Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.12.2023 in all areas

  1. 5 points
    ВДК "Новочеркасск" - ВСЬО!!!!!! Десь пішов на зустріч до "Москви" разом з екіпажем 90 орків! Ті до Кобзона на концерт поплили на шахедах, що там були. СЛАВА ЗСУ!!! СЛАВА ПОВІТРЯНИМ СИЛАМ!!! Оказуэться, в рашке сьогодні день їхньої ПєВєО. Ото наші поздоровили фєєрично!!!
  2. 2 points
    По-перше, та миша НІКОЛИ не вкусить або кинеться на тебе! Чого її боятися??? Вона сама тебе боїться. Ти велика, набагато сильніше, що вона тобі зробить??? Я ніколи не розуміла тієї показової істерики, ну чесно, не обіжайся. По-друге, завтра купи на базарі чи в садовому магазині отруєне зерно для мишів, пакетики недорого коштують, десь 20 грн. Там два смаки, вони їх добре жеруть. Розсип купками по кімнатам, воно нам не пахне. Як нажереться, то через короткий час вона здихає, але воняти та розкладатися не буде, там спеціальні добавки і миші муміфіціруються. Потім викинеш. Я на дачі їх трую кожну осінь, один раз насиплю і все, більше немає.
  3. 1 point
    Рыба (желательно мелкая) прим. 0,5 кг Маринад: вода 0,5 л лук 1 шт. морковка опционально соль 0,5 ст.л. сахар 2 ст.л. уксус 9% 50-70 мл перец горошком горький и душистый по 5-7 шт. лавровый лист 1-3 шт. Рыба морская желательно некрупная - мойва, салака, хек Губси, нототения, ... Рыбу выпотрошить, голову можно оставить. Не резать на куски мелкую рыбу, только если хек, нототения! На олие поджарить рыбу до румяности, можно обвалять в муке, можно в кляре. Кляр делать строго так - сначала яйцо, потом мука! При таком способе он потом не отвалится. Жарка в кляре даст минимум запаха. Готовую рыбу сложить в кастрюльку, пересыпая кольцами лука. Можно добавить немного морковки тонкими колечками. Смешать все для маринада, залить рыбу чтобы покрыло, довести до кипения и снять с огня. Оставить мариноваться на время, лучше ночь, но не менее 2 часов. Рыбу достать из маринада, гарнировать луком и морковкой и подавать к столу. ЭТО ОЧЕНЬ ВКУСНО! История. Моя подруга много лет жила в Германии при СССР, отец военный врач. Оттуда был привезен этот рецепт, они очень часто делали такую рыбу. Тогда в магазинах продавали рыбную мелочь - сардина, сардинелла, еще что-то... рыбки были по 15-20 см и стоили 40 коп. кг. Вот именно ее и делали. Я очень любила ходить к ней в гости и угощаться такой рыбкой, это было необычно в то время. Потом и сама научилась готовить, люблю до сих пор. Обычно все понимают маринованную рыбу под томатным соусом, здесь она совсем иная. Если рыба не слишком мелкая, а как хек Губси, то лучше отделить филе, разрезать его на 2 куска и жарить. фотки нет, вчера съели и забыла сфоткать главное фото не мое, но выглядит почти так же
  4. 1 point
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт всім. Пришла жалітися. В мене в квартирі поли дерев'яні, не встигли переробити на бетон. А дарма.... Сьогодні в кімнаті побачила мишу. Від переляку заскочила на тумбу швейної машини. Батько сказав, що то мені здалося. Але коли я почула гучні матюки, то вже зрозуміла - він її теж побачив))) Закрили ми двері в кімнату так, щоб щілини не було. А що далі робити? Мишоловок в нас немає, в магазинах близько теж. А саме погане, що в тій кімнаті лежать речі на зберіганні. І якщо та тварюка їх погризе, то це буде абсолютний капець. Я злиняла до батьків, бо...боюсь я мишей. Вже і поревіла, і посміялась. І корвалола напилась. Хто в темі, хелп. І це ж квартира, не дача...
  5. 0 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Та чого ображатися))) ну є таке, я і на люстру застрибну, якщо що. Не знаю, чого боятися, але ...ну нічого не можу з собою зробити. Я про зерно думала, але єдине, що стримує, що вона залізе десь в несподіване місце і тим лапи відкине. Якби знати, що в цій кімнаті, то хай би вже. Все одно, батько її шукатиме 😁, я туди навіть і не зайду.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×