Miloviza 3 507 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А мне ещё один шикарнейший подарок пришел! первая мысль 32 кг айфонов 2 Jefry та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Тридцатидвухкилограммовых айфонов не бывает))) 3 Алцьона, inucya та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 А мне ещё один шикарнейший подарок пришел! первая мысль 32 кг айфонов кстати по поводу 32кг посуды....У меня в документах вес указан 3кг.так что это мстя Наташе от сотрудников её НП .они ж друг друга сильно любят 3 Алцьона, Jefry та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Запятую стёрли? 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Запятую стёрли? неа,у меня ровно 3 кг 3 Алцьона, Jefry та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 неа,у меня ровно 3 кг ну я же говорила, что Наташа та еще шифровальница)) Таааак!!! А чё это Диана подарком не хвастается??? Забыла дома схемку, сижу на работе, рисую новую, сто двадцать пятую по счету)) и вот с Дианой пробел...где она пропала??? в спортзале, говорите?? Всю ночь? с подарком? шо то тут не то... а ну колитесь, что вы там ей подарили такое, что человек исчез??? 1 Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Алцёнаа ну быстро работать! 32 кило это мне работник новой почты так сказал мне вчера 5 ящиков пришло общий вес был 32 вместе с Винницей 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @natamylove, не идет уже работа))) Созрел грандиозный план, вынашиваю, кручу-верчу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2016 план на следующий год? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @natamylove, нуууууу..... может и в этом управлюсь 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а у меня последний рабочий день, и буду отсыпаться сезон 2016 закрывается 4 lana19, lissaKi, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @natamylove, поздравляю!! Набирайся сил на Новый 2017 год и на его празднование))) А я набираю обороты и понимаю, что многое не успеваю А работать мне еще и 31-го до 14-00.... 3 natamylove, lissaKi та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Алусь, нук подивись свій список, скільки у нас не оподарункових залишилось, я тут свій зробила то в мене виходить 5 чоловік ще, так? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Такс... Неоподарунковані * Таня * Валя * Света * Лена * Ліля Ну да...5... Отправлено Сегодня, 10:20 Стоп... десь я наплутала.. я ж по пам’яті з дев"яносто сьомого списку писала)) Валя наче вже має... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а Інуся отримала? Валя від Анжели отримала. 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 28 грудня, 2016 У Вали уже все поделено и съедено :vkusno 1: 3 Світл@нка, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 згадала, Інуся вчора смс отримала, так що сьогодні буде хвалитися 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Я так понимаю, что подарки не получили 4 человека: - 2 дамы из Винницы (Таня, Света), - Лена-Miloviza, - Лиля ??? Если верить Наташе))), то кому-то подарок приедет завтра! 4 Світл@нка, Алцьона, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 У Елочки своей прошу прощения что задержала подарочек ... Елочка,завтра подарочек получишь,обещаю і ось ще, сьогодні ще буде комусь подаруночек 3 Алцьона, lissaKi та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2016 мой прийдет может и сегодня 3 lissaKi, Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 28 грудня, 2016 і ось ще, сьогодні ще буде комусь подаруночек Подаруночки будуть ВСIМ !!! 3 Світл@нка, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 И я свой подарочек получила- верней огромный подарище!!! Чего в нём только нету- в нём есть всёёёёёёёёёёёёё!!!!! Я очень счастлива!!! А какой довольный мой сынуля- он сам рвался писать отзыв!!! Снегурочка моя любимая ,спасибо тебе огромное!!!!! :girlhand: Щас убегаю, фото выложу после обеда! Кстати моя снегурочка-@Алцёна,! 5 Сусля, natamylove, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Вот это Шерлок-не успела получить, как выдала все явки-пароли 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 і ось ще, сьогодні ще буде комусь подаруночек так, це моя!!! Це шифровка така!!! 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 і ось ще, сьогодні ще буде комусь подаруночек фууух!! Как же я волновалась!!! Как же хотела угодить))) А город свой скрыть я только вчера додумалась, и то - не сама, а по наводке)) Та чего там его скрывать... я одна тут - девочка с Севера)) 6 Сусля, valuhka, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах