Алцьона 12 061 Опубліковано: 31 березня, 2023 23 години тому, Наталия63 сказав: Я знов у нашій хатинці, серед своїх! Ура! Раді поверненню в хатинку!!! Міцно обіймаємо!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 квітня, 2023 В мене печалька печальна. Вчора ввечері потік наш бойлер! Ми його повісили в цю квартиру, як переїхали і зробили ремонт в 2007, за цей час справно робив без ремонтів. Понятно, що вічного нічого немає, треба новий купувати. А бойлер в нас хитрий, вузький і високий, називаеться слім. Такі моделі дорожче звичайних бочечок на 1,5-2 тис. Я б купила повісила і бочку, але в то місце влізе тільки слім. Але це був початок. Зранку зламався кран на кухні! Він взагалі переїхав з нами зі старої квартири, ми його забрали, був дорогий (витягався шланг на метр, було дуже зручно каструлі наливати прямо на плиті). Купували його аж в 2005 році і ось прийшов кінець. Потім вранці щось в бачку унітазному трапилося і стала вода текти безперервно. Вова лазив, нічого не поняв... Отаку в мене "восстание машин", тобто сантехніки. Все враз бунтує! Вже сходили в магазин купили кран, заказали бойлер, треба дзвонити майстру, щоб все зробив. Блін, це все коштує купу грошей!!!!! 2 1 3 Olima, Наташшшка, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 1 квітня, 2023 В 27.03.2023 в 10:15, справжня господиня сказав: Дівчата, вичитала в коментах до ютубу, що монтажна піна з вікон добре видаляється димексідом. А для скотча також є балончики Антіграффіті (від Грас) і балончики із засобом для видалення скотча (у відділі з красками). Якщо, раптом, ви щасливі власниці пароочистника, то от саме він чудово знімає скотч з вікон. я повидаляла старі шматочки намазтив щіточку милом і пшикнув паром. Дуже легко! 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 1 квітня, 2023 В 30.03.2023 в 23:02, Наталия63 сказав: Дівчата! Неля, Світлана! Я зрозуміла, хто ви є!!! А ви впізнали мене? Я знов у нашій хатинці, серед своїх! Ура! Я зараз не вдома... все ще у Запоріжжі... чекаємо на звільнення наших територій. Сил вже немає.... Дівчата, я кожен рік купувала до Пасхи формочки та інше у Лілі Люлек. Щось не бачу її "Складик Люлек". Чи вона в іншій темі пропонує свій товар? З поверненням до хати!!! )))) Нехай поки віртуальної, вірю, що попереду і реальна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 1 квітня, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: В мене печалька печальна. то бува, в таких випадках заспокоюю себе, що добре, що влетіла грошима)))) 1 1 Наталия63 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 квітня, 2023 21 хвилину тому, спокусницЯ сказав: то бува, в таких випадках заспокоюю себе, що добре, що влетіла грошима)))) Це я так казала в 2013, коли ми в Криму на серпантині ледь не з*хали у прірву!!! Машину пом*яли несильно, самі перелякались страшно!!! Якби не бетонні блоки на поворотах, то я б щаз тут не писала. А зараз грошей в обріз на ту сантехніку з мастером. Плакав мій міст зубний, збирала копієчку до копієчки(((((( 2 fronya40 та спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 2 квітня, 2023 В 31.03.2023 в 09:54, справжня господиня сказав: Натусічка!!!! Як я рада тебе бачити!!! Нещодавно тебе згадувала, збиралася написати у вайбер, а ти вже до нас прийшла. А я як рада, що знайшла вас!!! Я не знала, що ви тут!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 2 квітня, 2023 В 31.03.2023 в 11:54, musinka сказав: Наташа, привіт! Вспоминаю тебе, все думаю як ти? Но так і думала що ви виїхали з Якимімки. Но чомусь думку мала що ви десь у Европі, чи на Західний України. А ви тут, в Запоріжжі. Мабуть у мами? Дочка і син з вами? Чула що дочка ваша вже не проживала в Запоріжжі до війни. Неля, ми поїхали на Західну Україну перед самою війною, на ДН чоловіка. З нами поїхала дочка. Син с сім'єю залишався вдома.... Як все почалось, ми не встигли приїхати додому й були на Закарпатті до травня. У травні ми приїхали в Запоріжжя. Син зараз там... на нпт.... невістка зразу не хотіла виїзжати (не хотіла кинути батьків, а там був лежачий дідусь...), а коли дідусь помер, вже виїхати було неможливо.. Тому серце рветься на частини.... Довго не могли оговтатись, зараз трохи прийшли до тями, але дуже тяжко. Дуже турбуємось за дітей... 1 4 Справжня господиня, fronya40, hasia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 5 квітня, 2023 Дівчата, зробила новий рецепт на замовлення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Я вернулась! Были проблемы с ноутом. 1 3 Справжня господиня, Дяна, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 15 квітня, 2023 https://mooka.com.ua/forums/forum/270-великдень/ Вся пасхальная информация Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 27 квітня, 2023 Дівчата, всім привіт! Ми вже майже переїхали на дачу. Там в мене ДУЖЕ ПОГАНИЙ інтернет, за день буває не можу зайти на сайт ні разу. Тому кому треба щось терміново, то дзвоніть по телефону (якщо не в горОді раком стою, то відповім), пишіть у вайбер чи телеграм - це чомусь працює. Ми зараз приїхали на 2-3 дні в город, буду на зв*язку постійно. 2 Наташшшка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 27 квітня, 2023 Света, я тіки думала про вас. Думаю мабуть вже на дачу переїхали. Почалось у вас дачне життя. Зараз роботи невпроворот. Не знаю за що хопатись в першу чергу, І трава лізе з невероятною швидкістю, добре її ще замало у мене. Почала вже висаджувати розсаду свою. Помідори вже усі посадили. Сьогодні посадила 6 луковок гладіолусів, з Києва привезла їх, ніколи раніше не вирощувала їх. Потім трохи перцю висадила, всього 25 кущів солодкого і 8 кущів гіркого. Більше не вспіла , дощік почав накрапувати. Пока передягнулась, убрала інструмент, а он і перестав. Пообідала, да думаю піду ще тяпкой потяпаю, но вже нема охоти. Вчьора огірки посіяла, в земельку сухі семячки покидала і 6 семек кабачків на кучу прикопала. Потім ще буду сіяти, після висадки розсади. Щось у мене багато получілось перців і синіх. Не знаю як усе розмістити на своїй дільниці. 3 Справжня господиня, Наташшшка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 квітня, 2023 Нелічка, а не рано ти розсаду висаджуєш? Чи у вас тепліше? Сьогодні чула прогноз, то на 1 травня передають заморозки. Ми за цими дощами , ще й картоплю не досадили((( 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 27 квітня, 2023 Наталка, у мене другого виходу не було. Моя розсада вже випригувала з стаканів. Її срочно надо було в земельку висаджувати. А сьогодні з декілька перців зірвала вже квіточки. Держати таку розсаду в стаканах далі не можно, тму прийшлось висаджувати. Но у нас намного тепліше, ми ж більше північніше чем ви. У нас сьогодні вже було +19 І весь тиждень теплий. Правда вночі ще холоднувато, +9. Но моя розсада вже давно загартована. У нас вже народ потрохи почав висаджувати розсаду, і на ринку торгують , повні прилавки. Я не першій раз починаю висаджувати в кінці квітня. Переживаю конечно за похолодання, но буду надіятись що понесе. Я в цьому році поспішила з посеівом семян. Побоялась тіх клятих відключень світла, що були в лютому. Думала що скоріш за все прийдеться пересівать насіння, і щоб мати запас у часі.Не гадала що насіння все взойде швидко і добре. І відключення світла потім припинилося, та ще й чоловік мені тепличку з освітленням зробив. Вот она і поперла у мене, як ніколи, швидко зростала. Сині ще не буду висаджувати, хай терплять до травня. Но там теж вже лопухи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Я дико вибачаюсь, що перериваю ваше спілкування) Але може хто підкаже, як робити сир (творог) у мультиварці? Бо вже перекис кисляк. Рецепт був на ворожому форумі. По ньому я кілька разів відтоплювала сир. Давно це було. Вирішила у нас пошукати. А йок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Таня, давно не робила такий сир. Но по пам'яті - не знаю скіки в тебе кисляка. На 1 л можно взять пару яєць, Сбить их до пена, трошки сіль. Потім змішають з кисляком і варить до прозрачної сиворотки. Там получается чуть до кипіння. Потім на марлю і под пресс . Якось так) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Ні, я варила не так. 200г сметани+3 яйця перемішати. Молоко нагріти і вилити туди суміш, ретельно помішуючи. Як відійде сироватка, то відкинути на дуршляг на марлю (зараз можна добавити всілякі добавки, ми любимо укроп) і під прес. Частину сироватки добре посолити і в неї опустити сир в марлі на 2-4 години. Якщо сироватка мало відходить і щоб прискорити процес, я розвожу 1/4 ч.л. лимонної к-ти+трішки водички і вливаю в молоко. Тоді згусток добре згортається. З цього виходить близько 350-380 г сиру. Дуже смачно! 1 tasata reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 28 квітня, 2023 3 години тому, Живчик сказав: По ньому я кілька разів відтоплювала сир. Давно це було. 1 1 Справжня господиня та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 квітня, 2023 3 години тому, musinka сказав: Таня, давно не робила такий сир. Но по пам'яті - не знаю скіки в тебе кисляка. На 1 л можно взять пару яєць, Сбить их до пена, трошки сіль. Потім змішають з кисляком і варить до прозрачної сиворотки. Там получается чуть до кипіння. Потім на марлю і под пресс . Якось так) Неля, дякую) Але я, мабуть, не правильно написала. Мені потрібний творог (українською - сир кисломолочний). Справжня господиня дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 квітня, 2023 1 година тому, lana19 сказав: Светік, як? Де? Ой-йооо.. )) Це моя банка, тюль, стіл. Та й цей же сир. Так, це він)))) Ти моя феюшка)) Дякую) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 квітня, 2023 10 хвилин тому, Живчик сказав: Светік, як? Де? Ой-йооо.. )) Це моя банка, тюль, стіл. Та й цей же сир. Так, це він)))) Ти моя феюшка)) Дякую) Таня, вона така! Ні, не так! ВОНА ТАКА!!!!! Всемогутня, всезнаюча і всевміюча. То, не дивуйся, що вона може не можливе! ( форумська інтернет відьмочка, не інакше!)))) 2 Живчик та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Никак не могла убрать эту цитату,которая появилась у меня ещё вчера и я не могла написать свой текст. Не нашла ничего другого, чтобы ее просто отправит.Светик, если можно, убери этот бессмысленный текст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 28 квітня, 2023 В мене, доречі, теж старі цитати вискакують, коли щось хочу написати. Форум глючить трохи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Таня, я и правда тебя не поняла. Для меня ещё с детства повелось - сыр это сыр, а творог это творог. Поэтому я и подумала что тебе нужен кисломолочный сыр Творог я делаю просто в банке. Вот такую банку с кисляком я опускаю в кастрюлю с водой и довожу до кипения. Но стараюсь не кипятить, выключ огонь . Еслисывооотка не отделилась то держу банку до частичногоо стывания воды. Могу так несколько раз повторить прогревать Когда кисляк раслоится, тогда выливаю на марлю и узелок подвешиваю. Но тоже давно не делала. Как- то совсем перестала покупать молоко в большом количестве. Света, я написала про сыр, отправила , а потом уже подумала что вроде я яйца со сметаной смешивала. Но уверенности не было, уже призабыла, поэтому не стала исправлять. 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах