Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28.05.2023 in all areas

  1. 1 point
    Спочатку зробимо тісто. вода 200 мл мука 2 стак. сіль 1 ч.д. цукор 1 ч.л. олія 1 ст.л. дріжджі сухі 1 ч.л. (свіжі 8-10 г) Тісто поставить в тепле місце доки не підійде вдвічі. За цей час зробіть намазку. 2-3-... зубка часника (скільки підшлункова дозволить) пропустити через чавилку, додати 1 ст.л. олії (тут доречно буде і оливкове), 1 ст.л. італійських трав, 1 ст.л. тертого твердого сиру, 2 ст.л. сметани (чи сметана+молоко), чорний чи/і червоний перець за смаком. Маса не повина бути ні рідкою ні густою, вона повинна бути як середня сметана. Готове тісто розкачати на протівні товщиною 0,5-0,7 мм, в мене це виходить 3/4 протівня великого (духовка встройка). На поверхню перепечі розмазати намазку. Тісту дати підійти 15-20 хвилин і випікати в духовці при 180 град приблизно 15 хв. до рум*яності низу. Якщо буде сила волі, то дати охолонути.))) Бо від тих ароматів можна глуздом тронутися))) ЦЕ ДУЖЕ-ДУЖЕ-ДУЖЕ СМАЧНО!!!!!!! Якщо надумаєте таку перепечу робити до шашликів, майте на увазі, що пекти треба не менш як 3 штуки! Бо одну зжеруть ще при розпалюванні вугля. Перевірено! На фото ця перепеча, яку я робила на закази, тому пакувала в плівку. Інших фоток не знайшла, бо давно робила. І з борщем вона смакує!!! Та взагалі її можна саму рвати шматами і їсти просто так, така смачна!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×