-
Публікації
1 784 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
17
Зміни репутації
-
Pitochka получил репутацію від Магда в Кекс "Зебра"
Я зі своїм полосатиком) зазвичай не встигаю з фото, а сьогодні - як ніколи)))
Смачно!)
-
Pitochka получил репутацію від Магда в Кекс "Зебра"
Я зі своїм полосатиком) зазвичай не встигаю з фото, а сьогодні - як ніколи)))
Смачно!)
-
Pitochka змінив репутацію Natali06 в О дрожжах...
Дівчата, дивіться які я сьогодні дріжджі купила! Ще не знаю, щоб хотілося спекти, але не змогла пройти повз. Я так розумію, що це покращена версія моіх улюбених харківських дріжджів( фото 2)
-
Pitochka получил репутацію від lana19 в Креветки в чесночному соусі
Ингредиенты:
Креветки 1кг
Вершкове масло 50 гр
Соєвий соус 2-3ст ложки
Приправа до риби 2-3 ч ложки
Кріп ( у мене сушений) за смаком
Часник 4-5 середніх зубчика
Дуже швидкий і смачненний рецепт
На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати.
Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин.
Постійно помішуємо
Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку.
Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
-
Pitochka получил репутацію від lana19 в Креветки в чесночному соусі
Ингредиенты:
Креветки 1кг
Вершкове масло 50 гр
Соєвий соус 2-3ст ложки
Приправа до риби 2-3 ч ложки
Кріп ( у мене сушений) за смаком
Часник 4-5 середніх зубчика
Дуже швидкий і смачненний рецепт
На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати.
Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин.
Постійно помішуємо
Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку.
Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
-
Pitochka получил репутацію від lana19 в Креветки в чесночному соусі
Ингредиенты:
Креветки 1кг
Вершкове масло 50 гр
Соєвий соус 2-3ст ложки
Приправа до риби 2-3 ч ложки
Кріп ( у мене сушений) за смаком
Часник 4-5 середніх зубчика
Дуже швидкий і смачненний рецепт
На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати.
Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин.
Постійно помішуємо
Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку.
Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
-
Pitochka получил репутацію від lana19 в Креветки в чесночному соусі
Ингредиенты:
Креветки 1кг
Вершкове масло 50 гр
Соєвий соус 2-3ст ложки
Приправа до риби 2-3 ч ложки
Кріп ( у мене сушений) за смаком
Часник 4-5 середніх зубчика
Дуже швидкий і смачненний рецепт
На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати.
Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин.
Постійно помішуємо
Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку.
Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
-
Pitochka получил репутацію від lana19 в Креветки в чесночному соусі
Ингредиенты:
Креветки 1кг
Вершкове масло 50 гр
Соєвий соус 2-3ст ложки
Приправа до риби 2-3 ч ложки
Кріп ( у мене сушений) за смаком
Часник 4-5 середніх зубчика
Дуже швидкий і смачненний рецепт
На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати.
Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин.
Постійно помішуємо
Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку.
Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від справжня господиня в Пончики( пухтики, пампушки, берлінери) з заварним кремом
Ингредиенты:
Тісто :
Борошно - 0,5 кг
Яйце 1 шт
Дріжджі пресовані 25 гр
Цукор 1,5 ст ложки
Сіль 0,5 ч ложки
Ванільний цукор 1 ч ложка
Молоко 250 гр
Олія 1,5 ст ложки
Коньяк 2 ст ложки
Крем:
Молоко 250 гр
Яйця 1шт
Цукор 125гр
Ванільний цукор 1 ч ложка
Борошно 1,5 ст ложки
Олія для обсмаження
Принесла вам рецепт смачненних пончиків)
Колись знайшла його на одному з кулінарних сайтів, під назвою "Ереванські пончики", але сайт вже давно забутий, а варіацій на тему безліч і інтернеті. Цим користуюсь вже дуже довгий час.
Готується швидко, не заморочлииво
Тісто змішуємо по класиці - в теплому молоці розводимо дріжджі, в борошно - сіль, цукор, яйце, олію. Змішати з молоком, додати коньяк( опціонно). Змішуємо м'яке тісто
Залишаємо на годину -півтори в теплому, збільшиться у 3 рази
Заварюємо крем - змішати все в сотейнику вінчиком, заварити і залишити, щоб вистиг
Тісто відщипуємо невеликими шматочками грам по 45-50, скатати кульки, кожну кульку розплескати, як на вареники, викласти на середину чайну ложку крему і зазирнути края. Залишити хвилин на 15, щоб підійшли.
Розігріти сковорідку з олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку
Готові викласти на серветку, щоб стік зайвий жир
Посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося смакотою!)
-
Pitochka получил репутацію від fronya40 в Кекс "Зебра"
І не кажіть мені, що не існує якогось зв'язку ментального))))
єдиний вихідний, хочу своїх накормити, запланувала зебру спекти) і ось тут рецепт!)))
мабуть, найсмачніший з кексів)
Оксана, розрізи - просто шедевр, такі полоски смачні!
пішла пекти)
-
Pitochka получил репутацію від fronya40 в Кекс "Зебра"
І не кажіть мені, що не існує якогось зв'язку ментального))))
єдиний вихідний, хочу своїх накормити, запланувала зебру спекти) і ось тут рецепт!)))
мабуть, найсмачніший з кексів)
Оксана, розрізи - просто шедевр, такі полоски смачні!
пішла пекти)
-
Pitochka получил репутацію від fronya40 в Кекс "Зебра"
І не кажіть мені, що не існує якогось зв'язку ментального))))
єдиний вихідний, хочу своїх накормити, запланувала зебру спекти) і ось тут рецепт!)))
мабуть, найсмачніший з кексів)
Оксана, розрізи - просто шедевр, такі полоски смачні!
пішла пекти)
-
Pitochka получил репутацію від Наташшшка в Хліб Воєнний
дівчатка, дякую за теплі словасьогодні напекла трохи)
пампушки не всі дожили до фотосесії)))
-
Pitochka получил репутацію від Наташшшка в Хліб Воєнний
дівчатка, дякую за теплі словасьогодні напекла трохи)
пампушки не всі дожили до фотосесії)))
-
Pitochka получил репутацію від Дяна в Хліб Воєнний
Ингредиенты:
На 2 хлібини вагою у 700 гр кожна нам необхідно:
Борошно 1 кг
Дріжджі сухі швидкі ( в мене Львівські) 11гр
Вода (молоко/сироватка/залишки сметани тощо) - 600гр
Олія ( вершки/сметана/смалець) - 30гр
Сіль - 2/3 ст ложки
Цукор - 2 ст ложки
Метод
Рецепт супер простий, можливо, буде для вас знайомим, бо інгредієнти максимально доступні ( дякую ЗСУ) і не забирає багато часу і зусиль.
Для швидкості приготування хліба ( а швидкість у наш час дуже важлива, бо підлаштовуємося під графіки світла), я нагріваю невелику кількість води до 35' ( щоб пальцю було комфортно😄) і додаю дріжджі, гарненько розміщую і залишаю, щоб подружилися.
В борошно додаю сіль, цукор, олію. Вливаю розведені дріжджі і залишок рідини. Змішуємо. Тісто має бути пружнім, але не "забитим", не липнути до рук, достатньо м'яким. Вимішую вручну хвилин 7-10.
Залишаємо підходити на 1,5 години. Має збільшитися у 2 рази.
Обминаємо, ділимо тісто навпіл, формуємо і на розстройку ,на 1 годину.
Я ставлю у нагріту духовку, попередньо з розприскувача роблю водяну баню
Як тільки піднялося - духовку на 200 ', випікаю 10 хв з парою ( знову-таки розприскувача в поміч), потім зменшую температуру до 180' , на 20 - 25 хв.
Хліб м'який, тонка, хрумка скоринка, легко-солодкий смак.
Загальний час приготування 3-3,5 години.
Довго не черствіє, ну, а сухарі з нього - бомбезні)))
Якість фото бажає кращого, але робилося під час вимкнення світла, під фонарики двох телефонів)
Але все одно - Слава Україні!!!!🇺🇦
InShot_20230118_185856632.mp4
-
Pitochka получил репутацію від Наташшшка в Хліб Воєнний
дівчатка, дякую за теплі словасьогодні напекла трохи)
пампушки не всі дожили до фотосесії)))
-
Pitochka получил репутацію від Наташшшка в Хліб Воєнний
дівчатка, дякую за теплі словасьогодні напекла трохи)
пампушки не всі дожили до фотосесії)))
-
Pitochka змінив репутацію Natali06 в Хліб Воєнний
Вітусічка, люба, дякую за рецепт такого чудового хлібчика! І хлібчик і назва говорять самі за себе! Ще раз дякую за насолоду бачити цей хліб!