Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.02.2025 in Повідомлення

  1. 4 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником
  2. 3 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А у нас гороховий суп та тушена у вершках кінг-кліп з рисом на гарнір. До речі, кому цікаво, в Новусі зараз дуже гарна знижка на рибу.
  3. 3 points
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В мене сьогодні зелений борщ і шкідливі смажені м'ясні млинці Ну ще крекери і медове печивко, але то вже не нам
  4. 2 points
    Olima

    Пиріжки з дивною начинкою

    Наче і не вдобно таким вихвалятися, але ж треба написати свої враження. Сьогодні, як всі знають, я пекла пампушки з часником, а вчора я ліпила пельмені і в мене залишився фарш, і що з ним робити не могла придумати, бо залишилося зовсім трохи, а сьогодні ліпила пампушки і у мене всі пазли склалися, як раз на два таких пиріжка. Із одного пиріжка синочка хотів зліпити серце, з'єднавши два кінця як в пельменях, але тісто розійшлося, ну головне в цей раз була не форма, а спробувати смак цих пиріжків. Трохи треба було підсолити фарш, бо тісто було пріснувато для пампушок, бо там заливка солоненька зверху. І, як писала Світлана, морква повинна бути гостра, ну у мене була не дуже гостра, але я і не планувала їх пекти. Верх нічим не змащувала, бо пожалкувала яйце на два пиріжка розбивати. Смак цікавий, соковиті вийшли, треба ще пекти, щоб розпробувати, бо три роти на два маленьких пиріжечка, то навіть толком не розпробувала. Точно ще планую їх приготувати, бо мені посмакували вони.
  5. 1 point
    Клас! Я б оце з'їла б отих пампушок! Аж смак відчула)
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×