Наші улюбленці

Автор: , в Наші улюбленці

Наталочка, яка ти молодець! Видерла малечу з лап смерті. Х'ю - красунчик.

Мої діти забрали своїх котів. Я видихнула)

Дівчатка, Свєточка, Наталочка, дякую! Обовʼязково передам Хʼюшику вашу  підторимку. ) він дуже розумний  хлопчик. Ще ми називаємо  його  « творожним» хлопчиком) Обожнює кисломолочний сир( творог) Але будь який істи не буде. Тільки смачний. Навіть від одного продавця не завжди ість. Отакий наш « лакмус») 

ось знайшла фото на 4 день. Це перше його фото .  Придивіться до його очей(  

ну і як обіцяла відео)Тут йому  місяць ітиждень. І він  ще не ходить. ( Дітки які поряд для порівняння. Вони меньші за нього на тиждень. 

Наші улюбленці

Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.

Наші улюбленці

Olima написав(-ла):

Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.

Та й морда і дупця там чималенькі) але ж просочилася таки!

Знайомтесь ще +1 в нашому прайді. ХлопчикТого. Моє сонечко) ❤️

Наталя, ну показала нам нового красотуна, тепер розказуй про нього - хто, звідки, чого...

Свєтік, та що тут розповідати) Було в нас пʼятеро діток. Цього любила найбільше , він як сонечко) Самий гарніший) Чи може того, що саме до нього прикипіла душею). Його самого першого забрали в родину. Відвезла всусіднє місто, бо вони не могли приіхати. 
Тим часом всі інші дітки вже поіхали вродини. І начебто і сімʼя длянього гарна була. Брали для компаніі своєму дорослому  лисику. Я завжди хвилююсь за своіх діток. Сто раз його перепитала, чи прийме, чи не приревнує? « та нє, у нас добрий котик»  ( І все було добре. Зізвонювались, фотки присилали. А через місяць - 📞 дзвінок( Іхній кіт до нього агресує((   А ці коти , це ж діти. Хіба я могла дозволити його ображати! Знову поіхала- забрала. Привезла своє сонечко, а він став як « іжачок» Не мурчить( а мурчав, як трактор)Який замкнутий. Істи з усіма боіться(якийсь зашуганий((  Довго повертався  до свого стану сонечка)  Отак і не змогла його знову комусь довірити. Хоч і багато в нас голожопиків, але то 🧡 Залишився з нами. 

Наталя, і правильно зробила, що забрала. Хай в твоїй люблячій родині живе, чим десь потерпає. А може ще й буде в нього зміни в житті, не загадуй. 

Ой Свєт, не знаю… Хотіла Адель  з собою забрати ( поступила в Богомольця) , а що він там буде сам робити(  Знову йому звикати.. 

Наші улюбленці

Хто така Адель, яка поступила в Богомольця і чого її забирати?... нічого не зрозуміла...

Свєтік, та тебе ще не було з нами, як моя Аделька була моделю в моіх хлібах) Адель, моя внучата племінниця.  

Але тоді вона була ще дитинкою) А вже зараз юна пані, яка поступила в інститут. Так от, хоче забрати його  в Киів. А як він там буде  цілий день сам  в квартирі? ( Ім неможна бути самим . Цій породі, дуже потрібно , щоб хтось був поряд) 

Трішки Того) щоб ви не забували) 

Наші улюбленці

Володарі кавомашини) 

улюблене місце)

Наші улюбленці

Наші улюбленці

Класнючі, знають де можна свої дупці погріти :f-0-146:

Не можна бути такими гарними))))

Дівчатка, дякую від моіх голожопиків) Не знаю, чим вона іх приваблює, але то улюблене місце для посиденьок) 

Natali06 написав(-ла):

Володарі кавомашини)

Які ж вони класні!

Дівчатка , хочу  пожалітися(

тисячу разів клялася, що більше ні одного кота не підберу. Та і сестра постійно мене за це сварить.  Так от. Вчора 6 ранку , на вулиці -15 С , виходжу, щоб Кнопу випустити погуляти, бо в такі морози вона живе у флігелі.. коли вийшла, чуть не впала ! Мій Бім ( який тежпідібраний)  привів двох рудих котів! І всі  втрьох  чекають мене біля дверей( Думаю, що це кішка і кошеня ( десь 6-10 місяців). Не худі, гарненькі. Кішка в руки не дається, але і з двору не йде. Кошеня до вечора спіймали.   Так що компанія знову збільшилася…. Ото правду кажуть: не зарікайся… 

Наталя, давай показуй, що ж вже  подієш. І як твої голо*ж*опікі на це реагують?

А Біму накажи, що є ще сусіди і ще багато сусідів, хай туди веде.

Свєтік, та нема  кого показувати) Він зараз в стресі, так що до фото не готов) Але ми  провірили його на стать і дуже несподівано  він виявився хлопчиком) Я все таки думала, що хазяін двору міг привести тільки дівчат. А ні! Кіт виявився більш людянішим, ніж деякі людинки( які викинули іх  в такий мороз…Другу пока не вловили(  А цей ще й хрипить, схоже якпри бронхіті( . Мабуть дуже  замерз… Треба завтра понести до лікаря, бо шкода його…  

Моі лисі  в будинку, а Кнопа і 3 волосатих живуть у флігелі. ( він теж опалюється)   Дві кішки і кіт. Вони звикли, що ім регулярно когось приносять, тому на такі дрібниці навіть уваги не звертають. )

Дівчатка,вибачайте, фото так собі( Але ж обіцяла показати.
  Дуже любить Бімку( білий). Той,  як приходить з гульок , то Рижулька біжить до нього , щоб хоч притулитись) Мабуть коти вміють бути вдячними) 

Рижулька  чудовий котик. Ніколи лишнього звуку , тихесенький) Навіть коли кололи він жодногоразу не нявкнув . До речі про уколи. Було запалення легенів. Пролікували . Тепер  все добре) 

забула додати. Ветеринар сказала, що йому більше року

Наші улюбленці

Яке гарнюнє! На мою Бесю схожий. Видно, що лагідний котик, повезло йому з вами і з Бімкою

Наталя, таке миле фото. Так вони туляться один до одного, бо довіряють.Дійсно рижий гарний котик, красивий,пухнастий. І тихий, я люблю таких , не заважає. В нас Мурзик Володимирович був такий не нявкучий, лагідний,

не наглий і теж можна було його і колоти спокійно, і таблетки спокійно давала аж 4 роки через день. Дуже сумую за ним. Але заводити знову ні.

Наталочко, мабуть все таки йому більше пощастило зустріти Біма. Бо два дорослі коти, це вже конкуренція. А тут ні, котяча людяність і співчуття. Другу кицьку Бім теж ще близько тижня приводив. І звав іі. Але ми так іі і впіймали( 

Свєтік, мені теж дуже подобається, що він такий тихенький) Бо чесно кажучи у Біма рот не закривається( Він мовчить  тільки коли ість , або спить. В інший час нявка без зупину(( 

Я теж клялась, що більше ні одного кота не підберу) Але ж він сам прийшов , як його можна було залишити? До речі, явам говорила, що в мене чоловік ще та» підберуха»? Якби можна, то він би всіх котів підібрав) Колись на краю ліса побачив двох кошенят, то не відходив від мене, поки я не погодилася  іх забрати. Тоді теж ми впіймали тільки одного. Інша дівчинка була дуже дика і в руки не далася. 

Щоб відповісти або поставити запитання, увійдіть на форум.

УвійтиЗареєструватися