Перейти до вмісту
Юля

Кексы, маффины, капкейки. Срочно нужна помощь.

Recommended Posts

Танюшка, а мне железные нравятся тем, что они плотненько друг к другу и  больше в духовку вставляется

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Хочу уточнить. Там указан размер 35х26.5х3см. А какие бумажные формочки туда становятся?

Таня, диаметр дна 5 см, высота 3 см, 7 см это диаметр отверстия

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Танюшка, а мне железные нравятся тем, что они плотненько друг к другу и  больше в духовку вставляется

Оксан, мне нравится тем, что расставил капсулы, заполнил, в духовку спокойно поставил (ничего не разъезжается) спокойно одной рукой достал. И рецепт у меня как раз на 12 шт,  хватает нам сбить тягу к вкусняшке. На заказ 12 маловато.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я с силиконовыми-жестяными умаялась, купила  такую

Мои сегодняшние поштучные тоже этого производителя. Продавец очень хвалила,что не облазят,не темнеют и т.д.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Девочки,а в чем можно отдать капкейки,если заказали не 6 и не 12 штук, как отверстия в покупных коробках. Думала,на маленькие кусочки прозрачного двустороннего скотча и к подложке пенопластовой,но как то это странно чуток,капы приклеенные на скотч))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я делаю  дырки  в подложке из пенополистирола, шилом, потом вставляю половинку  зубочистки, острым кончиком  вверх и насаживаю капкейки как на кол. Так  не надо отрывать бумажку от скотча.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всем привет! При выпечке маленьких кексов возникла следующая проблема - дно кекса вгибается внутрь! Не могу понять, что не так. Пеку в силиконовых формах штучных (отдельная формочка на один кекс), а так же в силиконовых на 6 штук. Всегда вкладываю бумажную капсулу. В тех, что штучные - не достаёт бумажная до дна. В тех, которые имеют форму цилиндра - достают. Снизила температуру выпечки немного - то же самое. По разным рецептам - то же самое!!! С бисквитами ни разу такого не было. Результат - между дном кекса и дном бумажной капсулы - пространство. Дно кекса вздувается вверх. В чём может быть причина, может кто знает? На плиту не грешу, с остальной выпечкой проблем нет. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вирішила поділитись з Вами в чому я випікаю кекси, мафіни, капкейки.

Так вже склалось, що   потрібно було   за один раз  випекти як можна більше  штук, щоб духовку не ганяти зайвий раз ( Спочатку на  замовлення пекла, потім для великої родини...) 

Спеціально для  цього я замовила  дечко, максимально можливого розміру, з  прямими бортами ( 42,5*39,5*4см)  Замовляла на цьому сайти, з чорного металу. ( так як  продукти не контактують з металом, матеріал, ціна, мене влаштували) 

Спочатку  пекла  в  паперових капсулах. які  вставляла в окремі металеві  формочки. Але і цього мені було  замало.  Купила формочки з фольги. 

Кругла форма SPT20L

 

Вони вище, і це дало мені можливість наливати тісто не 2/3 паперової капсули, а по сами верх ( росло тісто вже спираючись на стінки  фольгової форми) Але тут був мінус, мити такі форми не зовсім зручно.  Тоді я вирізала з просиліконеного  паперу вкладки ( на фото коричневого коліру0 які захищають форму від контакту з тістом. В форму з фольги вставляю  вставки паперові, потім паперові капсули. Все, тісто наливаю по самий верх паперової капсули. А!!!  Ці форми  мають  бортики, які не дають деформуватись формі. Але  в мене вони "крали місце" . Тому  я вигнула їх на зовні, на фото видно, що тепер в мене  форми з рівненьким краєм.  

large.IMG_20230221_220014.jpg.df8c1cffef307f0eda30ec934155967a.jpglarge.IMG_20230221_215811.jpg.2f33a54df412e41262ee435c329d8a89.jpg

Після випічки  отримуємо   високі  кекси,  набагато вище, ніж  паперова капсула, навіть якщо   у готового виробу нема шапочки, а верх рівненький. 

large.IMG_20230221_220025.jpg.e02b6fbf47f7a4aefc59edc8d4438db5.jpglarge.IMG_20230221_221832.jpg.8ab95627c0206f0431bad57a686bfab9.jpg

А паперові вставки, легко очищую пластиковим шкребком. 

Тепер за один раз я можу випікати 27 штук,  діаметром низа 5 см, верха 7 см.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×