Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28.01.2025 in all areas

  1. 2 points
    Максим Chef

    Лайфхак для горіхів

    https://youtu.be/tefUbkjzDiw?si=DovQS3WAADDqN9HR Простий лайфхак, про який знають не всі. Якщо любите ласувати грецькими горіхами та додавати їх у різні страви, випічку та перекуси, тоді цей лайфхак для вас. В додачу до цього, ще неперевершений рецепт приготування смачненького з горіхів. Навіщо мучитись розбиваючи тверду скорлупу горіха? Достатньо вдатися до цієї маленької хитрості і процес чищення буде набагато легшим. Візьміть грецькі горіхи. Підберіть відповідну каструлю, яка за розмірами відповідатиме кількості необхідних горіхів, щоб вони могли туди усі поміститися. Варимо горіхи. Коли горіхи вистигнуть, можна швидко усунути їх скарлупу, затиснувши в долонях по два горіхи, щоб вони розкололися один об одний, або навіть один горіх. Секрет у тому, що окріп розм’якшує шкаралупу горіха, і після такої обробки буде легше роздушити. А ця горіхово-медова страва з нотками лимону точно не залишить вас байдужим.
  2. 1 point
    Сьогодні в моєї хазяйки з роботи день народження. Я зробила їй в подарунок цей торт. Заварна частина торту знову вийшла рідкувата, але я додала 2 пакетика загусника вершків Д1р Оеткер, стало набагато краще. Масла додала 320 г, крем бомба! Зараз Юля приїде забере тортік, попрошу зробити фото розрізу. Хотіла зробити напис шоколадом "З днем..." , але... Вова, привіт! І в 9 вечора після роботи ляпала зверху що знайшла в магазинчику поруч. Вага 2,4 кг, висота торта без прикрас 6,5 см. Вова зранку з чаєм доїдав обрізки і мружився як той котик. Анжелочко, вкотре від мене велика дяка за цей рецепт! Він неперевершений!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×