Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 березня, 2023 В 20.02.2023 в 16:19, Алцьона сказав: Отож, зовсім не знаю, чого очікувати, просто починаю)) Кінець був ну просто неочікуваним)) Стільки варіантів було. Я лише на останній сторінці подумала: "а мо...?" Але обдумати цей варіант не було коли, бо очі вже добігали останній абзац і... "мо... 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 березня, 2023 Несу ще одну цікаву книжечку. Читається легко і швидко. 200 останніх сторінок взагалі ковтнула за вечір, бо кортіло дізнатись, який же буде "енд"? Хепі чи неХепі? Прихований текст 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 4 березня, 2023 8 годин тому, Алцьона сказав: Несу ще одну цікаву книжечку О, в мене вона в черзі лежить, дочитаю Кокотюху - візьмуся за цю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 11 березня, 2023 В 04.03.2023 в 09:32, Магда сказав: О, в мене вона в черзі лежить, дочитаю Кокотюху - візьмуся за цю Щойно дочитала Ідеальну незнайомку. Захопливо, цікаво, читається легко. Тільки для мене залишилася не розкритою одна сожетна лінія - що ж насправді сталося з Ароном? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 березня, 2023 В 11.03.2023 в 11:30, Магда сказав: Щойно дочитала Ідеальну незнайомку. Захопливо, цікаво, читається легко. Тільки для мене залишилася не розкритою одна сожетна лінія - що ж насправді сталося з Ароном? Так, легко і швидко! Лінія Арона йшла завуальована протягом всієї книги. Прихований текст Як я зрозуміла, він не сам повісився, а - або ж Пейдж вплинула/змусила його це зробити, або ж навіть сама його повісила, зімітувавши самогубство. Пейдж без сумнівів замішана. А от чому це зробила...знайшла і сама докази, а не хотіла розголосу і позору?? Не могла прийняти те, що була така сліпа..? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 березня, 2023 Я знову несу начитане) Поки ще не розпочався розпал весняних робіт, спішу начитатися)) Моє улюблене) антиутопія) Прихований текст Прочиталась легко і швидко. Але печалька, що це трилогія, а перекладено і видано лиш першу частину. І в планах видавництва на рік не бачу продовження. От чому так роблять? Понадкушують ті ен-логії, а продовжень не видають( Буду шукати продовження в електронному форматі. Бо в першій частині лише все закрутилося. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 березня, 2023 Новенький для мене жанр) Фентезі. Книжка досить розкручена в соцмережах, про неї не говорив лиш лінивий. Мусила і я прочитати) Ця книга теж легко зайшла. І сподобалась. Але мені все, що я читаю, подобається - щось більше, щось менше, щось прямо в серденько, від чогось лишається доооовге похмілля. Що не заходить - то просто залишаю, і то поки одна книжка)) і та психологічна)) Кінцівку я вгадала) чомусь так мені і думалось, читаючи другу половину книжки. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 березня, 2023 В 02.02.2023 в 13:58, Алцьона сказав: Маргарет Етвуд. Орикс і Деркач. Показати вміст Лежить продовження, але поки зробила перекур на легші (для мене) книжки. Відпочила і тепер сідаю з Рік потопу) Прихований текст 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 21 квітня, 2023 Розтовкла свою стареньку читалку( Плакаю 4 2 musinka, УкраІнка, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 26 квітня, 2023 Дівчата, зовсім не маю часу, але бігом хвалюсь - замінили в моїй читалочці екран! Ура-ура! Правда, ціна питання не гуманна - 1,5тис 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 квітня, 2023 Поки я заблукала в своєму салку, то Наташа встигла свою читалку і втратити і знову віднайти)) Нехай більше не ламається!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 квітня, 2023 Саме на "Книгарні Є" смачна акція: дві книги за ціною однієї. Правда, треба придивлятись до виключень. Я не втрималась замовила дві цікавинки. Прийдуть, то похвастаюсь) А зараз потроху читаю Відьмака. Тепер зовсім мало маю часу на читання(( інколи по декілька днів до книжки не торкаюсь. Але намагаюсь хоч сторінок 10 на день надкусити. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2023 Ось і настали довгі зимові вечори, коли можна спокійніше посидіти за книжечкою) Як поживають ваші читалки? Що зараз читаєте? Я взялась за Американського психопата... КСД запустило серію Культрід, що хочеться прочитати все-превсе, бо воно таке красивеньке. Ще почала серію про Ганібала Лектера, лишилось дві книги дочитати. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 29 листопада, 2023 20 хвилин тому, Алцьона сказав: Що зараз читаєте? Взялася перечитувати солдата Швейка, якось не пішло, відклала. Зараз читаю "Тигролови" Івана Багряного, цікаво. 2 Алцьона та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2023 1 година тому, Магда сказав: Зараз читаю "Тигролови" Івана Багряного, цікаво. Багато про нього зараз чую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 353 Опубліковано: 30 листопада, 2023 12 години тому, Магда сказав: Взялася перечитувати солдата Швейка, якось не пішло, відклала. Мій Вова обожнює того Швейка, багато цитує з книги. Треба мені перечитати, бо вже забулося. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 січня Дівчата, мабуть дуже важко зараз щось сприймати і читати., Нещодавно трохи прихворіла, а під рукою опинилася книга Богдана Лепкого « Мотря» . Ця книга із трилогіі « Мазепа» . Книга дуже важка... Якби б це було років 10 тому, може б я( та думаю і ви) не зрозуміли би всієі трагедіі цієі книги. 300 років назад, ці виродки москалі були такі ж , як і зараз. Вбивали , гвалтували, крали.Нічого не змінилося, для цих виродків. Але я маю надію, що змінилися ми. Відступила, вибачте. Про книгу. Я дуже рекомендую іі почитати. Особливо тим, хото любить історичні книги. Книга не тільки про Мазепу і його останню любов. Книга про Украіну ( для асобо одаренных, Украіна існувала задовго до того, як народився ленін) , украінців. І зараз всі подіі книги дуже перегукуються з нинішніми часами.Більше розумієш всю тяжкість існування з такими сусідами , як - москалі... 4 Справжня господиня, Наташшшка, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 353 Опубліковано: 17 червня Прийшла похвалитися! Я підписана у ФБ на Марину Гарнік, це наша українська одеська письменниця, а взагалі-то художниця. Вона на ФБ публікує свої твори коротенькі, дуже цікаві, легко читаються. Пише як діалоги з одеського життя. Ненав*язливий добрий єврейський гумор, одеський колорит, такі собі життеві сценки. І от видала вона свою першу книжку, в продажу її немає, тільки в неї заказати і вона висилає по передплаті. Висилає в Америку, Ізраїль, Молдову, ще кудись. І от люди жваво розкупають її книжку, а українці незаможні сумують, і згадали про "підвішену каву", знаєте таке? Коли хтось в кав*ярні випив свою каву і заплатив за ще одну, для когось, в кого може не бути коштів. Той прийде до кав*ярні і може випити безкоштовно цю підвішену каву, бо вона вже оплачена. Так і з книжкою стали робити. Я написала, що хочу мати книгу, але не можу її купити. І якась Світлана з Італіі купила в автора для мене книгу, заплатила за доставку НП і я сьогодні її получила!!! Книга видана накладом всього 200 примірників. 264 сторінки. До книжки була додана листівка, мабудь як закладачка. Майже всі малюнки зроблені Іриною Бабіченко, дуже колоритні. Отака в мене сьогодні радість. Кому цікаво, пошукайте її книжку в інтернеті. 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах