спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 квітня, 2023 А от чого дві порція не зробити в комбайні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 (змінено) Ти мене спитай! Де ти раніше була))))) Що робити з залишками глазурі, багато зробила? Змінено 15 квітня, 2023 користувачем Коник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Я намазала товстим шаром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Глазурь надо остудить и хранить в холодильнике, а перед использованием подогреть в микроволновке. Срок годности самой глазури недели 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 353 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Не знаю про хранить, у меня застывает в камень. Потом кастрюльку отмачиваю сутки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Я в глазурь забула лимонний сок, ті, що покрила зверху тверденька глазурь, потім додала в останні глазурь м'яка але не липне. З залишків відсадила насадкою"зірочка" кучки і залишила, подивимось що буде . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 3 травня Усім привіт! Ще не глазурили? Бо я вже і прийшла поділитись своїми спостереженнями. Один раз так вийшло, думала співпадіння, а вже коли три, то точно ні. Справа в тому, що коли роблю одну порцію, її хватає приблизно на три пасочки, усе ок, закипів сироп, плюс желатин, взбила і тільки встигай на пасочки мазюкати, бо сохне швидко. А як тільки роблю дві порції. чи навіть 1,5 результат зовсім інший, глазурь доволі рідка і не схвачується одразу. От сбогодні вж 7 годин пройшло і думаю нехай ще постоять, тоді вже запакую, бо ще таке собі. Є в нас такий рецепт, з температурами. Сьогодні заміряла, в мене температура сиропа була 108 градусів і я бачила, що він, якщо порівнювати з сиропом на одну порцію, наче водичка, але вирішила, що температура ж більша, то ж усе буде ок. А ні! Минулі рази усе думала може желатину меньше дала. В цей раз усе чітко, як і минули, коли робила одну порцію, давала чайні ложки з максимальною гіркою. Отже, висновок в мене такий, якщо не одна порція, то сироп потрібно проварювати довше, скільки, до якої температури, потрібно ще з'ясувати. P/S Одна порція швидко сохне, та в неї не зануриш пасочку, а ложкою наклав і розрівняв. Дві порції, глазур рідка, можна занурити і гарно стікає І з двох порцій можна покрити 8-9 середніх пасочок, а з однієї 3 Вдалих пасочок! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 353 Опубліковано: 3 травня Оксана, не знаю, как у тебя порции хватает на 3 паски. Наверное, паски большие и намазываешь очень толсто. Мне хватает на 7 средних пасок. Заметила, что чем жиже глазурь, тем на большее количество пасок ее хватает. Но я жидкой никогда не мажу, чтобы не стекала сильно. Я всегда варю по одной порции, не увеличиваю. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 травня Я тоже в этом году глазурь на желатина делала. Брала пропорции Ланочки, но в удвоенном размере: желатин 12г, вода для желатина 72г, сахар 360 г и вода для сиропа 100г. Только вместо лимонного сока при взбивания добавила 1 розовый зефир. На мои 6 больших и 3 маленьких пасочки этой глазури получилось много, начала намазывать вторым слоем сверху. Толстый слой получился, и в конце уже начал застывать. Взяла силиконовые кексовые формочки Роза и быстренько разложила остатки глазури. Муж еще и удивился - ты что еще и зефир сделала? 3 спокусницЯ, Наташшшка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 6 травня В 03.05.2024 в 20:01, справжня господиня сказав: Оксана, не знаю, как у тебя порции хватает на 3 паски. Наверное, паски большие и намазываешь очень толсто. Мне хватает на 7 средних пасок. Заметила, что чем жиже глазурь, тем на большее количество пасок ее хватает. Но я жидкой никогда не мажу, чтобы не стекала сильно. Я всегда варю по одной порции, не увеличиваю. Звичайно товстим! І все одно мало)))) Зробила якось сину паску мрії, порізала і кожний шматок намастила. О! Сказав, що це ідеальна пропорція))) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 6 травня І я цьогоріч робила цю глазур. Сподобалось. Вистачило на 8 маленьких пасочок тооовстим(на мій погляд) шаром. Фото є лиш таке, всі пасочки разом не фотографувала, так що вірте на слово) 3 Справжня господиня, lana19 та спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах