Фрезия 1 051 Опубліковано: 31 жовтня, 2020 Дякую за відповідь! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 8 листопада, 2020 Дякую! Дуже смачний хліб. І булочки теж були вдалі, смачні! Чомусь не можу прибрати цитату 4 1 Natali06, Ирина Шляховая, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 9 листопада, 2020 Ірочка, дякую за смачнючий звіт! Хлібчик дуже гарний! Прямо захотілося згадати той смак! дякую, що довіряєш моім рецептам і радуєш нас такими звітами! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 листопада, 2021 Очень ароматный хлебушек, воду я заменила сывороткой(куда ее девать?), и кунжут весь попал внутрь, завтра попробую, а то щас полезу за маслом, а время позднее! Спасибо, Наташенька, за рецепт, обажаю твои хлебушки, та чё там скрывать, я тока твои кушаю 2 1 lana19, Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 28 листопада, 2021 Иннусичка, спасибо моя хорошая, за доверие! Хлебушек получился ! Пухляшик! А то , что кунжут внутри - это классно! И думаю , что очень вкусно! )) Спасибо за прекрасный отчетик! Бальзам для глаз и души! 2 lana19 та hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах