Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.02.2020 in all areas

  1. 1 point
    Магда

    Пюре з корня селери

    Інгредієнти: Корінь селери - 2 шт. Морква - 1 шт. Часник - 5 зубчиків Вершки (молоко) - 0,5 л Свіжезмелений перець, Сіль, Оливкова олія Корінь селери та моркву почистити, порізати на невеликі кубики. Викласти в форму для запікання, туди ж покласти зубчики часнику. Посолити, поперчити за смаком, залити вершками так, щоб верхній шар овочів ледь торкався рідини. Я завжди використовувала саме 20%-ві вершки, але останнім часом перейшла на молоко 😎, смак від цього не програв. Накрити форму щільно фольгою і поставити в духовку на 220 градусів десь хвилин на 50. Потрібно просто прослідкувати, щоб рідина не вся випарувалася, бо тоді пюре буде сухуватим. Готові овочі дістати з духовки, перебити блендером. Все, смачнюще і корисне пюре готове. Відмінний гарнір до птиці або ніжного тушкованого м'яса, ми любимо з відвареним язиком. Картопля у нас в сім'ї якось не в фаворі, ми її признаємо тільки в дерунах та по-селянськи, а от з селери пюре ми любимо і я готую його досить часто.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×