Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21.07.2025 in Повідомлення

  1. 1 point
    Наталя, яка краса¡ Яке різноманіття соусів, навіть не уявляю таких смаків.
  2. 1 point
    Магда

    Лайфхаки при консервуванні

    Ну, це мій особистий пунктик) Та і закриваю я тільки в банках під кришку твіст, а їх є стоп'ятсот мільйонів видів) І консервую я дуже мало, так що дуже легко підібрати банки одного виду, ось до прикладу цьогорічні мої заготовки, поки що тільки ягідні. Ще люблю, щоб і кришки були однакові, але цього року не задалося)
  3. 1 point
    Не уявляю, як це в однакових банках кожен вид. В мене огірки в банках і 1л, і 1,5, і 2 л. Яку банку взимку треба, ту і відкриваю. І видів банок же не багато, в мене ідуть і в ,05, і в 0,7, і в 0,9 і 1л. Який залишок в каструли маю, ту банку і беру, от і різні виходять. Це все інше, крім огірків і помідорів, помідори в мене йдуть в тару від 1,5 до 3л (є 1,8, 2,7 всякі). Банки я підписую вже років 30, не менше. Як з*явилися в продажу оті кольорові цінники, так і використовую їх. Ліпляться добре, знімаються гарячою водою. Кожний рік в мене інший колір цінників, так легше бачити стару банку в купі. На ціннику пишу рік (00,,,,22,,,,25), іноді на варення пишу ще й назву. А якщо пробую якись новий рецепт, то пишу №... чи назву, а в тетрадці воно в мене записано по номерах та чиї і звідки. Можу поруч на другому ціннику зробити якусь помітку (без оцту, солі 1 ст.л....) Іноді взагалі можу рецет написати, щоб не забулося.
  4. 1 point
    УкраІнка

    Лайфхаки при консервуванні

    Це про мене. 😀 Теж все підписую.
  5. 1 point
    Магда

    Лайфхаки при консервуванні

    У мене як таких лайфхаків і немає, я мало консервую, але: - помідори обов'язково закриваю у великі 4-х літрові банки з широкою горловиною - можна закласти багато помідор, м'ясистих, їх легко закладати в таку банку, і головне, їх легко діставати, - консервую тільки під кришку твіст, бо не вмію ключем закривати, - банки стерилізую в мікрохвильовці, у мене духовка-мікрохвильовка, великий об'єм робочої камери. За один раз запхнула всі банки, налила в кожну на палець води і на 7 хвилин включила мікрохвильовку. Кришки проварюю. - стараюся один вид консервації закривати в однакові банки - так легше ідентифікувати, складати, і взагалі симпатичніше) - і найголовніше - все обов'язково підписую, бо хоч і мало консервую, іноді кручу в руках ту банку: що це? коли це закривалося?
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×