Перейти до вмісту

Alinka23

Пользователи
  • Публікації

    1
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Alinka23

  • Звання
    Прохожий

Информация

  • Пол
    Не определился
  1. Готуємо: Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка. Бажаю кулінарних успіхів та смачного! Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй Ваша Наталя
×