Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 грудня, 2016 ммм!!!! ждемссс!!!! метим в герои 4 Юлия, lana19, Vilapo та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Я сегодня в "Эпицентре" купила такую ложку и лопатку ( набор) со вставляющимся градусником , как у Наташи - @YNL, только не селикомарт, а Факельман. Даже цвет такой же коричневый 3 Qween, lana19 та natamylove reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @natamylove,Наташ, и вот такое в Эпицентре продается, оно надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Нашла я фото лопатки. В наборе лопатка и ложка с дырками для термометра и сам термометр 1 Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 25 грудня, 2016 если честно. я такого никогда и не видела) такой непонятный зверь 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Нашла я фото лопатки. Наташа, а сколько стоит такая девайсина ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Наташа, а сколько стоит такая девайсина На нее скидка -309 или 330 , не помню 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Наташа спасибо, тогда уж лучше покупать пирометр . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 25 грудня, 2016 А что это за зверь такой - пирометр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 25 грудня, 2016 пирометр это термометр, который бесконтактный , он меряет темп лучем работает от батарейки 2 Юлия та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2016 что это за зверь такой - пирометр? " Термометр" который измеряет температуру веществ на расстоянии. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Прикольная штучка! Наташенька, Леночка спасибо за пояснения! А температуру человека он тоже меряет? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 грудня, 2016 А температуру человека он тоже меряет? И для измерения температуры человека такие есть . 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @natamylove, у меня тута вопрос появился, если я темперировала шоколад , а потом завозилась и он остыл, можно его нагреть до 30 град или нужно снова темперировать? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 4 січня, 2017 Наташ, а как обстоят дела с моим заказиком на тортик? Планировала на НГ сделать, поем ли на Рождество? 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 4 січня, 2017 я помню, гдеж время взять? у мужа родственник умер, и он 1 января уехал и я одна работа на мне вся, хорошо хоть машину вожу попробую в пятницу вечером сделать.я в пятницу работаю тоже раньше не выйдет 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 4 січня, 2017 жду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах