-
Content Count
188 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
2
Дачниця last won the day on November 13 2023
Дачниця had the most liked content!
About Дачниця
-
Rank
Любитель
- Birthday 10/12/1962
Информация
-
Город
Киев
-
Интересы
люблю жизнь во всех её проявлениях
-
Род занятий
Популяризатор здорового образа жизни
-
Настоящее имя
Татьяна
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
AlenaT reacted to a post in a topic: Яблучник польський
-
fronya40 reacted to a post in a topic: Яблучник польський
-
Магда reacted to a post in a topic: Яблучник польський
-
lana19 reacted to a post in a topic: Яблучник польський
-
Ингредиенты: Тісто: Борошно - 2 склянки з гіркою від хлібопічки Сіль - щіпка Маргарин чи олія - 200 г Жовтки - 3 шт. Сметана - 300 г Розпушувач - 1 ч. л. Начинка: Яблука - 1,5 кг Цукор та кориця - за смаком Манка - 2 ст. л. Обмазування: Білки - 3 шт. Цукор - 1 склянка звичайна Маргарин або масло розтопити змішати зі сметаною і жовтками, трохи посолити. Розпушувач змішати із борошном і замісити м'яке тісто. Довго місити не треба. Зібрали в колобочок і вистачить. Відправляємо його в холодильник, а самі в цей час чистимо яблука. Видаляємо серцевину. Зрізати чи не зрізати шкірку – це справа смаку. Ріжемо яблучка не дрібно. Кожну четвертинку на 2-3 частини, залежно від розміру яблука. Охолоджене тісто (його можна зробити напередодні ввечері) ділимо не дві нерівні частини. Ту частину, що трохи більше, на підпиленому борошном столі розкочуємо за розміром листа. На тісто розсипаємо 1 ст. л. манки та викладаємо яблука. Зверху до смаку сиплемо цукор і корицю і знову манку. Розкочуємо меншу частину і прикриваємо начинку зверху. До речі, розкочене тісто зручно переносити, накрутивши його на качалку. Якщо верхній шар тіста подекуди порвався - нічого страшного. Краї пирога щільно защипуємо. Білки збиваємо з цукром до суміші м'яких піків, або трохи м'якше, і обмазуємо ними пиріг. Останні 15-20 хвилин я вогонь зробила трохи тихіше. Програма: Випікаємо за 200 градусів Час приготування: 40 хв. Україна Київ Війна росії з Україною День 1010
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Лєчо з кабачків
-
lana19 reacted to a post in a topic: Лєчо з кабачків
-
Ингредиенты: (склянка використовується 250г) - 3 кг кабачків; - 5 шт. солодкого перцю; - 1-2 шт. гіркого перцю; - 2 гол. часнику; - 1 ст. цукру; - 1 ст. рослинної олії; – 0,5 ст. оцту 9%-го; - 400-500 г томатної пасти; - 2 ст. солі Метод Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками. Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл. Очищуємо часник. Готуємо гострий перець. У велику каструлю висипаємо кабачки. Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків. Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів. Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи. Паралельно стерилізуємо півлітрові банки. В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками. Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання. Ну дуже смачно! Фото НатальяН. Дякую! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
-
inucya reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Живчик reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
У мене шеф трамонтіно, куплений у фірмовому магазині. Я його обожнюю
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Крекер сирний на смальці
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Шоколадне печиво
-
Ми купували в Агромаркеті.Там вони називаються Дерево-Сад. Садити дерева можна навіть взимку. Але мені більше подобається навесні. З осені можна підготувати ями ,а весною садити. Якщо є можливість, то купувати краще 2-3 річні. Однорічні саджанці довго сидять поки починається плодоношення. Мабуть довго нарощують кореневу систему.
-
До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
-
Бере це група сортів. Вільямс і Клаппа(любимица Клаппа) обидва туди входять. На скільки я знаю вони самозапильні. Просто менеджер хоче більше втюхати
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Овочеве асорті зі сливою і печерицями
-
Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Пирожные ,,Белочки"
-
Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд.
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Огірки мариновані способом сухої стерилізації
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Блины "Клубничное умоохлаждение!"
-
Привіт. На бутрік з свіжим орірком саме те!
-
Смачна утилізація. Що приготувати з пасок, що залишилися після Великодня
Дачниця replied to lana19's topic in lana19
Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані. -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Я намазала товстим шаром -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так? -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Тоді 300, дякую -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400? -
Типы и виды колера для теста. (Чем смазать дрожжевую выпечку перед отпеканием)
Дачниця replied to lana19's topic in Советы и мастер-классы
З цукром буде більш інтенсивний колір. Мені подобається жовток з молоком чи вершками. Ти права, горить цукор.