Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.10.2024 in Повідомлення

  1. 3 points
    Дівчата, я знов до вас із квітами. Сьогодні передали, що вночі буде до -5 градусів, то я після роботи в терміновому порядку з'їздила до саду, зрізала всі жоржини і зірвала 2 гарбуза. Ще залишився порей, капуста та сельдерей. Це поїду на вихідні вже все забирати та викопувати жоржини.
  2. 2 points
    Олю, який чудовий букет! Такіпахне осінню ) Скучила за жоржинами… іх любила моя мама…. я теж ще не копала ні буряк, ні моркву. По одній простій причині: у нас спочатку червня не було ні одного дощу( Лопату неможливо було загнати в землю. Тільки на тих вихідних пройшов Гарний дощ,
  3. 2 points
    Щось застряг в мене залишок сиру-творогу і надумала я приготувати з нього пончики! Замісила тісто, швиденько розкачала кульки і почала обжарювати у фрітюрі. Нажарила десь половину кульок і тут на кухню прийшов Вова...... Їх було 23. Оце залишилося мені. А це підготувала скумбрію до запікання, але її вже нема, була смачнюща, як завжди.
  4. 1 point
    Ингредиенты: Перець гострий Цукор - 1 Оцет 9% - 1 Метод Для розрізання перцю та видалення насіння (за бажанням) використовую ножиці. Якщо хочете делікатний гострий смак у перцю – видаліть насіння повністю або частково. Відрізати у перцю хвостик. Ножицями зробити розріз із одного боку перцю приблизно до середини. Вирізати мембрану із насінням. Розрізати перець на шматочки-кільця 1-2 см. Оцет змішати з цукром 1:1. Цукор ретельно розмішати до повного розчинення. Нарізаний перець скласти у банки. Банки мають бути з пластиковою або скляною кришкою! Залити солодким оцетом. Наповнені банки закрити кришками та зберігати у темному місці. Бажано у прохолодному місці. Але! необов'язково. Можна зберігати на полиці у шафі. Зазвичай, перші місяці я зберігаю банки з перцем на балконі. Через місяць можна пробувати. Роблю таку заготівлю кілька років. Перець виходить дуже смачний і хрумкий. Солодкий ароматний оцет потім додаю до борщу, салатів, маринаду. Перець можна залишити цілим. Тільки відрізати хвостик і вертикально поставити в банку і залити маринадом. Замість цукру також можна використовувати мед. Фото зробив ChatGPT. Україна Одеса Війна росії з Україною День 943
  5. 1 point
    Оля, яка краса! Люблю жоржини, але не саджала, бо треба викопувати. Одної весни купила в Епіцентрі клубні жоржини, виросли красиві, але як я не зберігала їх у холодильнику, нічого ільше не виросло, тільки зелень була без квітів. Ну а тепер взагалі тільки дивлюся на чужі.
  6. 1 point
    Natali06

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світланко, невгамовна наша! То ж добре, що всі твоі старання так високо оцінююються) Бо зникання твоіх трудів( всередину звісно)) , то і є висока оцінка!)
  7. 1 point
    Ингредиенты: На 1 кг різаного перцю 1 л томат-пюре 50г (2 ст.л.) цукру 30г (1 ст.л.) солі Метод Соковитий солодкий болгарський перець, ЧЕРВОНИЙ або частково почервонілий (з іншим не той смак), очищають і нарізають смужками або квадратиками ≈2см. Окремо готують сік із томатів, я роблю через соковижималку. Сік уварюють у 3 рази до пюре. Можна взяти готову томат пасту та розвести її водою до потрібної густоти, але дуже важливий смак самої пасти. Тепер варимо лечо. На 1 кг різаного перцю – 1 л томат-пюре, 50г (2 ст.л.) цукру, 30г (1 ст.л.) солі. Кип'ятимо 10 хвилин, розливаємо в банки. ВСЕ! Це класичний болгарський рецепт (у мене чоловік болгарин). Ніяких спецій, цибулі, моркви та ін... - це не овочеве асорті або салат, це ЛЕЧО! Виходить як раніше у консервах Глобус, хто пам'ятає. Для тих, хто сумнівається - ОЦЕТУ теж НЕ ТРЕБА!!! Я роблю цей рецепт дуже багато років, стоїть у квартирі у коморі. Ніколи не бродило, не закисало, бувало і 2 роки стояло як свіже! Україна Дніпро Війна росії з Україною День 932
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×