Olima 2 469 Опубліковано: 19 годин назад (змінено) Сьогодні розквітнула півонія Pastelegance. Я її придбала в тому році за півціни на благодійному розпродажі для ЗСУ. Поділка була маленька, але у неї вистачило сил розквітнути, а не засушити бутон, як зазвичай роблять півонії у перший рік посадки. Можливо це знак, що у маленької країни, як наша, вистачить сил вистояти і піднятися. У всякому разі я собі так придумала і тішусь цим. Доречі, вона ще гарно пахне. І маки розквітли. Змінено 19 годин назад користувачем Olima 5 цифра, lana19, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 493 Опубліковано: 6 годин назад Олююю! Та в тебе ціле багатство! Цю красотку неможливо купити. Навіть при іі ціновій категоріі іі не впіймати. Вона і зараз красуня, а через пару років то буде казка! Дуже рада, що вона в тебе є! у мене трохи меньша, минулорічна посадка. Lemom shiffon. Було дві квіточки, одну обірвала. А другу залишила, ну бо дуже хотіла побачити квітку.) 5 цифра, Справжня господиня, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 104 Опубліковано: 5 годин назад Божечки, дівчата, яка краса! Обожнюю піони. В мене старенькі, простячки - все одно люблю На сортові бачила ціну Хоча розумію, що, мабуть, так і мають коштувати. Приносьте ще 3 Olima, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 469 Опубліковано: 2 години назад 3 години тому, Наташшшка сказав: Приносьте ще Тримай. Також першорічка, але при цьому у неї вийшло три стебла і 4 квітки. Це сорт Blushing Princess, пишуть що доволі потужний сорт, забирає багато місця, швидко наростає. А я її посадила, де їй буде затісно, це я вже тепер побачила її силу квітування. Прийдеться пересаджувати. Наталія, у тебе також класна півонія. Колись дуже таку хотіла, але тепер, маю жовті сорти, то поки купляти її не планую. Можливо пізніше з тобою поміняємося півоніями, як будемо живі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах