fronya40 15 930 Опубліковано: 1 червня, 2017 Живчик!!!!!!Тезка моя,Танюшка!!! 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 792 Опубліковано: 1 червня, 2017 Танечка, С Днем Рождения! 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nova12 2 Опубліковано: 2 червня, 2017 В долгожданный день рожденья Я поздравить тебя спешу, Счастья, радости, веселья Пожелать тебе хотим, Чтоб заботы и печали Ты не знала никогда, Чтоб здоровье и удача Были рядышком всегда! 2 fronya40 та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 705 Опубліковано: 3 червня, 2017 Дорогие мои.. большущее всем спасибо) Так меня порадовали) Я вас всех люблю! 5 Natali06, lissaKi, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 червня, 2017 Анюточка-Qween !!! Поздравляю с днем рождения!!! 3 inucya, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 3 червня, 2017 Анечка, с днём рождения! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 3 червня, 2017 Анечка, с Днём рождения! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 625 Опубліковано: 3 червня, 2017 Дорогая наша Анечка--Qween ! Поздравляю тебя с Днем рождения! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 3 червня, 2017 Анечка! С Днём Рождения!!! 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пампушка 1 044 Опубліковано: 3 червня, 2017 Девочки, дорогие, кого пропустила, с днем Рождения! Будьте счастливы! 3 lana19, Юлькин та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 4 червня, 2017 Аничка!!! С Днём рождения!!!!! Желаю тебе всего самого-самого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 6 червня, 2017 Дорогая наша Наташа Natali06 ! С Днём рождения!!! Счастья тебе,любви и успехов во всем!!! И спасибо тебе за все,за создание этого уютного домика,за теплую компанию,где каждый найдет ,что ищет! Это не всем удается,так что низкий поклон и множество поцелуев! 7 Виталинка, Vilapo, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 6 червня, 2017 Танечка, спасибо за такие теплые слова в мой адрес!!!))) Счастье, быть с вами !!! Вы у меня лучшие!!! 6 fronya40, Vilapo, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 625 Опубліковано: 6 червня, 2017 Дорогая моя Наташенька! С Днем Рождения тебя! Есть такие люди... делают сильнее,Это как лекарство раненой душе.Добрая улыбка, слово, что нужнее,И тепло по пульсу просится уже.Есть такие люди... с теплым-теплым сердцем,Раскрывают душу и дают войти.Их тепло выходит за пределы герца,И везет тем очень, кто их смог найти. 7 Kira, fronya40, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 6 червня, 2017 Натуся, дорогая, с Днем Рождения!!! Ароматами бархатных роз,Каждым светлым, чудесным мгновеньем,Исполнением радужных грёзБудет радовать пусть День Рожденья!Нежных, искренних слов теплотаПусть согреет волшебным дыханьем,Чтоб в душе было счастье всегдаИ сбывались любые желанья! 5 Natali06, inucya, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 6 червня, 2017 Ланусик, Витусичка, спасибоооооо !!!! Растрогалась до слез... Люблю вас !! 5 lana19, Kira, Виталинка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 6 червня, 2017 Люба Наталочко! Вітаємо тебе з черговим поповненням! І нехай цей рік, який сьогодні додався до твого віку, принесе відчутну прибавку мудрості, краси, здоров’я і любові. А кілограми і сантиметри нехай додаються тільки за твоїм бажанням! Розквітай і пам’ятай, що ми тебе дуже любимо! Про тебе тут говорим не для галочки,А розшифруєм хто така Наталочка.Н – надійна, непохитна, невибаглива,Натхнена, неймовірна, ненав’язлива.А – активна, абсолютно акуратна,а також на багато чого здатна.Т – тактовна, трепетна, талановитаІ творчим ореолом оповита.А – авторитетна, актуальна, артистична,Нам бачити тебе на сцені звично.Л – ласкава, люба, лагідна, легкаЩе й літераторка яка!О – обов’язкова, особлива і осяйна,Одухотворена, обачна і охайна.Ч – чудова, чемна, чуйна, чарівна,Чуттєва, чиста, чесна, чепурна.К – коректна, колоритна і красива,Культурна, компанійська і кмітлива.А – а голос ангельський ще має на додачуІ автономна, й апетитна – кожен бачить. 5 inucya, Kira, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 6 червня, 2017 Наташенька! С Днем Рождения!!! В добрый праздник пожеланий много: Радости, удачи, долгих лет!Путешествий и открытий новых,Ярких достижений и побед!Интересных дел, надежной дружбы,Бодрости, здоровья, крепких сил!Чтобы всё, что в жизни этой нужно,Каждый день с собою приносил! 4 Natali06, Юлькин, Виталинка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 792 Опубліковано: 6 червня, 2017 Наташенька, С Днем Рождения! 4 Kira, Юлькин, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 червня, 2017 Наталочка!! Поздравляю с днём рождения!!!! Желаю тебе женского счастья!!! 5 lana19, Natali06, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 червня, 2017 Дорогая Наташенька! От души поздравлю тебя с днем рождения! 5 Kira, Natali06, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 220 Опубліковано: 6 червня, 2017 Девочки, большое спасибо за поздравление ! Наташенька, я тебя тоже поздравляю с Днём рождения! Будь здоровой и счастливой! 5 inucya, lana19, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 6 червня, 2017 Наташенька, наш любимый админ! С днём рождения! 5 Kira, lana19, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 6 червня, 2017 Девочки, мои красотульки, спасибо вам огромное за поздравления!!!! 6 Kira, lana19, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 951 Опубліковано: 6 червня, 2017 Наташенька, поздравляю с Днем рождения!!! 2 Юлькин та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах