Olima 2 513 Опубліковано: 22 липня Трохи наросло. Покажу один помідор, мене він вразив своєю красою навіть у зеленому стані. Всі плоди блищать, наче воскові. Такого красеня у мене ще не було. Назву не скажу, бо замовляла у колекціонерів багато насіння але де який сорт я не помічала. Буду дивитися вже у стиглому вигляді, може тоді визначу сорт по фото. Ще замовляла дельфінів, щось трошки я в ньому розчарована. Очікувала більше пишного цвітіння, але всі квіти гарні. 4 1 Наташшшка, Natali06, спокусницЯ та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 645 Опубліковано: 16 годин назад Дійсно гарнючий помідорчик! Розкажеш як він на смак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 645 Опубліковано: 16 годин назад Я ось такий купила на базарі. На смак такий солодкий!!!! Самий солодкий помідор, який я їла колись. Прям наче з цукром)))). Спробувала погуглити, одного варіанта не видало. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 123 Опубліковано: 12 годин назад Трішки різних 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах