ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 Купила доченька мне такой прекрасный девайс PHILIPS HD9240 И такую гриль сковородочку к ней Хочу с вами поделится его достоинствами и недостатками. Буду рада, если мои впечатления будут вам полезны,пока их немного так как пользуюсь недавно. Итак плюсы 1.Картошка Фри,По-деревенски,Дольками получается отлично. Килограмм картошки порезанной брусочками при температуре 180 градусов за 20 минут и всего столовая ложка масла-это песня!В аэрогриле у меня с этим блюдом была проблема. 2.Мяско Филе куриное 15 минут 180 градусов.Супер. 3.Куриные крылья целая упаковка (наша ряба) 20 минут 180 градусов Супер. 13 lana19, ang-kay, Уляна-ляна та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 Минус 1.Внешнее покрытие Фритюрницы глянцевое.Очень видны пятна и пальцы. 2 Izvarina та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 ГалинкаМалинка,вітаю з обновкою! Нехай ця красуня-помічниця служить довго і готує смачно! 1.Картошка Фри,По-деревенски,Дольками получается отлично. Картопелька-супер!!! 3 Izvarina, ГалинкаМалинка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 Галинка, класнючая вещица! Поздравляю! Очень интересно узнавать новые девайсы! Спасибо, что делишься с нами! 4 Vilapo, Алцьона, ГалинкаМалинка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 6 жовтня, 2016 Супер!!! 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 Классная штукенция) 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 ГалинкаМалинка,вітаю з обновкою! Нехай ця красуня-помічниця служить довго і готує смачно! 1.Картошка Фри,По-деревенски,Дольками получается отлично. Картопелька-супер!!! Дякую Оксанко :) 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 Галинка, класнючая вещица! Поздравляю! Очень интересно узнавать новые девайсы! Спасибо, что делишься с нами! Спасибо Наташа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 Супер!!! :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 Классная штукенция) :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 1.Картошка Фри,По-деревенски,Дольками получается отлично. 2.Мяско Филе куриное 15 минут 180 градусов.Супер. 3.Куриные крылья целая упаковка (наша ряба) 20 минут 180 градусов Супер. Тройной "Супер" по сравнению с маленьким минусом в виде отпечатков от пальцев - это большущий перевес в пользу аэрофритюрницы. Главное, чтоб наша техника быстро, вкусно и качественно готовила, а пятна, то такое, хукнула на него, тряпочкой протерла и иди хомячить вкусняшки ))))) . 4 Vilapo, Алцьона, Izvarina та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 7 жовтня, 2016 @LLika,Анжелочка она у меня пока только 7 дней.Потому впечатления плюсовые,время покажет как будет дальше. 5 lana19, AlenaT, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 Галюня, поздравляю с новым кухнежителем. Пусть радует!! Я старалась не задумываться, что оно за штукенция, чтобы не захотелось. Но увидела картошечку.....и....пропала 2 ГалинкаМалинка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 14 жовтня, 2016 Галюся, где ты покупала сковороду? Ты в ней что-то готовила? У меня старая модель с механическим таймером и меньшего объёма, но я бы хотела сковороду. У нас аэрофритюрница используется каждый день, как микроволновка. Отличная вещь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 14 жовтня, 2016 Ещё, Галюся, может пригодится - для твоей печки есть разные интересные аксессуары. Вот тут посмотри, зарегистрируйся и получай рецепты: http://www.philips.nl/c-m-ho/philips-chef И по этой ссылке много рецептов именно для аэрофритюрницы. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 17 жовтня, 2016 @Qween,дякую Анічка,обовязково гляну коли приїду додому.Я зараз в Будапешті.Дочка сковорідку купляла в Польщі в магазині Медіамаркет 3 lana19, Qween та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 18 жовтня, 2016 Спасибо, Галюся . А я вчера очередной поиск сковородки устроила. В Украину их не завозят - это точно. Большую, правда, нашла за 1570 грн. Я тут напишу маркировки форм для маленькой аэрофритюрницы, чтобы каждый раз не искать: Сковорода-гриль - Philips HD9910/21 Fry/Grill Pan Форма для выпечки - Philips HD9925/00 Non-Stick Baking Dish Подставка для шашлыков - Philips HD9904/00 Double Layer Rack 3 Алцьона, lana19 та ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 11 листопада, 2016 Учора була картопелька ням ням .Повна чаша 25 хв.180 градусів. Дуже смачна.Я дуже задоволена. Смажила теж курячі крильця нажаль фото не зробила. упаковку від нашої ряби замаринувала в приправі каміс для курки і смажила 30 хв при 180 градусах. суперррр вийшло. 4 Алцьона, Kira, Qween та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 27 листопада, 2016 Девочки, в общем, я тут искала сковородку и шашлычницу для своей аэрофритюрницы и не нашла. Заказала их на амазоне и вчера они приехали! Вот такая сковородочка: И шашлычница с шампурами: Форму для выпечки решила не брать. У меня много подходящих по размеру, а фирменная маленькая и дорогая. 4 Natali06, lana19, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 листопада, 2016 Анютка вітаю з покупочкою.Сковорідкою будеш задоволена на всі 100%. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 листопада, 2016 Гарбузик запечений з коричневим цукром та корицею. Або з італійськими травами виходить дуже смачно,запікаю в силіконовій формі. 180 градусів 20-25 хв.залежно від кількості. 3 Уляна-ляна, Алцьона та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 листопада, 2016 Анютка вітаю з покупочкою.Сковорідкою будеш задоволена на всі 100%. Дякую, Галюся ! Дивлюся, мабуть на сковорідочку влізе ціла невелика курка . Гарбузик запечений Гарбуз дуже смачно виглядає! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 2 грудня, 2016 У мене поміщаються стейки розміром з долоньку. 180 градусів 15 хв і нямммм 3 lana19, Qween та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах