natamylove 4 389 Опубліковано: 20 грудня, 2017 народ, а че вы так рано шлете? еще ж 12 дней до НГ? я вот думаю, может самой сьездить, вручить прямо в руки? город хороший. БООЛЬШОЙ давно не была 3 Алцьона, Olima та Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Наташа, уже встречаем........ 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Пока я бегаю в поисках коробки, они развлекаются Анжелика, ты что ещё не отправила? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Нет.До пятницы аврал на работе 2 Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 448 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Девочки, а шо уже надо отправлять 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 20 грудня, 2017 я вот думаю, может самой сьездить, вручить прямо в руки? Девочки, а шо уже надо отправлять Неее, не надо! В этом году надо ехать вручать лично в руки! 2 Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 20 грудня, 2017 СРОКИ ИГРЫ Сбор анкет до 15.11.2017 включительно. Отправка подарков с 18.12 по 22.12.2017 включительно 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Ура! Я сегодня смогу отправить посылку. 4 Алцьона, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Народ, сегодня какое число???? Я теряюсь в числах... Дни недели еще кое как отслеживаю - дочку в школу выряжаю)) Всех заставляла играть, а теперь сама пасу задних)) Ёлочка моя! Извини, что в этот раз я без особого креатива! Ну не отпускает меня малявкин, висит на сисе и усьо)) Надеюсь, что мой серенький подарочек хоть немножко, но пригодится... А что это сразу все явки и пароли сдают? А Анжелика все коробку ищет))) точно как Джефри прошлый...позапрошлый... Раз)))) 4 inucya, УкраІнка, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 21 грудня, 2017 У меня в этом году тоже с коробкой нескладуха была. Перемеряла с десяток - всё не то. То большая, то маленькая. Наконец, нашла более-менее подходящую. Но все равно процесс упаковки подарка напоминал утрамбовывание чемодана при сборах в отпуск. Муж просто умирал со смеху! 5 lissaKi, inucya, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 21 грудня, 2017 текс! мій подаруночек вже прийшов, я побігла 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Привет всем .А я бегу отправлять своей чудесной ёлочке и как оказалось моей землячке,и пусть только на данный момент её места проживания,но мне очень приятно,что мой новогодний привет отправляется в город моего детства 3 inucya, Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 21 грудня, 2017 ну шо! я вже прибігла с подаруночком в цьому сезоні я перша в коробочці був отакий пакуночек і моя помічниця бігом полізла перевіряти шо там є а таааам було ось нахабний ховрах такі випросив собі чоколядок з горіхами , резиночки для доці я заховала , буду видавати по одній! бо це якась прірва , а не дитина, мені іноді здається, що вона їх їсть а янгола я вже повісила на ялиночку і тепер скажу, моя Снігуронька це- Мариночка! Дякую-придякую за подаруночки 8 Natali06, Світл@нка, Алцьона та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Вiтаэмо, Танюшу - нашого первiстка!!! 3 lissaKi, Сусля та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 389 Опубліковано: 21 грудня, 2017 супер!!!!!!!!! 2 Сусля та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 21 грудня, 2017 а мене от тільки що повідомили , " до вас прямує відправлення" от яка моя Снігурка пунктуальна. От йолкі..помилочка вийшла..це не Снігурка відправила, то зовсім інше А уявляєш, як твоя Снігурка здивувалася, коли ти почала ? Здивувалась,не то слово))).Мне аж плохо стало)).Решила,что я что-то напутала) Таня,я очень рада!Надеюсь,что все понравилось и пригодится! А мне только что пришло сообщение от перевозчика,завтра пойду забирать 5 Сусля, Алцьона, Світл@нка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 448 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Таня, поздравляю с подарочком. Объясни, а что это за разноцветные колечки в упаковке? На работе на телефоне когда смотрела фото, то решила, что это резинки для волос, которыми "питается" твоя дочка . А теперь дома на большом экране рассмотрела, а резиночки рядом россыпью, а что тогда в упаковке никак не пойму? 5 Сусля, Olima, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Отправил подарочек... Но, боюсь, на НП посылки перепутают... Так что если кто-то получит в подарке бельё эротицкое... Можете себе оставить... Сусля, а что то в пакетике за "какао белого цвета"? 7 inucya, lissaKi, Світл@нка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 448 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Я тоже отправила сегодня. Но без приключений не обошлось. Во-первых когда примеряла коробку для не упакованного подарка, то она подходила идеально, а когда упаковала подарок и стала его укладывать в коробку, он почему-то уже не хотел помещаться в эту коробку . Спасибо мужу, он как то крутил-крутил подарок и впихнул невпихуемое. Отнесла я довольная коробку на НП, прихожу домой и вижу на столе осталась поздравительная открытка для моей Елочки . У меня чуть "инфаркт-микарда" вот такой рубец" не случился. Так что, моя Елочка, прости меня, что не усмотрела я недостачу в коробочке . 6 Jefry, Сусля, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 21 грудня, 2017 когда упаковала подарок и стала его укладывать в коробку, он почему-то уже не хотел помещаться в эту коробку . Вот-вот. И я о том же. Красного мешка я не нашла. Поэтому отправила сегодня всё в коробке (резиновой) 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 21 грудня, 2017 А у меня с коробкой ещё хуже было, так мне её новая почта помогала запаковывать. Так что, Ёлочка моя, ты на меня тоже не обижайся! 3 lissaKi, Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 21 грудня, 2017 а что тогда в упаковке никак не пойму? це такі кільця для серветок Сусля, а что то в пакетике за "какао белого цвета"? оооо це кокоссссс, точніше тирса коксова Так что если кто-то получит в подарке бельё эротицкое... Можете себе оставить... ох уж цей Джефрік, пустунчик 5 Olima, Jefry, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 389 Опубліковано: 21 грудня, 2017 ну началося, с нетерпением жду разных хитромудростей и загадок 5 Алцьона, Jefry, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Як у нас все весело і загадково 6 lissaKi, УкраІнка, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 21 грудня, 2017 @Olima,Оля, это звезды так над Сумской областью сошлись, наверное. )) Я тоже еле-еле запаковала и открытку забыла... 4 Olima, lissaKi, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах