Перейти до вмісту

спокусницЯ

Модераторы
  • Публікації

    3 286
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    93

спокусницЯ last won the day on 5 березня

спокусницЯ had the most liked content!

Про спокусницЯ

  • Звання
    Координатор
  • День народження 05.04.1974

Контакты

  • Сайт
    https://www.facebook.com/oksana.tort

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Житомирська обл
  • Интересы
    Кондитерка, кулінарія, рукоділля
  • Настоящее имя
    Оксана

Відвідувачі профілю

5 159 переглядів профілю
  1. Кількість загиблих в Одесі в результаті атаки рф зросла до 21: вранці в лікарні помер ще 30-річний поліцейський Андрій Боярський — віцемер Світлана Бедрега.
  2. Ингредиенты: Тертий пиріг Тісто: Борошно 730 г Розпушувач 2ч.л. Маргарин 250 г Яйце 60 г ( одне велике) Цукор 200 г Майонез або сметана 60 г Олія 40 г Ваніль -------------------------------------- Шоколадні дропси Подрібнений смажений арахіс Маргарин розтопити, щоб не рідкий але м"який дуже. Змішати усе, окрім борошна, можна міксером, можна вінчиком гарненько з'єднати ( збивати до пінки не потрібно, марно) Додати просіяне борошно з розпушувачем. Виробити "ковбаски" любого зручного формату в мене це приблизно 4*10 см, викласти їх на силіконовий килимок чи целофан і в морозку. Коли примерзнуть скласти в мішечок, закрутити. Отак тісто може жити в морозці до потрібного моменту. А коли він, отой самий момент настав, вмикаю духовку на 180 градусів. Дечко застеляю папером. ставлю його одразу під електром'ясорубку з насадкою для бурячкової тертки. 2/3 частини тіста натираю і розподіляю рівномірним шаром на дечці. Можно прижати трішки долонькою. В цьому величезний кайф, бо так як раніше, як мама робила, ручками розплескувати нижній пласт тіста, то для мене кара небесна! Я роблю не товсті шари тіста. Не бійтесь, якщо через натерті частинки десь буде просвічуватись дечко. Повидло ( Можна навіть джем на основі пектина! Він при нагріванні стане рідким, але потім знову загусне) накладаю в кондитерський мішечок, роблю невеличкий отвір і наношу його на перший шар тіста, видавлюючи з мішка. Якщо ж повидло дуууже густе, нарізаю тоненькими смужками. Це теж є кайф, якщо порівняти з процедурою "розмастити ложкою". 1/3 частину тіста знову натираю на електром'ясорубці, але вже в тарілку окрему і швиденько засипаю цим поверх повидла. Ще посипаю шоколадними дропсами і не дуже дрібно змолотим смаженим арахісом. ( на фото спочатку посипала арахіс, потім ще будуть дропси і тісто) Випікати при 180 гр. до гарного кольору. Пиріг дуже гарно зберігається, тому став одним з топових рецептів "для ЗСУ" ( а ще тісто завжди готове в морозці і процес як можна прискорений) Смачного!
  3. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    І в мене є старенькі. Скільки років не знаю, але так як то сестри бабулі, то думаю точно до 1970 . Плями, то від віку, не бруд.
  4. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт!!! Кремушок можеш зробити, якщо ж можливість спекти, на що його намастити. Вершки 400 гр. молоко спущене, варене 140 гр. можна ще додати 20-25 гр желатину, столову ложку коньяку, 1 ч. л розчинної кави ( розвести у воді, потім нею залити желатин. ) І шоколад туди потерти можна, і горіхове праліне ... варена сгущенка, якщо не відкрита, може стояти довго, але якщо відкрити швидко кристалізується. Якщо запакована можеш потримати і потім зробити крем з маслом. Для будь чого. А вершки можна взбити з пудрою ( якщо є) і зробити десерт з чорносливом
  5. спокусницЯ

    Моя новорічна ялинка

    Ой, яка краса! Я теж одразу на ангеликів звернула увагу! Дякую, розглядала із задоволенням!
  6. спокусницЯ

    Торт "Медовик" (с тонкими песочными коржами)

    Тому що вони сухі, хрусткі) бо є ще тонкі наливні. Тема оцету дуже важка. Але мама так робила) Дуже рада, що прийшло до душі.
  7. спокусницЯ

    Моя новорічна ялинка

    А нам показать? Я так люблю таке!!! Будь ласочка!
  8. спокусницЯ

    З Новим роком! З Різдвом Христовим!

    Усіх вітаю! Дякую, що ви є! І Нехай цей рік стане роком нашої Перемоги!
  9. Для тупорилої русні. Вони вірять. В бази НАТО, лабораторії, бандерівців... Ми усі відчуваємо біль тих, хто під обстрілом! Так хочеться обійняти усіх, залікувати душі, заклеївши чарівним пастирем, воскресити... Але. Ми з вами, рідненькі, подумки! Тримайтесь!
  10. спокусницЯ

    Соус вишневий до м'яса

    Робила з пюре сливи, аличі, трішки вишні і трішки малини. І мені і сину цей варіант навіть більш сподобався, ніж з вишні.
  11. Оце так! Тепер калину може почнуть в мене їсти!!!!! Дякую, за експеримент! Рада, що він був вдалий!
  12. спокусницЯ

    Моя новорічна ялинка

    Теж є така, в сина в кімнаті. До війни купила, бо сама про таке колись мріяла. Гарна штука з музикою. Зараз син вмикає, коли друзі приходять, але при умов, що і жалюзі наглухо. Я не знаю як то вірно сказати, але вважаю що молодь, діти повинні жити свій час. Бо молодість, дитинство уходить. Так, це не відміняє розуміння допомогу і усе що в силах.... Якби сама була, то ні гостей, ні готовки. А так, Різдво, потрібно наготовити, зібратись, бо батькам це радість, побачитись і поїсти.. Ох, важко це все, але нам не ваще ніж хлопцям, це точно.
×