Natali06 18 067 Опубліковано: 16 вересня, 2023 Ингредиенты: На 3 банки об'ємом 0,8л Соиви - 1,5кг Гвоздика - 10 бутонів Мелена кориця- 1 ч. л. Запашний перець - 10 горошин Для маринаду: Вода - 700мл Цукор - 500г Оцет яблучний (6%)- 50мл Метод 1. Сливи промийте, наколіть вилкою, опустіть у киплячу воду і бланшуйте 2-3 хвилини. 2. У чисті банки розкладете прянощі і наповніть їх зливами. 3. У киплячу воду всипте цукор і нагрівайте її, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Влийте оцет. 4. Залийте сливи киплячим маринадом. 5. Закрутіть кришки, переверніть банки догори дном і дайте їм повністю охолонути. Сливи, мариновані цілком, виходять такими ніжними, що просто тануть у роті! А готувати їх дуже просто. Не доведеться видаляти кісточки. Вибирайте щільні сливи, краще не перезрілі, а трохи недозрілі. Можна взяти суміш жовтих та рожевих слив: вони будуть дуже красиво виглядати і в банці та на тарілці. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 570 5 цифра, Магда, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 16 вересня, 2023 Ти знала, що я зараз помила сливи на таку штуку! Тільки в мене рецепт інакший трохи, але це дійсно дуууже смачно!!! 1 1 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 16 вересня, 2023 Света! Давай и свою версию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 16 вересня, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: Ти знала, що я зараз помила сливи на таку штуку! Тільки в мене рецепт інакший трохи, але це дійсно дуууже смачно!!! Свєтік, та звісно що знала! Бо коли слив , як .. « ото» , то чуйствуєш все довкола)))) Свєтуль, давай свій рецепт! Бо сливи просто бомбезні! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 17 вересня, 2023 14 години тому, Natali06 сказав: Свєтік, та звісно що знала! Бо коли слив , як .. « ото» , то чуйствуєш все довкола)))) Свєтуль, давай свій рецепт! Бо сливи просто бомбезні! От вже зробила 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 20 вересня, 2023 Наташа, спасибо за рецепт. Готовила подобные половинками. Обязательно замариную теперь по твоему рецепту! Получаются вкусные, пряные сладко-кислые. Угощала колег, всем очень понравились. р. s. А вот сливы долгого маринования не подошли, желудок от них болел. 2 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 Наталя, зробила 2 банки слив за твоїм цим рецептом. Взимку напишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 29 травня В 03.10.2023 в 17:09, справжня господиня сказав: Наталя, зробила 2 банки слив за твоїм цим рецептом. Взимку напишу. Як обіцяла пишу відгук. ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО!!! Ці банки чомусь затовкалися в самий куток і в темряві стояли неопізнані і забуті. Але я нещодавно дістала одну банку... боже, які ж вони смачні!!! Сік трошки розвожу водою і п*ю, смачнющий. Банка в мене стоїть в холодильнику, хожу тягаю ті холодні сливи, насолоджуюсь. Наталя, дякую за рецепт, в цьому році зроблю більше. Мій рецепт більш пряний, мені твій краще. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах