-
Content Count
1376 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
286
Справжня господиня last won the day on January 22
Справжня господиня had the most liked content!
About Справжня господиня
-
Rank
Ветеран
- Birthday June 28
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Днепр, Тополь
-
Род занятий
писинерка
-
Настоящее имя
Светлана
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Lika_N reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Торт печінковий
-
Ого, на два літра скільки тіста! Це ж півдня стояти жарити!
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Вафли в электровафельнице
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Пляцок-наполеон с заварным кремом и вишней
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Як врятувати крем
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Торт печінковий
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Печений перець на зиму. Без стерилізації
-
inucya reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
inucya reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Lika_N reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Ліка, я взагалі можу на самій воді млинці напекти. Знаєш, які смачні! А в тісто на пельмені можу воду пополам з молоком зробити, смачні будуть! В мене теж є рецепт де молоко і кип*яток, смачні. Якщо твій експеримент тобі до вподоби, то й добре.
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
РАДУШКА reacted to a post in a topic: росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Справжня господиня replied to Natali06's topic in Сарафанное радио
Попався раптово ролік, подивилася. Сказати, шо в мене шок, це промовчати - про Сімон*ян, сссс*ку. Дно, кажете? Та наше дно це в них недосяжне небо!!! -
Борщ без капусти, а пиріжки з тушкованою квашаною капустою. Колись Вова просив поквасити і ото її їв,їв,їв... в тиждень по 100 грам... та я вже псіханула і ото з залишків пиріжків нажарила, 16 штук. А салаку сама солила, дуже смачна вийшла. Ех, рУмочки не хватало, бо я ще пілюлі пью.
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Осьо, напекла два протвиня. Вийшло 18 штук з сирною начинкою, на дві не хватило. Додала абрикосового густющого варення, а воно розтіклося! Ну нічого, Вова все підбере зранку! Завтра скину тобі відео, там все розказано і показано. Зараз вже спатки хочу, втомилася бідося Света, ще хворенька... Пішла комп вимикати, тут в мені всі закладки, і на тобі відео про ватрушки
-
Сама і відповідаю. Відкрила на днях одну банку того перцю. Ну шоб просто його їсти, то смак треба доводити, сіль додати, цукру...А я зробила ікру! Закривала сині полуфабрикатами, от ті сині та цей перець без шкірки, та підсмажила ще цибулю з морквою і додала кетчуп Лагідний... уууу, яка смакота!!! Тільки ложки клацали по мисці! Зараз ще ікри зроблю, бо залишилося в банках трохи всього.
-
А це скільки штук? боюся даже уявити. Мені зараз донеможу захотілося ватрушок, поставила тісто. Оце я так болію зараз. Стало трохи легше і на барикади!
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
А ми все ж їмо, і дуже смачно їмо. Сковорідка зі свининою, солянка збірна м*ясна з залишків холодцю, піца, пиріг Зебра, смажена в клярі скумбрія. А що А що ви їсте? Хоч напишіть, без фото. Куди всі поділися?
-
Ол, це ж витвір мистецтва! Ще й помідорчик свій з городу, ото лежав чекав на цей тортік. Дуже гарно!
-
Джерки з курячого/свинячого філе
Справжня господиня replied to Наташшшка's topic in Мясо / Колбасные изделия
Наташшшка, ти герой геройський! -
Справжня господиня bookmarked a post in a topic підчеревина в мульті
-
Ото я робила. Ну шо казати - все давно з*їли! Потихеньку відрізали "на пробу", ну і довідрізалися, що до нового року вже нічого було на стіл ставити. Дуже смачно вийшло! Тепер обов*язково куплю ще таку ж підчеревину і зроблю як Наталя написала.
-
Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити.
-
Вчора я робила крем до цього торту Торт я робила багато разів і завжди все будо добре, крем добре збивався і був пишний і стабільний. Але вчора сталася халепа! Я не витримала обов*язкові однакові температури масла і заварної частини, масло в мене було зовсім трохи прохолодніше за заварну. І як результат - крем почав відсікатися при додаванні всього половини заварного! Я колись с тим стикалася, тому прогріла крем в свч на 750 Вт 30 сек. Крем потім почала збивати, далі додала трохи заварного, знов відсіклося. Я знов в свч і крем став рідким і розшарувався на мілесеньки масляні кульки і рідину схожу на сироватку. Воно рідке!!! Я вже і додала в цей типукрем пачечку Сметанфікс, але краще не стало. На годиннику 22-20, а мені завтра в 9 ранку торт віддавати!!! Паніка реальна! аж голова заболіла. Полізла в ютуб, чого там тільки немає! Майже всі радять крем нагріти і знову збивати, але в мене вже не спрацював цей спосіб! І зачепив один спосіб, мені діваться нікуди, зроблю. Бо робити новий крем то я буду півночі. Полізла в морозилку - о, диво!!! - знайшла пачку масла Рошен 82,5%!!! В свч трошки зробила її м*якіше, щоб можна було відрізати шматок. Десь грам на 70-80, менше половини. Той шмат масла розм*якшила в свч до кімнатної Т, збила міксером до білого кольору и почала по 1-2 ложки додавати той мій невдалий крем. Збиваю, все добре, додаю, збиваю.... аж дихати перестала!!! Воно все збилося!!!! Крем получився як на картинці!!! Рельефний, стабільний, красивий! Фух!!! Перемазала коржі, пішла спати. Сьогодні вранці все добре було, віддала, гора з плечей. Може мій досвід комусь стане в нагоді. Додам посилання на рятування різних кремів
-
І як це розуміти? Ти в Україні чи ти тут на форумі? Скучила.
-
Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі. Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі.