Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Дианка видать вообще не хочет показываться, а где же Сусличек наш,? Точно, что Бермуды))) Сусля скорей всего обертками шуршит...но Диана????? Железная леди... 2 УкраІнка та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 28 грудня, 2016 )))) 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Я Светин подарок вижу. Но НП смс не шлет. Может ждут часа Х? http://mooka.com.ua/topic/3723-novyj-god-na-forume-2-igra-lotereia/page-19?do=findComment&comment=106067 всё капец ,если это так.....курьер меня до Нового года может не найти 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 курьер меня до Нового года может не найти шо, уже в загул уходишь??? 3 УкраІнка, inucya та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Точно, что Бермуды))) Сусля скорей всего обертками шуршит.... Та сколько можно там шуршать, я уже спать хочу, но мне ж так интересно Сусля-Танюша ауууууу 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Женя, а ты чего улыбаешся? Твой подарок у кого? 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @inucya, наверное, так обертки шуршат, что не слышит нас 3 УкраІнка, Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Слушайте, оказывается, Винница - еще больший Бермудский треугольник, чем Боярка! я вже вдома!! зараз буду хвалитися! ооооо які в мене подарункииии приходжу на НП с пакетіком, стою така, розшеруділа його. чекаю..а мені виносять величезну коробку. І хлопчик такий дивиться на мене з пакетіком и каже - а воно не влізе ... я кажу - та бачу , він каже - я вам трималку зроблю, а то ж як ви підете.. я каже - роби авжеш.. ось моя прееееелесть а це я її відкила і тут же головна наглядачка прийшла а там така красаааааа джентельменський набір, все для глинтвейна, тато буде в захваті! Снігурочка як знала що він це обожнює! Зараз наш тато на чергуванні, прийде завтра та зрадіє Це "Релакс для мами" а це для принцеси, вже одягла всі прикраси і дуже задоволена ну і смаколики :vkusno 1: я вважаю що це Валюшка, ну так виходить.. або я помиляюсь дівчата, хто у нас з Переяслав-Хмельницького? 7 Jefry, Алцьона, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Женя, а ты чего улыбаешся? Твой подарок у кого? Еще бы Жене не улыбаться!!! Две дамы, две винничанки так одарили.... султан... 2 Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Переяслав-Хмельницького? НІІІІІІ. Переяслав то дуже далеко від Валі... чи то Валя від Переяславу 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Леночка у нас оттудова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Или нет, а где этот город находится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Лена, це ти моя Снігурка, так?? 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 курьер меня до Нового года может не найти шо, уже в загул уходишь??? если бы...курьер же должен прийти по домашнему адресу,а вот тут то и загвоздка вся .у нас новый микрорайон,который только начал строится.мой дом первый построен уже.находимся мы на территории самой Винницы,но документально мы ещё относимся к пригороду.На моей Укрпочте уже в курсе куда доставлять посылки,а вот НП сомневаюсь...они не в курсе,где находится ул.Пляжная в Виннице.хотя мой дом находится 800м от НП 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а где этот город находится? Київська область, то це Оленка виходить 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Ближе к Киеву...на Днепре! Я думаю тоже - Лена!!! Ну и остается... я и Лиля и Женя и Света. Как пары составим?))) Света, та отзовись, скажи уже, шо то ты))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 28 грудня, 2016 дівчата, хто у нас з Переяслав-Хмельницького? Да вроде вообще никого из играющих... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Київська область, то це Оленка виходить Раз Киевская , то точно Елена 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @Сусля, :vkusno 1: так. Дуже хвилювалася, щоб дитині на ручці було зручно. Зовсім не розумію як дівчата в 11 років виглядають. Міряла свій обхват и декілька см в мінус шукала) Рожевий браслет з родинним древом. Важається, що захищає від усякого зла, як мати захищає дитину. 7 Natali06, inucya, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 я и Лиля и Женя и Света. Как пары составим?))) а ще Наталка, її подарунок для кого? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Лена, це ти моя Снігурка, так?? А ведь подозревала Валюшку ))) потому, что она написала....не оплатила посылку)))) 3 Сусля, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 28 грудня, 2016 ТакИда. Отправлял друг. Хоть и на бумажке было написано оплатить. И сказано перед отправкой. Но что тут поделаешь, мужчин видимо надо сразу накормить, потом куда-то посылать) О чем только думают)) 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а ще Наталка, її подарунок для кого? Наталка, получается, одарила Светланку http://mooka.com.ua/topic/3723-novyj-god-na-forume-2-igra-lotereia/page-27?do=findComment&comment=106320 2 Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Сусля, так. дякую-дякую-дякую!! цьомки-цьомки Рожевий браслет з родинним древом. Важається, що захищає від усякого зла, як мати захищає дитину. ой як гарноо! а вона одягла, каже - тут таке дерево гарне мені дуже подобається, а той що з кристалами на шию одягла, красуня така 3 lana19, Miloviza та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 А ведь подозревала Валюшку ))) потому что она написала....не оплатила посылку)))) Ох и всезнайка!!!! 3 inucya, lana19 та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах