Vilapo 8 029 Опубліковано: 10 лютого, 2018 Наталя ! Дуже добре, що ти нарешті вирішила вийти з підпілля і офіційно оселитися на форумі . 5 inucya, Kira, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 лютого, 2018 Дівчата, дякую за теплий прийом. Дуже вже у вас душевна атмосфера, захотілося приєднатися. 6 Kira, Vilapo, valuhka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 10 лютого, 2018 @Магда,Наталю, ласкаво просимо! Ми всім раді, у нас затишно і смачно! 6 Магда, inucya, Vilapo та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 10 лютого, 2018 @Магда, ласкаво просимо! Рада знайомству:) 5 fronya40, Алцьона, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 10 лютого, 2018 Наташа, рада знакомству . 6 Магда, Kira, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 10 лютого, 2018 @Магда,дуже рада знайомству!!!! 5 Kira, Магда, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 10 лютого, 2018 Наталочко! Будемо дружити!! 3 Магда, Kira та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 10 лютого, 2018 @Магда, ласкаво просимо! 3 Магда, fronya40 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 11 лютого, 2018 Наталочка, добро пожаловать! 3 Kira, fronya40 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 12 лютого, 2018 @Магда,тепліше не буває) Це мої перші враження теж) 5 N@T@, Магда, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 12 жовтня, 2020 Всем приветик! Я Света или Светта, как меня многие знают и помнят по другим форумам. Вдруг натолкнулась на этот форум и вспомнила к своему стыду, что очень давно собиралась тут зарегиться и все забывала. Но теперь я с вами! Пошла изучать и осваиваться. 8 спокусницЯ, Natali06, N@T@ та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 жовтня, 2020 Привет Светта! Добро пожаловать!Ты тут почти всех знаешь! 48 минут назад, настоящая хозяйка сказал: Но теперь я с вами! А мы с тобой! Будем ждать твоих вкусных рецептов! 4 inucya, Справжня господиня, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 12 жовтня, 2020 2 часа назад, настоящая хозяйка сказал: Всем приветик! Я Света или Светта, как меня многие знают и помнят по другим форумам. Вдруг натолкнулась на этот форум и вспомнила к своему стыду, что очень давно собиралась тут зарегиться и все забывала. Но теперь я с вами! Пошла изучать и осваиваться. Светочка, привет! Располагайся удобнее. Поддерживаю предыдущего оратора . 4 lana19, Справжня господиня, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 жовтня, 2020 Светочка, привет! Очень рада , что ты к нам пришла!!! !❤️« Припудри носик» для аватарки и располагайся , как дома)))Мы всегда рады друзьям! 3 Справжня господиня, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 12 жовтня, 2020 Света, добро пожаловать! Здорово, что пришла! 3 lana19, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 14 жовтня, 2020 Света, привет. Приятно тебя тут видеть Спойлер 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 жовтня, 2020 В 12.10.2020 в 15:32, настоящая хозяйка сказал: Я Света или Светта, как меня многие знают и помнят по другим форумам. Конечно, знаем, конечно , помним! Паску по твоему рецепту не один год пекла. Добро пожаловать к нам, в украинскую семью! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 21 жовтня, 2020 В 12.10.2020 в 15:32, настоящая хозяйка сказал: Всем приветик! Я Света или Светта, как меня многие знают и помнят по другим форумам. Вдруг натолкнулась на этот форум и вспомнила к своему стыду, что очень давно собиралась тут зарегиться и все забывала. Но теперь я с вами! Пошла изучать и осваиваться. Добро пожаловать! ( вязанные пироги, правильно помню? )))) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ekaterina777 14 Опубліковано: 28 вересня, 2021 Всем привет! 2 1 Магда, УкраІнка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 вересня, 2021 @Ekaterina777, Екатерина, привет! Рада знакомству! Расскажите немножко о себе и своих увлечениях🙏🏻 1 Ekaterina777 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ekaterina777 14 Опубліковано: 28 вересня, 2021 1 час назад, Natali06 сказал: @Ekaterina777, Екатерина, привет! Рада знакомству! Расскажите немножко о себе и своих увлечениях🙏🏻 Люблю готовить, очень нравится выпечка и десерты, но также интересуюсь приготовлением мясных блюд 4 Natali06, Магда, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 вересня, 2021 2 часа назад, Ekaterina777 сказал: Люблю готовить, очень нравится выпечка и десерты, но также интересуюсь приготовлением мясных блюд Буду очень рада, если вы поделитесь своими рецептами и знаниями с нами Если будет что то непонятно по форуму, мы всегда поможем . 1 Ekaterina777 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 28 вересня, 2021 3 часа назад, Ekaterina777 сказал: Всем привет! Привіт! Дивлюся, котячих прибуло Ласкаво просимо! 3 Natali06, inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ekaterina777 14 Опубліковано: 29 вересня, 2021 (змінено) 16 часов назад, Natali06 сказал: Буду очень рада, если вы поделитесь своими рецептами и знаниями с нами Если будет что то непонятно по форуму, мы всегда поможем . Спасибо за гостеприимство буду стараться по мере возможности) Змінено 29 вересня, 2021 користувачем Ekaterina777 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ekaterina777 14 Опубліковано: 29 вересня, 2021 16 часов назад, Магда сказал: Привіт! Дивлюся, котячих прибуло Ласкаво просимо! Привет! Котики заполонили мир 2 Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах