Ингредиенты:
Баклажани - 2 кг
Помідори - 600 г
Болгарський перець - 600 г
Часник - 1-2 головки (можна більше)
Гіркий перець - 1-2 (на свій смак)
Олія рослинна - 100 мл
Оцет 9% - 70 мл
Цукор - 150 г
Сіль – 2 ст.л. без йоду
Метод
Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою.
У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв.
Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання.
Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад, або в макарони (або у будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько!
Зробила на пробу.
Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі").
Мліло більше години
Супер смачна штука!
Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв.
Україна
Київ
Війна росії з Україною
День 924