Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты: Тесто
Мука - 400г
Разрыхлитель - 10г
Ванилин
Сахара - 100г
Ром - 1 ст.л.
Масло сливочное - 140г
Желтки яичные - 3 шт.
Сметана - 2ст.л

Начинка:
Белки - 3 шт.
Орехи грецкие (молотые)- 100г
Повидло фруктовое - 3 ст.л.(с горкой)
Сахар - 100г

post-10-0-93893300-1456543100_thumb.jpg

 

Способ приготовления
 

Из продуктов, предназначенных для приготовления теста, вымесить однородную массу крепкой консистенции и разделить ее на 2 неравные части (2/3 и 1/3).

Для начинки  белки взбить в крепкую пену, добавить остальные продукты и осторожно перемешать.

 

Противень равномерно покрыть 2/3 теста.
post-10-0-86118400-1456542777_thumb.jpg
На тесто выложить ложкой приготовленную начинку и покрыть ее тестом (второй частью) натертым на крупной терке.
post-10-0-44527800-1456542786_thumb.jpg
Выпекать тертый пирог при  температуре 180г приблизительно 40мин.

Горячее изделие нарезать кусками.
post-10-0-27813300-1456542794_thumb.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наконец-то домучила этот рецепт, то меня глючило, то компьютер :(, как получилось две темы не знаю, обнаружила после перезагрузки компа. Надеюсь рецепт кому-нибудь подойдет. Варенье лучше брать с кислинкой у меня абрикосовое, тесто раскатывать прямо на противне, подсыпав мукой.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

какой симпатюшненький! отличный рецепт, спасибки  :flowerss:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ммм.... Очень люблю такую выпечку.  :vkusno 1:

Спасибо за интересный вариант пирога. :girl_curtsey:  :flowerss:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Танечка,  спасибо за рецепт!  Заслуженная победа в  категории " рецепт недели"! :n6::999:    Поздравляем! :flowerss:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ТАТА, поздравляю!!!! Отличный рецепт. Обязательно попробую

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Такого  рецепта тертого  пирога я ще не бачила.  В мене просто з варенням і горіхами.  Поставила на  чергу ! Дякую! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Випадково натрапила на цей пиріг. Дуже цікава начинка, таке ніколи не робила. В мене тертий пиріг теж не такий, як у всіх, але в Тані він як мерседес проміж машин. Обов*язково такий спечу, горіхи дівати нікуди.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У мене теж зовсім другий рецепт цього пирога. У меня з майонезом. Буває трапляється що залишаеться  трошки майонеза, котрий вже в салат  не зовсім свіжий.  Тоді использую ці остатки майонеза вТертий пиріг. У Тані ті сто з роком, якого у мене ніколи не було. Мабуть можно замінити  на горілку, но це вже не те буде.

А начинка мені така знайома. У мене є рецепт рогаликів Мутаки, так там начинка білок з горіхами змішується. Зараз прочитала про начінку і думка виникла - а чьому би мені не спробувати добавить в мою начінку з білка і горіхів трошки  повидла.  Обов'язково спробую! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×