Ингредиенты:
Кабачки -2 кг
Болгарський перець - 1шт.
Яблуко - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Головка часнику - 1 шт.
Перц Чилі - 2 шт.
Цукор - 200г
Оцет 9% - 100г
Сіль - 50г
Томатна паста - 70г
Метод
Кабачки (у мене молоденькі) порізала на 3 частини поперек і далі брусочками.
Всі овочі інші (крім чилі та часнику) перемолола у блендері (можна у м'ясорубці).
У каструлю поклала нарізані кабачки, мелені овочі, сіль, цукор, оцет, томатну пасту та варила 1 годину.
За 15 хвилин додала перемелений часник та перець чилі. Розлила по банках і закрутила, не загортала.
Мої відступи від оригінального рецепту: часник та гострий перець додала ближче до кінця і на початку додала 60 г соняшникової рафінованої олії.
Варити можна було 40 хвилин, але в мене банки ще не були готові.
На смак трохи гостренько, смачно.
Вихід 5 банок по 0,5л.
Овочі, які перемелювала, брала побільше розміром.
Спочатку рідини мало, потім буде якраз, кабачки пустять сік.
Україна
Запоріжжя
Війна росії з Україною
День 926