Ингредиенты:
Перець солодкий
Оцет 9%
Метод
М'ясистий солодкий перець миється і печеться в духовці до готовності. Можна відразу на двох деках.
Краще використовувати режим Конвекція.
Як тільки запеклася одна сторона, перевертаємо перець на іншу сторону.
Жодної олії не треба.
Беремо оцет 9% наливаємо у піалу. Кожну випечену гарячу перчину тримаємо за хвостик і занурюємо в оцет. Кладемо в чисту (стерилізовану) банку.
Як банка наповниться – закриваємо її чистою кришкою та закручуємо.
Приминати перець не треба – він осяде і банку буде заповнено на 2/3 – це нормально.
Краще розкладати перець відразу в кілька баночок, щоб перець трохи осів. Також для цього можна постукати дном наповненої банки об стіл.
У півлітрову банку влазить 4-5 штук. Залежить від розміру перцю.
Жодної стерилізації!
Оцет узимку взагалі не відчувається. Відкриваєш банку, а перець наче тільки спекли - чистимо від шкірки і використовуємо куди хочемо!
Смачно і просто - посолити перець і посипати дрібно посіченим чесном та зеленню.
Перець так само можна обсмажити на сковорідці до готовності в невеликій кількості олії. Далі все за рецептом.
Україна
Одеса
Війна росії з Україною
День 946