спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 27 квітня, 2020 Ингредиенты: Дрожжи - 1,75 ч. л. Мука пшеничная - 450г (500) Манка - 50г (80) Соль - 1,5 ч.л. Сахар - 1,5 ст.л. Растительное масло - 40г Вода - 280мл (Отруби - по желанию 50г) Метод Этот хлебушек, в рецепте от автора, назывался "Быстрый" Готовился на режиме - Основной быстрый 1 час 55 мин. В моей ХП такого нет. Делаю на режиме Стандартный 3 часа (поэтому не совсем быстрый), но люблю его. Манки даю на 30г больше, чем изначально в рецепте ( 50г) Хлеб выходит нежный, пушистый. Если хочу поплотнее, то муки добавляю еще 50г. Люблю добавить отруби - 50г. На фото разрез еще тепловатого хлебушка, не дают ему остыть "голодающие". Автор Елена Бо 3 1 Natali06, fronya40, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 8 листопада, 2023 Доброго дня всім! Намагаюсь знову задіяти свою красуню, але поки що виходить ось так: Це майже по цьому рецепту. Олії трохи менше вплив, 40 гр. здалося забагато. Води довелося додати, бо тісто було дуже туге. Та замість манки зосліпу насипав кукурудзяного борошна))) За стільки років практики вже мав би робити хлібчик з закритими очима, а от не підіймається і все. Він смачний та гарний, але не такий пухкий як раніше ((( 4 Дяна, Магда, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 листопада, 2023 6 годин тому, Jefry сказав: Доброго дня всім! Намагаюсь знову задіяти свою красуню, але поки що виходить ось так: Це майже по цьому рецепту. Олії трохи менше вплив, 40 гр. здалося забагато. Води довелося додати, бо тісто було дуже туге. Та замість манки зосліпу насипав кукурудзяного борошна))) За стільки років практики вже мав би робити хлібчик з закритими очима, а от не підіймається і все. Він смачний та гарний, але не такий пухкий як раніше ((( Привіт! Рада бачити! А от скажи, які дріжджі, в якій фасовці використовуєш? 2 Магда та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 8 листопада, 2023 Fermipan super 2in1 500g. Це стара пачка, придбана ще до війни. Але вже замовив таку саму свіжішу. І ще про всяк випадок Неваду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 листопада, 2023 В мене таке було, після отих блекаутів. Думала, що вже хп накрилась. Не виростав хлібний, хоч плач! Все вирішила нова пачка. Виявилось, що навіть лежачи в морозильній камері, оті відключення світла привели до зіпсування. І, на маленьких пакетиках саф момента теж не росте. Користуюсь тільки Fermipan super 2in1 500g. тому, чекай свіжі і нехай удача буде з тобою! 2 Jefry та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 21 листопада, 2023 В 08.11.2023 в 19:42, Jefry сказав: Fermipan super 2in1 500g. Це стара пачка, придбана ще до війни. Але вже замовив таку саму свіжішу. І ще про всяк випадок Неваду. Jefry, вийшло? В мене знову був випадок, знайома спекла на купленій пачці Саф момент, то виріс на пів відерця. Дала свої дріжджі, з морозки, хлібчик просто краса! 1 Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 листопада, 2023 Вийшло! Справді то були дріжджі винні. Ось усі ті ж самі інгредієнти, але дріжджі з нової пачки: 5 Elenka, Дяна, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 4 грудня, 2023 Ура! Запрацювало!)))) Я рада! Чоловік, на службі, далеко від мене, відремонтував одну ХП. Я ж йому одразу рецептик. А в нього блін вийшов. Таж сама проблема, Саф-момент. 2 Jefry та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах