спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Танюшка, а мне железные нравятся тем, что они плотненько друг к другу и больше в духовку вставляется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Хочу уточнить. Там указан размер 35х26.5х3см. А какие бумажные формочки туда становятся?Таня, диаметр дна 5 см, высота 3 см, 7 см это диаметр отверстия 1 Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Танюшка, а мне железные нравятся тем, что они плотненько друг к другу и больше в духовку вставляется Оксан, мне нравится тем, что расставил капсулы, заполнил, в духовку спокойно поставил (ничего не разъезжается) спокойно одной рукой достал. И рецепт у меня как раз на 12 шт, хватает нам сбить тягу к вкусняшке. На заказ 12 маловато. 1 Николаишна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Frizelliae 493 Опубліковано: 1 серпня, 2016 Я с силиконовыми-жестяными умаялась, купила такую Мои сегодняшние поштучные тоже этого производителя. Продавец очень хвалила,что не облазят,не темнеют и т.д. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Frizelliae 493 Опубліковано: 2 серпня, 2016 Девочки,а в чем можно отдать капкейки,если заказали не 6 и не 12 штук, как отверстия в покупных коробках. Думала,на маленькие кусочки прозрачного двустороннего скотча и к подложке пенопластовой,но как то это странно чуток,капы приклеенные на скотч)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 2 серпня, 2016 я делаю дырки в подложке из пенополистирола, шилом, потом вставляю половинку зубочистки, острым кончиком вверх и насаживаю капкейки как на кол. Так не надо отрывать бумажку от скотча. 4 lissaKi, valuhka, Frizelliae та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bananafish 0 Опубліковано: 1 квітня, 2018 Всем привет! При выпечке маленьких кексов возникла следующая проблема - дно кекса вгибается внутрь! Не могу понять, что не так. Пеку в силиконовых формах штучных (отдельная формочка на один кекс), а так же в силиконовых на 6 штук. Всегда вкладываю бумажную капсулу. В тех, что штучные - не достаёт бумажная до дна. В тех, которые имеют форму цилиндра - достают. Снизила температуру выпечки немного - то же самое. По разным рецептам - то же самое!!! С бисквитами ни разу такого не было. Результат - между дном кекса и дном бумажной капсулы - пространство. Дно кекса вздувается вверх. В чём может быть причина, может кто знает? На плиту не грешу, с остальной выпечкой проблем нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 25 лютого, 2023 Вирішила поділитись з Вами в чому я випікаю кекси, мафіни, капкейки. Так вже склалось, що потрібно було за один раз випекти як можна більше штук, щоб духовку не ганяти зайвий раз ( Спочатку на замовлення пекла, потім для великої родини...) Спеціально для цього я замовила дечко, максимально можливого розміру, з прямими бортами ( 42,5*39,5*4см) Замовляла на цьому сайти, з чорного металу. ( так як продукти не контактують з металом, матеріал, ціна, мене влаштували) Спочатку пекла в паперових капсулах. які вставляла в окремі металеві формочки. Але і цього мені було замало. Купила формочки з фольги. Вони вище, і це дало мені можливість наливати тісто не 2/3 паперової капсули, а по сами верх ( росло тісто вже спираючись на стінки фольгової форми) Але тут був мінус, мити такі форми не зовсім зручно. Тоді я вирізала з просиліконеного паперу вкладки ( на фото коричневого коліру0 які захищають форму від контакту з тістом. В форму з фольги вставляю вставки паперові, потім паперові капсули. Все, тісто наливаю по самий верх паперової капсули. А!!! Ці форми мають бортики, які не дають деформуватись формі. Але в мене вони "крали місце" . Тому я вигнула їх на зовні, на фото видно, що тепер в мене форми з рівненьким краєм. Після випічки отримуємо високі кекси, набагато вище, ніж паперова капсула, навіть якщо у готового виробу нема шапочки, а верх рівненький. А паперові вставки, легко очищую пластиковим шкребком. Тепер за один раз я можу випікати 27 штук, діаметром низа 5 см, верха 7 см. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах