Toxa 1 697 Опубліковано: 10 травня, 2015 Сегодня отмечают День матери! Не буду многословным, принимайте поздравления в виде отличной песни всеми любимого Скрябина! Ну и конечно же неисчерпаемого здоровья и долголетия Вам! Наталье Владимировне персональный привет и поздравление ) https://www.youtube.com/watch?v=FDUNlFyVJtQ Я завжди мріяв написати пісню про маму,але різні поети всі слова вже сказалиі я не хотів повторити когось із нихя біля свої мами буду завжди маленькимі як тільки покличе, прибіжу скоренькотому я їй і написав ці слова як мігМам,ти мене вибач шо я став дорослийі вже минула 43 осіньяк я побачив перший раз свій дімМам,а можна я до тебе завтра приїдуі ми на кухні не одну годинусобі на різні теми посидимя може трохи пізно став її розумітиі не часто дарував на день народження квітиі були часи коли я тижнями їй не дзвониві кожен раз коли вона мене обіймаєі разом із татком все про внучку питаєя з радості плачу шо маю живих батьківМам,ти мене вибач шо я став дорослийі вже минула 43 осіньяк я побачив перший раз свій дімМам,а можна я до тебе завтра приїдуі ми на кухні не одну годинусобі на різні теми посидимя дуже дякую тобі за то шо я вміюі дякую тобі за то шо я розумівті речі яких не пояснюють навіть в книжкаххай буде біля тебе завжди ангел-хранительі я десь тут поряд буду також бродитишоб не міряти наше життя в телефонних дзвінкахМам,ти мене вибач шо я став дорослийі вже минула 43 осіньяк я побачив перший раз свій дімМам,а можна я до тебе завтра приїдуі ми на кухні не одну годинусобі на різні теми посидимМам...Мам... 12 Таля, Natali06, УкраІнка та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 10 травня, 2015 Наталье Владимировне персональный привет и поздравление) Спасибо, мамино солнышко! 7 Юлькин, Пампушка, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 10 травня, 2015 Девочки, всех-всех мамочек , от всего сердца поздравляю С ДНЕМ МАТЕРИ!!! День матери – так трогателен, чист,Такой великолепный, светлый праздник.И блеск в глазах от радости лучист,И столько пожеланий добрых разных!Пусть дети оправдают во сто кратВсе мамины прекрасные стремленья.День каждый будет сказочно богат,Даря волшебно добрые мгновенья! 9 Veronka, Юлькин, Nat_ka та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 10 травня, 2015 7 fronya40, Sakura, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 травня, 2018 7 lana19, inucya, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 травня, 2018 7 Kira, inucya, SlavkO та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 травня, 2018 Сердце каждой мамы – Сеточка из шрамов… Каждый плач ребенка – Крошечный рубец… Сбитые коленки, Кровь из пальца-венки…. Без таких отметок Нет у мам сердец… Кашель и ангина, Жар у дочки, сына… Точечки ветрянки, Ночи, что без сна… Кабинет зубного, Страх и слезки снова… Держит мама в сердце… Помнит все сполна… Первые обиды- Маленькие с виду… Только сердце мамы Чувствует их боль… С каждым новым шрамом Жарче сердце мамы… «Ты не бойся, крошка, Я всегда с тобой.» Солнышки взрослеют, Ссорятся, болеют… Постигают взрослой Жизни виражи… Но все так же мамы Собирают шрамы… Отпечатки боли … Острые ножи… Эта связь – как чудо, Держится повсюду… Половину боли Мама заберет… Если сможет – больше, Только бы подольше Сил ее хватило... Знать бы наперед… Если только надо, Мама будет рядом… Нужно – приголубит, Нужно – помолчит… Сердце каждой мамы Сеточка из шрамов… Но без этих шрамов Сердце не стучит… С Днем Матери! 6 Sakura, lana19, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 13 травня, 2018 Оксана! спасибо! Очень правильное и красивое стихотворение 3 Kira, SanaT та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 13 травня, 2018 Поздравляю всех наших дорогих мамочек с самым дорогим для нас праздником, С ДНЕМ МАТЕРИ!!! З ДНЕМ МАТЕРІ! Оце б дожити до такого,Щоб часу в дні на цілий рік.І не покладешся ж на Бога,Він, кажуть, також чоловік.Йому - жіночі витребеньки -Все, що не вклалось у шість днів.Свято - недільні посиденькиТа про насущне кілька слів.А так - обов`язки, аж грузько,Праця у профіль та у фас.Бог - чоловік. Інакше дзуськиВін би створив такими нас.В Раю тоді були обжинки,Складалось жито до копи.І Бог подумав: треба жінку,Щоб справно вив`язать снопи.Крутила Єва перевесла,В стерні колола босі ноги.Потім обід женцям принесла,Злила води на руки Бога.Дала рушник, сорочку свіжуІ розстелила скатертину.І п`ять хлібин було на їжуТоді у Єви. Й дві рибини.Але усім женцям дісталосьБог не лишився теж голодним.О, як йому тоді співалосьУ вечорову прохолоду!Жінка хотіла колискову,Горнула пісню в сповитку.Подумав Бог: " Обов`язковоПошлю їй сина і доньку!Така любов - то ж не на днину,Ти серце піснею не край.Як не крути, а все ж, дитина -Є кому в спадок дати Рай."Так і пішло і повелося:Всі дні, як мить, ночей шмаття.Жінка до сивого волоссяЛюбов доводить до пуття.Кому цікаві нові туфліІ [****]ня - свято ж бо гряде?Бог лупить ложкою по кухлю,Кухоль порожній - дощ не йде.Іде життя, по днині днина,Вугліє втома у руках.Рай захищати - треба сина,Плекати сонце? То донька.В Раю заходиться на осінь,Лелеки в Ирій - до онуків.А щастя - сріблом у волоссі,А щастя проситься на руки.Дні закороткі. Правда, Боже.Чи то короткий людський вік?Мовчиш? А так воно не гоже!Хоча... Бог також чоловік.На сьомий день були обжинки,Бог спочивав, цвіли лілеї.Він не скінчив творити. ЖінкаЗможе й за Бога. Як без неї?Винагорода? Бог по-людськиЗняв картуза, вклонивсь так само.І посміхнувся. Бо "На луцьки!"Просився ангел. Кликав:" Мамо!"(с) Дзвінка Торохтушко 3 Kira, Sakura та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 13 травня, 2018 Дуже приємно! Що у нас є таке свято!!! 6 inucya, SanaT, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 10 травня, 2020 4 inucya, УкраІнка, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах