Перейти до вмісту
Natali06

Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!

Recommended Posts

Сьогодні розквітнула півонія Pastelegance. Я її придбала в тому році за півціни на благодійному розпродажі для ЗСУ. Поділка була маленька, але у неї вистачило сил розквітнути, а не засушити бутон, як зазвичай роблять півонії у перший рік посадки. Можливо це знак, що у маленької країни, як наша, вистачить сил вистояти і піднятися. У всякому разі я собі так придумала і тішусь цим.

Доречі, вона ще гарно пахне.

IMG_20260603_214722.thumb.jpg.8942570dda2e224893a1bb100a793867.jpg

І маки розквітли.

IMG_20260603_181314.jpg

Змінено користувачем Olima

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Олююю! Та в тебе ціле багатство!  Цю красотку неможливо купити. Навіть при іі ціновій категоріі іі не впіймати. Вона  і зараз красуня, а через пару років то буде казка! Дуже рада, що вона в тебе є! 
у мене трохи меньша, минулорічна посадка. Lemom shiffon. Було дві квіточки, одну обірвала. А другу залишила, ну бо дуже хотіла побачити квітку.)

IMG_8371.jpeg

Поділитися повідомленням

Божечки, дівчата, яка краса! Обожнюю піони. В мене старенькі, простячки - все одно люблю:girl_love: На сортові бачила ціну:animashki-myshy: Хоча розумію, що, мабуть, так і мають коштувати. 

Приносьте ще:girl_love:

Поділитися повідомленням

3 години тому, Наташшшка сказав:

Приносьте ще:girl_love:

Тримай. Також першорічка, але при цьому у неї вийшло три стебла і 4 квітки. Це сорт Blushing Princess, пишуть що доволі потужний сорт, забирає багато місця, швидко наростає. А я її посадила, де їй буде затісно, це я вже тепер побачила її силу квітування. Прийдеться пересаджувати. 

Наталія, у тебе також класна півонія. Колись дуже таку хотіла, але тепер, маю жовті сорти, то поки купляти її не планую. Можливо пізніше з тобою поміняємося півоніями, як будемо живі :ukr:

IMG_20260530_182920.jpg

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз