Перейти до вмісту
Люлёк

Хлеб "Трипольский"

Recommended Posts

Все,поставила! Теперь в раздумьях где печь- дуХовка,мультиварка или ХП? Мне ж еще за салом идти

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну все,судьба хлебчика решена,будет он в духовке!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Лиля!Вот это красота!И такой состав интересный,как я люблю с "изюминкой". :goood: Надо пробовать.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Анжела, обязательно попробуй! :d_daisy:

 

Надеюсь, ты не разочаруешься.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Лиля, скажите, пожалуйста, Закваска ржаная ( пшеничная) 100% гидратации – 200г -это закваска сразу из холодильника или предварительно освеженная? Спасибо

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Лиля, по какому рецепту ржаную закваску делать для этого хлеба?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@N@T@,  я просто пшеничную закваску подкармливаю пару раз ржаной мукой.  так и получаю ржаную.  Трансформация в пшеничную проходит аналогичным образом.

 

Пшеничную закваску делаю по рецепту Ненси Силвертон.

 

http://mooka.com.ua/topic/1107-zakvaska-vinogradnaia-po-retceptu-nensi-silvert/

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 31.05.2014 в 19:25, Люлёк сказал:

Кофейная гуща -2ст.л

Лилечка, добрый вечер! Хочу спечь этот хлебчик, но что-то растерялась, что это такое, более конкретнее, подскажи пожалуйста.

Змінено користувачем конек

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 31.05.2014 в 19:37, Люлёк сказал:

девочки на встречах его оценили и не дадут мне соврать.

я тоже подтверждаю, этот хлеб бесподобен!!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 часа назад, конек сказал:

Лилечка, добрый вечер! Хочу спечь этот хлебчик, но что-то растерялась, что это такое, более конкретнее, подскажи пожалуйста.

Добрый вечер!

Кофейная гуща - остатки кофе на дне турки, то есть кофейный жмых(кофейная гуща).

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую, Лілечка! Я так і думала, але виникли сумніви. Вже стоїть в холодільнику

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах


Лилечка, я в 11 утра поставила хлеб, он уже хорошо увеличился, но не очень в пузырях. Доставать и формировать в корзинку или пусть стоит?

 

95621583_162489555167520_2193322639949299712_n.jpg

Змінено користувачем конек

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ліля, доброго дня! Вже другий раз печу хліб, по смаку чудовий. Але він у мене виходить лепешкою. Сформувати я його майже не можу, так як тісто дуже липне, хоча я і присипаю стіл борошном. Після холодильника він у мене до випички в корзинці, а коли викладаю на деко він розпливається. Треба додати більше борошна?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Олено, вибач за пізню відповідь!

  Необхідно додати борошна  до тіста.  Після холодильника я формую тісто на столі з олією.

Якщо тісто виявилося дуже рідке, то можна спробувати спекти в казані з кришкою.

 

Якщо в холодильнику тісто піднялося в 2 рази, то можна 24години не чекати, а відразу формувати тісто в корзинку. В корзинці при кімнатній температурі я чекаю 3-3,5г, а потім вже печу.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую велике, Лілечка! А хліб, хоч у мене і не високий, але дуже смачний! Я ім насолоджуюсь, просто так без нічого.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×