Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 вересня, 2016 @Ирунин, у нас появился новый мастер хлебных дел !! Ирусик, хлебушки красивенные!!! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 28 вересня, 2016 Алцена, спасибо, мне очень нравитс. домашний хлеб))), а печь его вдвойне ... 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гелинака 172 Опубліковано: 28 вересня, 2016 Ирин, такой классный хлеб!!! Подовый еще и лучше!! это у меня одни кирпичи, ну любят мои так, я уже не спорю. Наташа, привет 3 Natali06, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 28 вересня, 2016 Галинчик, привет, очень жаль , что раньше не пробовала подовый печь, много потеряла)))...а так довольна на все 100%, вкусный ... 2 Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 вересня, 2016 снова с отчетом))) Ирочка, такие отчеты можно смотреть бесконечно! Спасибо большущее за твои отчеты! много потеряла))) Ирочка, а ты не думай, что ты потеряла, думай о том, сколько нового тебе открылось!Целый хлебный мир! Наташа, привет Галюничка, привет! это у меня одни кирпичиЗато какие! Неимоверные пухляши !Просто идеа льно ровные! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гелинака 172 Опубліковано: 13 жовтня, 2016 Ну вот снова мои кирпичики! Но какие они легкие и нежные Наташа, спасибо тебе преогромное!!!! сегодня вместо кунжута белый лен 4 Пампушка, Алцьона, Фрезия та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 жовтня, 2016 @Гелинака, кирпичики - аристократы 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 жовтня, 2016 снова мои кирпичики! А я называю твой хлебушек -пухляши! Ну никак они не выглядят на кирпичики! Красота да и только! Галюська, спасибо за такие чудесные отчеты! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 22 жовтня, 2016 Галинчик, булочки не кирпичики, а кругленькие , подскажи отчего они такие красивые у теб.? сколько муки и воды идет в тесто? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 23 жовтня, 2016 кирпичики в этот раз решила испечь)) 5 inucya, Алцьона, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 жовтня, 2016 кирпичики Ируська, как на меня, то твои хлебушки мало похожи на кирпичики! :vkusno 1: Это суперпухляши! Красавчики! Ирочка, для форм,меняла ли соотношение мука-вода? Ирочка, спасибо ,что радуешь своим отчетами! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 23 жовтня, 2016 Наташа, чуточку больше воды на 100 мл и муки на 100г , вкус безупречен, супер! 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гелинака 172 Опубліковано: 21 березня, 2017 Натуля!! привет, несу дежурный наш хлеб, пеку каждую неделю!!!! 3 Фрезия, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 березня, 2017 Галюнь, ох и красивый же он у тебя! Всегда такой невесомый на вид! Очень-очень приятно, что хлебушек так тебе подошел! Спасибо, что не забываешь и делишься отчетиками! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 23 лютого, 2018 Наташ, спасибо тебе за рецепт любимого хлеба! Ароматный и кунжутный))) 6 inucya, Kira, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 лютого, 2018 Ирочка, это тебе спасибо , за такой невероятный отчет! Хлебушек просто красавец! Пышный , аппетитный! так бы и укусила за бочок)))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 7 березня, 2018 Спасибо большое за рецепт! Хлеб понравился! 4 fronya40, lana19, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 7 березня, 2018 Фрезия, какой хлебушек пушистый!с маслицем да корочку)))... 4 Фрезия, Natali06, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 березня, 2018 @Фрезия,ты в форме пекла? 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 7 березня, 2018 Свернула рулетом, как батон.Форму только собираюсь купить, после того как насмотрелась тут фото) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 8 березня, 2018 Хлеб понравился! Ирочка, рада, что всё сложилось, как ты задумала! Срез - бомбезный! Я даже не понимаю о какой вы форме говорите Зачем? Хлебушек и так , просто великолепный! Ааааа, допетрала , вы о форме для формового? 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 31 жовтня, 2020 Всім доброго дня! Маю питання по заквасці. В холодильнику стоїть готова закваска, вже декілька разів спекла на ній гарний хліб. Але в тих рецептах детально розписали, що робити з закваскою перед замісом тіста. Захотілось кунжутного хліба, бачу свій відгук, і фото і не пам'ятаю як я робила) Треба взяти 120 г закваски і зразу замісити тісто чи 120 г закваски відважити, погодувати і почекати?Чи взяти 40 г закваски, додати 40 г муки і 40 г води і почекати поки це все запрацює? І ще, підкажіть рецепт хороших булочок на пшеничной заквасці, перевіренний рецепт, може хтось має) Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 31 жовтня, 2020 Ірочка, привіт! Після холодильника закваску треба активувати,дати ій набратися сил, для цього ми іі годуємо , як зазвичай 2-3 раза , перед випічкою. Ти повинна побачити, що закваска гарно піднімається. І т#льки тоді вже можна випікати хліб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 31 жовтня, 2020 А мені відважити 40 г закваски і додати 40 муки і 40 води, для того щоб вийшло 120 як в рецепті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 31 жовтня, 2020 Роби трішечки більше. Тому що якась частина все рівно залишиться на тарі, а тому готовоі закваски вийде трохи меньше. 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах