Natali06 18 092 Опубліковано: 8 серпня, 2014 Таню, це ваше бажання, не бачу в цьому нічого кримінального. Я іноді спілкуюся на німецьких сайтах, і мені дуже приємно, коли шановні мною пекарі , перекладають мої питання і відповідають мені. Це є культура спілкування. Я хочу цим сказати,що ми маємо поважати і рідну нам мову ,і мову на якій ми спілкуємося в інтернеті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 8 серпня, 2014 Вітаю! Юлія, вітати мене є з чим, я дуже старанно виконую ті завдання, котрі сама собі ставлю. Але, Ви ж розумієте, що мені ще дуже далеко від вільнього спілкування та володіння мовою. Та з граматикою теж є проблеми... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 8 серпня, 2014 Natali06:, Наталочко, голубко моя, я шуткую! Я дуже добре розумію, що мені ще далеко вихидити "в люди". Але я прагну до цього - вільно та швидко розмовляти, а ще б було краще думати українською. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 092 Опубліковано: 8 серпня, 2014 я шуткую! Таню, так, я все розумію. І знаєте чому? Тому що дуже важко змінювати стиль мислення. Важко переходити з однієї мови на іншу. В цьому плані я заздрю мешканям західної України. Вони вміють переходити і дуже чисто, з однією мови на іншу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 8 серпня, 2014 А я сьогодні була на Майдані. Аж моторошно стало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 9 серпня, 2014 Живчик:, чому, із-за сьогодення? Таню, не журись... Я на Майдані останній раз була 8 березня і більше не можу туди ходити, боляче... Очі заплющую і бачу ті дні, всі подробиці! А що зараз зробили з Майдану? Це кіч, сором. Це моя думка і вона може бути хибна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 9 серпня, 2014 У нас зараз така тропічна злива! Нарешті пролився дощ і стало чим дихати. Довгоочікувана гроза! Обожнюю теплі літні грози - з блискавками та громом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 9 серпня, 2014 А що зараз зробили з Майдану? Це кіч, сором. Це моя думка і вона може бути хибна. Таню, моя думка теж така. І в цьому я тебе підтримую. У нас зараз така тропічна злива! Нарешті пролився дощ і стало чим дихати. Довгоочікувана гроза! Обожнюю теплі літні грози - з блискавками та громом. Та, так.... нареееешті )))) І я люблю такий дощик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 9 серпня, 2014 Живчик:, Тетянко, я теж радію, ще б пак! Свіжість та прохолода! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 10 серпня, 2014 Іди, іди, дощику, Зварю тобі борщику В зеленому горщику. Цебром, відром, дійницею Над всякою пашницею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 092 Опубліковано: 10 серпня, 2014 Іди, іди, дощику, Зварю тобі борщику В зеленому горщику. Цебром, відром, дійницею Над всякою пашницею. У нас також сьогодні вночі йшов дощ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 серпня, 2014 Шугоніть того дощику і до нас! Коли він вже прийде??? Гриміло-гриміло і стороною пішло, знову спека неможлива. А земелька як каменючка, як же картопельку вибирати??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 13 серпня, 2014 Алцёна:, Алуся, картопельки вже не потрібен дощик. Це нам потрібен, людям та тваринам в таку спеку. Скоро осінь... Чекати вже не довго, скоро вересень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 14 серпня, 2014 Явдоха:, Таню, так, картоплі не треба, але нам щоб земельку вкопати, треба змочити... Навіть не в куряві-пилюці справа. Земля така твердюча каменюка, я щоб морквинку витягнути, сапкою добре замахуюсь і як киркою довбу землю. Так то пару морквинок...а 10 соток картоплі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 14 серпня, 2014 У нас вчора в нічку був дощик.Бабуся миче фасольку на городі.Скоро до картопельки час прийде. Дівчата,а ніхно не знае хороших перекладачів для телефона на андроїді?А то накачала всякої ф..і,яка тіки онлайн працює і то з трудом.А то зібралися поїхати відпочивати,а французької зовсім не знаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 14 серпня, 2014 Галинка! Як що ніхто не відповість. У вечері чоловік прийде і скаже, що собі встановив і де взяв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 14 серпня, 2014 ГалинкаМалинка:, У телефоні в додатках до телефону знаходимо Плеймаркет. Шукаємо топ безкоштовних. Знаходимо перекладач з буквою А на синьому квадраті. Встановлюємо його при wi-fi (при інтнрнете) Заходимо в настройки цього додатка і встановлюємо потрібні мови. Додаток буде працювати і без інтернету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Мда.... Тиша повна... Мертві бджоли не гудуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Що зірочка? Сумуєш? Я рідко заходжу сюди...немає часу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 7 вересня, 2014 У мене теж, зовсім нема часу. Сумую, Цукерочка, сумую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Дякую за єдинство! Надобраніч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пряничек 441 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Дівчата, зараз така переоцінка цінностей йде, що сама дивуєшся. От багато разів слухала цю пісню і раптом... як пробило, як і нічого не знала до того! Послухайте обов*язково цю відому пісню. Виконання - супер! http://www.youtube.com/watch?v=7-ml3FQhFv0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Пряничек:, Таню, дякую тебе за пісню... Сьогодні дуже багато печалі на серці. Помер Сашко, вбито батька Наталочки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Послухайте обов*язково цю відому пісню. Виконання - супер! А мені зовсім не подобається виконання пісень Цісик. Як може співати від душі людина, якщо ніколи в житті не була в Україні. Не може вона відчувати, так як відчуваємо ми українці. Ось ця пісня у виконанні Дмитра Гнатюка, то інша річ. Слухаєш його виканання і не можеш наслухатися. 1 alinysik reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пряничек 441 Опубліковано: 7 вересня, 2014 Зато сьогодні радість у мого старшого онука - йому купили вишиванку. Дорога правда, але в нього пів гімназії хлопців у вишиванках ходить так і він все мріяв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах