Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 12 лютого, 2024 Ингредиенты: мука 300 г (*у меня ушло около 400г) молоко 100 мл яйца 2 (*у меня были крупные С0) сахар 50 г олия 50 мл дрожжи сухие 7 г (мокрые 21 г) соль 1/4 ч.л. Смазка - 1,5 ст.л. меда+1-1,5 ст.л. коньяка+ 30 г сливочного масла=растопить крем заварной любимый Замесить мягкое тесто, дать подойти вдвое. Обмять, вымесить, разделить на 8 кусков. Каждый кусок раскатать колбаской по длине противня. Колбаски уложить на противень. Ножом/колесиком для пиццы/ пластиковым шпателем (чем удобно) порезать колбаски из теста на кусочки длиной прим. 3 см. Я делала это пластиковым скребком для теста, удобно сразу 4 колбаски резать. Дать расстойку 25-40 минут. Подготовить смазку и обмазать все булочки. Выпекать при 180 град. около 20 минут до румяности низа и верха. Булочки разъединить и сложить на блюдо. Подача в оригинале - немного бухтичек кладут на тарелку и поливают их сверху кремом. Я крем не варила, поедим с вареньем или просто так. Они умеренно сладкие и вкусные! Это чешская кухня, я сегодня случайно увидела этих малюток и впечатлилась! Делать быстро, выпекать тоже, на выходе гора удовольствия! Попробуйте, это быстро и вкусно! 10 1 Наташшшка, Коник, lana19 та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 14 лютого, 2024 Булочки дуже заманливі, але....я собі оголосила програму "не жрати булки, а смажену картоплю можна " бо джинси не тягнуться безкінечно 2 2 Olima, inucya, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 14 лютого, 2024 Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху. Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. 5 inucya, fronya40, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 14 лютого, 2024 Я згадала, що у Тескоми бачила таку форму. Тепер зрозуміло навіщо вона! 3 inucya, Справжня господиня та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 14 лютого, 2024 Так, Тескома має таку силіконову форму. Я навіть в якомусь роліку бачила, як з неї виймали такі булочки. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 208 Опубліковано: 18 лютого, 2024 В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав: Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці? 1 2 Справжня господиня, Дяна та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 18 лютого, 2024 1 хвилину тому, Olima сказав: Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці? Резинка давно лопнула!!! 2 2 Olima, inucya, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olesia_mama 1 Опубліковано: 25 квітня, 2024 В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав: Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху. Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. це булочки зі шкільної їдальні :) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах