Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Ингредиенты: Постной мясистой свиной грудинки -1кг Мёд жидкий-3ст.л. Соль-1ч.л. Перец чёрный молотый-1/2ч.л. Перец сушёный острый-1ч.л. Майоран-2ст.л. Растительное масло-4ст.л Вода 2-3ст.л. (для приготовления на сковородке) Способ приготовления: Грудинку выбираем постную с тоненькими прожилками жира. Режем на порционные куски. В миске смешиваем все специи для мяса с медом и растительным маслом- 2ст.л. Перемешиваем, чтобы маринад стал однородным. Складываем грудинку в миску с маринадом, хорошо перемешиваем. Закрываем и оставляем мариноваться на 6 часов или на ночь в холодильник. Я готовила грудинку в мультиварке , а не в сковородке по рецепту. Включив режим жарка, наливаем 2ст.л. растительного масла быстро обжариваем грудинку с обеих сторон. Переключаем на режим тушение на 1.30 мин., закрываем крышку . Если же вы готовите блюдо в сковородке, то придется следить за тем, чтобы вода не выпарилась, и долить воды, чтобы мясо не подгорело. Благодаря мёду, ребрышки при тушении приобретают красивый цвет и аромат. Приятного аппетита ! 19 олеся26, Svetlanaur, Сабрина та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Класс!!! Вот такое блюдо и можно сделать на НГ! а в мультиварке какое получилось? 3 олеся26, Vilapo та Сабрина reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Леночка, как же это вкусно! Аж слюнки потекли! Медовый маринад - это весчь... 3 олеся26, fronya40 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Тань, то что ты видишь на фотке и есть приготовленное в мульте 3 олеся26, Twist та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Маиршенька, не только вкусно , а ещё очень просто 3 олеся26, Twist та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Леночка только подумала, о таком мясе, спасибо за рецепт, искать не надо всё уже готово. Дай я тебя поцелую Приготовлю на праздники их много 3 Svetlanaur, fronya40 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Таня думаю в панасонике на тушении будет супер, на этой программе мясо получается губами есть можно. 2 fronya40 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Олесинька, готовь на здоровье ! Рада что рецепт пригодиться, надеюсь понравится Олесик, так у меня же Панасик, в нём и готовила 2 олеся26 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Леночка, понравится, а в мультиварке так вообще супер, спасибо!!! 2 fronya40 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 грудня, 2015 Олесичка, это тебе спасибо . Готовь с удовольствием 2 fronya40 та олеся26 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 24 грудня, 2015 О!! Ленуська! Восходом полюбовалась, теперь можно заняться и чревоугодием! А патамушто вкусно же выглядит! :vkusno 1: 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 грудня, 2015 А патамушто вкусно же выглядит! :vkusno 1: Мой тоже говорит что вкусно :vkusno 1:, а я только визуально оцениваю 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 24 грудня, 2015 , а я только визуально оцениваю Леночка! У меня с памятью ......или ты в вегетарианцы подалась? А мяско зачетное! Вкусно-красиво-невероятно выглядит 2 Vilapo та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 грудня, 2015 Светик , ни куда я не подалась, я сало не ем , а ковыряться мне не нравится. Так что когда такое готовлю по просьбам трудящихся , только любуюсь как они едят 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 грудня, 2015 О таку смакоту люблю.Але хочу в духовці,щоб ,типу,менш шкідливо. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2015 Марьяна, в духовке не готовила, так что ты будешь первопроходцем , я эту грудинку готовлю в мульте 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 грудня, 2015 Марьяна, в духовке не готовила, так что ты будешь первопроходцем , я эту грудинку готовлю в мульте Про мультю лише мрію.))Тому духовка моє все))) 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2015 Про мультю лише мрію.)) Скоро новогодние праздники, может дед Мороз услышит и одарит таким подарком 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 25 грудня, 2015 (змінено) Про мультю лише мрію.))Тому духовка моє все))) Я ще три роки тому не мала найменшого поняття,що таке мультиварка,скороварка (колишня однокласниця розповіла).Все мріяла про аерогриль.А як почали з чоловіком шукати інформацію про Декса і втрапили на кулінарний форум...тепер у нас і мультиварка і скороварки (вони у мене самі простенькі,але я ними дуже задоволена) і грилі і вафельниці... А аєрогриля так ще і нема І про духовку тепер мрію. А нещодавно подружка підкинула ідею,що без пароварки ніяк не обійтись. От завжди чогось та не вистачає. Скоро новогодние праздники, может дед Мороз услышит и одарит таким подарком І я такої думки.Свят попереду багато. Лєн,вибач! Так захопилася коментарем на підтримку Мар'яни,що про основне не написала: так і хочеться скуштувати хоча б кусочок такого апетитного м'ясця,аж рука до монітора тягнеться. Поки нема свинини,то на неділю спробую приготувати курятину по твому рецепту. Дуже вже кортить посмакувати! Дякую за рецепт! Змінено 25 грудня, 2015 користувачем Уляна-ляна 2 Vilapo та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2015 А нещодавно подружка підкинула ідею,що без пароварки ніяк не обійтись Совсем не согласна с твоей подружкой, прекрасно обхожусь без специально купленной пароварки потому что мне хватает функции пароварка в моих Панасиках 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 грудня, 2015 Про мультю лише мрію.)) Скоро новогодние праздники, может дед Мороз услышит и одарит таким подарком Збіднів теперечки Дід Мороз))все чує,все знає,але допомогти нічим не може))) 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 грудня, 2015 Готувала з курячого мяска. Смачно ! І дуже гарно дивиться на тарілці. Тільки фото не зробила вранці,а ввечері уже нема що фотографувати. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 27 грудня, 2015 Яка господиня і м'ясо засмажила , дякую що зважилась зробити !Треба буде і мені спробувати зробити з курячого філє 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 грудня, 2015 Лєн,роби з курятинки-таке ніжне і духмяне мяско. А я іншим разом приготую з реберець (уже заникала в морозильну камеру). 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Іншим разом так і зроблю, з курятини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах