Jump to content

Справжня господиня

Пользователи
  • Content Count

    1376
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    286

Справжня господиня last won the day on January 22

Справжня господиня had the most liked content!

About Справжня господиня

  • Rank
    Ветеран
  • Birthday June 28

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Днепр, Тополь
  • Род занятий
    писинерка
  • Настоящее имя
    Светлана

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ого, на два літра скільки тіста! Це ж півдня стояти жарити!
  2. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ліка, я взагалі можу на самій воді млинці напекти. Знаєш, які смачні! А в тісто на пельмені можу воду пополам з молоком зробити, смачні будуть! В мене теж є рецепт де молоко і кип*яток, смачні. Якщо твій експеримент тобі до вподоби, то й добре.
  3. Попався раптово ролік, подивилася. Сказати, шо в мене шок, це промовчати - про Сімон*ян, сссс*ку. Дно, кажете? Та наше дно це в них недосяжне небо!!!
  4. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Борщ без капусти, а пиріжки з тушкованою квашаною капустою. Колись Вова просив поквасити і ото її їв,їв,їв... в тиждень по 100 грам... та я вже псіханула і ото з залишків пиріжків нажарила, 16 штук. А салаку сама солила, дуже смачна вийшла. Ех, рУмочки не хватало, бо я ще пілюлі пью.
  5. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Осьо, напекла два протвиня. Вийшло 18 штук з сирною начинкою, на дві не хватило. Додала абрикосового густющого варення, а воно розтіклося! Ну нічого, Вова все підбере зранку! Завтра скину тобі відео, там все розказано і показано. Зараз вже спатки хочу, втомилася бідося Света, ще хворенька... Пішла комп вимикати, тут в мені всі закладки, і на тобі відео про ватрушки
  6. Справжня господиня

    Печений перець на зиму. Без стерилізації

    Сама і відповідаю. Відкрила на днях одну банку того перцю. Ну шоб просто його їсти, то смак треба доводити, сіль додати, цукру...А я зробила ікру! Закривала сині полуфабрикатами, от ті сині та цей перець без шкірки, та підсмажила ще цибулю з морквою і додала кетчуп Лагідний... уууу, яка смакота!!! Тільки ложки клацали по мисці! Зараз ще ікри зроблю, бо залишилося в банках трохи всього.
  7. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А це скільки штук? боюся даже уявити. Мені зараз донеможу захотілося ватрушок, поставила тісто. Оце я так болію зараз. Стало трохи легше і на барикади!
  8. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А ми все ж їмо, і дуже смачно їмо. Сковорідка зі свининою, солянка збірна м*ясна з залишків холодцю, піца, пиріг Зебра, смажена в клярі скумбрія. А що А що ви їсте? Хоч напишіть, без фото. Куди всі поділися?
  9. Справжня господиня

    Торт печінковий

    Ол, це ж витвір мистецтва! Ще й помідорчик свій з городу, ото лежав чекав на цей тортік. Дуже гарно!
  10. Справжня господиня

    Джерки з курячого/свинячого філе

    Наташшшка, ти герой геройський!
  11. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Ото я робила. Ну шо казати - все давно з*їли! Потихеньку відрізали "на пробу", ну і довідрізалися, що до нового року вже нічого було на стіл ставити. Дуже смачно вийшло! Тепер обов*язково куплю ще таку ж підчеревину і зроблю як Наталя написала.
  12. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити.
  13. Справжня господиня

    Як врятувати крем

    Вчора я робила крем до цього торту Торт я робила багато разів і завжди все будо добре, крем добре збивався і був пишний і стабільний. Але вчора сталася халепа! Я не витримала обов*язкові однакові температури масла і заварної частини, масло в мене було зовсім трохи прохолодніше за заварну. І як результат - крем почав відсікатися при додаванні всього половини заварного! Я колись с тим стикалася, тому прогріла крем в свч на 750 Вт 30 сек. Крем потім почала збивати, далі додала трохи заварного, знов відсіклося. Я знов в свч і крем став рідким і розшарувався на мілесеньки масляні кульки і рідину схожу на сироватку. Воно рідке!!! Я вже і додала в цей типукрем пачечку Сметанфікс, але краще не стало. На годиннику 22-20, а мені завтра в 9 ранку торт віддавати!!! Паніка реальна! аж голова заболіла. Полізла в ютуб, чого там тільки немає! Майже всі радять крем нагріти і знову збивати, але в мене вже не спрацював цей спосіб! І зачепив один спосіб, мені діваться нікуди, зроблю. Бо робити новий крем то я буду півночі. Полізла в морозилку - о, диво!!! - знайшла пачку масла Рошен 82,5%!!! В свч трошки зробила її м*якіше, щоб можна було відрізати шматок. Десь грам на 70-80, менше половини. Той шмат масла розм*якшила в свч до кімнатної Т, збила міксером до білого кольору и почала по 1-2 ложки додавати той мій невдалий крем. Збиваю, все добре, додаю, збиваю.... аж дихати перестала!!! Воно все збилося!!!! Крем получився як на картинці!!! Рельефний, стабільний, красивий! Фух!!! Перемазала коржі, пішла спати. Сьогодні вранці все добре було, віддала, гора з плечей. Може мій досвід комусь стане в нагоді. Додам посилання на рятування різних кремів
  14. Справжня господиня

    Торт " Бостонский"

    І як це розуміти? Ти в Україні чи ти тут на форумі? Скучила.
  15. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі. Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі.
×