Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Наташ, ну хоть намекнуть, шо ж там....нэтэрплячка ж у нас... Надо же знать, кому Оскара вручать з самую тяжеловесную посылку)) 2 inucya та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Сусля поехали выдушивать всім по шеям! 3 Алцьона, Світл@нка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 всім по шеям! бамбулей им)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ні, ну відправка з 20-25, то вже в понеділок-вівторок всі повинні були отримати та во всю вже хвалитися.... а тут ну блін лажа якась! в мене аж хвіст тремтить від обурення. 4 Miloviza, Jefry, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=X1iZ6DsiBU0 усьо буде!!! 2 valuhka та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Снегурочка моя ненаглядная, Суслик мой золотусенький!!! Я тебя люблю!!!!!!! Посылку получила, распечатала и все сомнения рассеялись, когда нашла вещи ручной работы, особенно одну - в любимой цветовой гамме. Сейчас буду фотоотчет составлять. (У нас сегодня так пасмурно, что не могу найти место для полноценной фотосессии ). 7 valuhka, Сусля, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Круг сужается 2 Сусля та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 о! йолька моя пришлаааа :m0590 (1): оту річ шо в улюбленій кольоровій гамі давай на себе вдягай, я подивлюся як воно 3 valuhka, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Круг сужается наш Шерлок йде на мозковий штурм 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А я вот что вчера получил: :Obmorok: Правда, цукерок изначально больше было. 7 inucya, natamylove, Miloviza та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Сусля, та я все по Боярці шляюсь)) Вже підозра на Наташу...щось вона темнить, щось темнить і плутає...то терміни доставки міняє, то НП штурмує...щось тут не те... Jefry, телефон????? ото Снегурка, ото ... Снегурка... 2 lissaKi та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Ой шота Женька темнит, мабуть жона родная придарила, а он нас тут в напряжении держит 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 отета Дженьці подфатилооооо, тіліпон та й ще цукерок рошенівських... оооооооо Ой шота Женька темнит, ні , давайте будемо вірити , так цікавіше 5 inucya, lissaKi, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Блиииин. меня тут осенило... есть темная лошадка в нашей компании!!!! Стопудово - она!!! Есть еще одна Светланочка... она все молчит...стопудово моя снегурка.... я же ее еще и разыскивала сама, своими руками себе приключения наискала ха-ха-ха... хитро!! И где-то затаилась Ланочка, которая все знает ох и приключения новогодние вы мне все тут устроили!!! Не удивлюсь, если тут все в сговоре 5 inucya, valuhka, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 если тут все в сговоре аха... усією Бояркою 4 Jefry, Алцьона, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Сусля, Суслєчка, то ти всіх підговорила, да??? 2 lissaKi та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗМІНУ ЧАСУ ДОСТАВКИ ну сжалилася и поменяла дату доставки и до дверей зробила щаб людина на морозі не торчала 9 УкраІнка, Сусля, Алцьона та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Сусля, Суслєчка, то ти всіх підговорила, да??? прийшла всім уві сні, аха і нашептала и до дверей зробила щаб людина на морозі не торчала о. ну це точно не мені.. я буду в черзі, на морозі.. все як треба 6 УкраІнка, Алцьона, Jefry та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @natamylove, такой хорошенький Марципанчик у тебя))) Там такие красивые штучки продаются))) Сусля, шептушка ти наша 4 УкраІнка, Akvarel, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗМІНУ ЧАСУ ДОСТАВКИ А время доставки какое? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А время доставки какое? Наташу не трогать!!! Она моя!! Ну я так думаю!! Уже так думаю))) 100%)) пока что... вроде... нет, точно!! она!!!! 2 УкраІнка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @natamylove, такой хорошенький Марципанчик у тебя))) Там такие красивые штучки продаются))) Ага, я собі вже купа всього напримітила і всього мені треба ))))) Вибачте, що не по темі ;) Щось я цього року не встигла записатися. На наступний рік точно візьму участь :) 5 Алцьона, inucya, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Сусля, шептушка ти наша О уже поцелуйчики пошли! @Алцёна,шо круг твой на Сусличке таки сомкнулся? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 моя посілка еще в пути шо, посмотреть кто у мене скуплявся ? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @natamylove, нееее, не верю))) 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах