fronya40 15 925 Опубліковано: 22 червня, 2014 Все,поставила! Теперь в раздумьях где печь- дуХовка,мультиварка или ХП? Мне ж еще за салом идти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 22 червня, 2014 В духовке получается самый вкусный ржаной хлеб :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 червня, 2014 Ну все,судьба хлебчика решена,будет он в духовке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 19 липня, 2014 Лиля!Вот это красота!И такой состав интересный,как я люблю с "изюминкой". Надо пробовать. 1 Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 19 липня, 2014 Анжела, обязательно попробуй! Надеюсь, ты не разочаруешься. 1 Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siupa 0 Опубліковано: 1 жовтня, 2014 Лиля, скажите, пожалуйста, Закваска ржаная ( пшеничная) 100% гидратации – 200г -это закваска сразу из холодильника или предварительно освеженная? Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 1 жовтня, 2014 Оксана, я беру закваску сразу из холодильника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siupa 0 Опубліковано: 2 жовтня, 2014 Спасибо:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 2 жовтня, 2014 Всегда рада помочь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 серпня, 2016 Лиля, по какому рецепту ржаную закваску делать для этого хлеба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 15 серпня, 2016 @N@T@, я просто пшеничную закваску подкармливаю пару раз ржаной мукой. так и получаю ржаную. Трансформация в пшеничную проходит аналогичным образом. Пшеничную закваску делаю по рецепту Ненси Силвертон. http://mooka.com.ua/topic/1107-zakvaska-vinogradnaia-po-retceptu-nensi-silvert/ 2 Natali06 та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 15 серпня, 2016 @Люлёк,Лиля, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 1 травня, 2020 (змінено) В 31.05.2014 в 19:25, Люлёк сказал: Кофейная гуща -2ст.л Лилечка, добрый вечер! Хочу спечь этот хлебчик, но что-то растерялась, что это такое, более конкретнее, подскажи пожалуйста. Змінено 1 травня, 2020 користувачем конек 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 1 травня, 2020 В 31.05.2014 в 19:37, Люлёк сказал: девочки на встречах его оценили и не дадут мне соврать. я тоже подтверждаю, этот хлеб бесподобен!!!!!!!!!! 2 lana19 та Люлёк reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 1 травня, 2020 2 часа назад, конек сказал: Лилечка, добрый вечер! Хочу спечь этот хлебчик, но что-то растерялась, что это такое, более конкретнее, подскажи пожалуйста. Добрый вечер! Кофейная гуща - остатки кофе на дне турки, то есть кофейный жмых(кофейная гуща). 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 2 травня, 2020 Дякую, Лілечка! Я так і думала, але виникли сумніви. Вже стоїть в холодільнику 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 2 травня, 2020 (змінено) Лилечка, я в 11 утра поставила хлеб, он уже хорошо увеличился, но не очень в пузырях. Доставать и формировать в корзинку или пусть стоит? Змінено 2 травня, 2020 користувачем конек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 16 травня, 2020 Ліля, доброго дня! Вже другий раз печу хліб, по смаку чудовий. Але він у мене виходить лепешкою. Сформувати я його майже не можу, так як тісто дуже липне, хоча я і присипаю стіл борошном. Після холодильника він у мене до випички в корзинці, а коли викладаю на деко він розпливається. Треба додати більше борошна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 16 травня, 2020 Олено, вибач за пізню відповідь! Необхідно додати борошна до тіста. Після холодильника я формую тісто на столі з олією. Якщо тісто виявилося дуже рідке, то можна спробувати спекти в казані з кришкою. Якщо в холодильнику тісто піднялося в 2 рази, то можна 24години не чекати, а відразу формувати тісто в корзинку. В корзинці при кімнатній температурі я чекаю 3-3,5г, а потім вже печу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 17 травня, 2020 Дякую велике, Лілечка! А хліб, хоч у мене і не високий, але дуже смачний! Я ім насолоджуюсь, просто так без нічого. 1 Люлёк reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fifka 2 Опубліковано: 31 березня а без сала його і не подають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах