N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 липня, 2016 @Kira, Розы умопомрачительные, представляю, какой аромат :girl_love: 3 Natali06, lana19 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 17 липня, 2016 Кстати варенье из лепестков роз - отличное средство от молочницы у грудничков. 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 липня, 2016 (змінено) Поділюся з вами своєю красою (хоча вже багато чого перецвіло). Фото робила раніше,та за проблемами ніколи було показати. Змінено 20 липня, 2016 користувачем Уляна-ляна 9 Фрезия, mylik.sv, lana19 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 20 липня, 2016 @Уляна-ляна, Просто неймовірна краса!!! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 липня, 2016 Дякую,Наташ! Краса ця око радує і заспокоює . А ці квіточки якраз цвітуть Петунії зі свого насіння,а ті що купила не посходили 7 Vilapo, mylik.sv, Виталинка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 липня, 2016 иду я на балкон и вдруг, боковым зрением виду, что какая-то тряпочка валяется на подоконнике... заглянула, а там она чего 14 Алцьона, SanaT, Фрезия та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 липня, 2016 А еще, кум угостил помидоркой... почти 1 кг. 16 Алцьона, Дяна, Kira та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 липня, 2016 а там она чего Оксаночка, я стапелию вывела из-за её цветов. Ну и заааапах у них. Первый раз, когда зацвела стапелия, я очень удивилась, когда увидела что на цветок налетело куча зелёных мух . Потом понюхала сам цветок и поняла почему мухи налетели. Потом цветы до распускания снимала, а потом и вовсе не помню кому отдала эту стапелию. Хотя да, растение красивое. 4 Алцьона, Vilapo, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 липня, 2016 кум угостил помидоркой. Ого, какой помидорище!!! Класс! 2 lana19 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 21 липня, 2016 Оксана, ничего себе помидорчик! А цветок шикарный - это настоящий? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 23 липня, 2016 а там она чего Оксаночка, я стапелию вывела из-за её цветов. А я и не знала как оно называется. В юности у меня рос похожий, но с более тонкими веточками. Так он цвет черным цветком вот такой (фото с инета) Но он, кажется не такой пушистый был. @Kira, Конечно настоящий)) Мастичные в другой теме. От шо значит кондитер, в живую не воспринимают совсем)))) Помидор тоже живой))) 4 lissaKi, Алцьона, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 23 липня, 2016 Оксаночка, это тоже стапелия . Их много видов! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 липня, 2016 @искусницаЯ, У меня такой же. Только цветы более темные. В прошлом году очень активно цвела все лето. Воняет правда цветок жутко)))) поэтому живет на балконе круглый год. Вот сейчас опять цвести собирается, кучу бутонов повыкидывал. И выкинуть жалко и запах перенести тяжело. 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 24 липня, 2016 Мичурины! А чем хоть пахнет этот цветок? Про мух у Анечки прочитала - не ужели ЭТИМ ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 липня, 2016 @lana19, Дохлятиной 2 lana19 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 24 липня, 2016 Фуфуфу . Но красивые - это да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 липня, 2016 @lana19, Воооот! Красивый и вонючий((((. Хочется выкинуть из-за запаха, но из-за красоты пока держу)))) 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 25 липня, 2016 Девочки, но если его не трогать - запаха нет. 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 25 липня, 2016 @искусницаЯ, Есть. 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 25 липня, 2016 И у моих был запах даже на расстоянии, что и мухи налетали . 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 25 липня, 2016 у меня стоит у открытого балкона, на балконе сетка - ничего не ощущаю... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 25 липня, 2016 @искусницаЯ, У меня тоже на балконе постоянно, и тоже сетка. Мух нет. А запах есть((((. 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Вот такой необычный арбуз у нас вырос. Сорт называется "Оранж Кинг". На вкус, как обычный красный. Если есть с закрытыми глазами, то разницы никакой. А если с открытыми, то диссонанс возникает. :vkusno 1: 14 SanaT, Grypana, N@T@ та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Ух ты!!!!!!!!! я таких никогда не видела 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Люди, а шо, арбузы уже поспели? Можно покупать? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах