Olima 2 517 Опубліковано: 22 липня Трохи наросло. Покажу один помідор, мене він вразив своєю красою навіть у зеленому стані. Всі плоди блищать, наче воскові. Такого красеня у мене ще не було. Назву не скажу, бо замовляла у колекціонерів багато насіння але де який сорт я не помічала. Буду дивитися вже у стиглому вигляді, може тоді визначу сорт по фото. Ще замовляла дельфінів, щось трошки я в ньому розчарована. Очікувала більше пишного цвітіння, але всі квіти гарні. 4 1 Natali06, Наташшшка, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 646 Опубліковано: Пятница в 16:03 Дійсно гарнючий помідорчик! Розкажеш як він на смак 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 646 Опубліковано: Пятница в 16:06 Я ось такий купила на базарі. На смак такий солодкий!!!! Самий солодкий помідор, який я їла колись. Прям наче з цукром)))). Спробувала погуглити, одного варіанта не видало. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 125 Опубліковано: Пятница в 19:18 Трішки різних 2 1 lana19, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 517 Опубліковано: Суббота в 09:20 (змінено) Оксана, твій схожий на Мадрид. Про цей гібрид купа дебатів у ФБ. Комусь він засолодкий, в комусь ні який. У всякому разі по фото дуже схожий на нього. Наталочка, в у тебе вже повноцінний врожай. Гарна жовтенька китиця сливок і антоцинові прикольні. У мене ще тільки ранній і пару сортів по помідору почервоніли. Для їжі є, а на переробку ще не має, поки відпочиваю без помідор. Змінено Суббота в 09:20 користувачем Olima 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 517 Опубліковано: Суббота в 09:23 Майже закінчують своє цвітіння гладіолуси 3 Наташшшка, lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах