Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Ингредиенты: Мед - 150г Сметана - 200г Борошно - 300г Цукор - 250г Яйця - 2 шт. Олія - 2 ст. л. Сода - 1 ч. л. Кориця - 1 ч. л. Гвоздика - 1 ч. л. Спосіб приготування Цукор,яйця,мед і сметану розтерти до утворення піни,вимішати з олією,корицею і гвоздикою. Поступово всипати просіяне борошно з содою і розтирати суміш до густоти сметани. Влити у змащену жиром і притрушену борошном форму, посипати грубо посіченими горіхами і пекти спочатку в теплій (150°C), а як тісто підійде-в гарячій (190-200°C) духовці.Виймати з форми холодним. Примітки Хочу запропонувати вам ще один рецепт медовика Дарії Цвек. Готується він дійсно швидко. З цього тіста я ще пекла вафлі і кексики. Смачного!!! 11 QuentinEi, Алцьона, Vilapo та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Дякую!!!! 3 lana19, Уляна-ляна та QuentinEi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Оксанка,не сомневаюсь, что вкусно. Спасибо, что принесла. Форма у тебя красивучая! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Анжел,вкусно.И вкуснее мне почему-то вафельками. А формы покупала не очень давно (года еще нет).Тогда было дорого,а теперь еще дороже,но я довольна,что их купила.В них все красиво пропекаеться. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 22 травня, 2016 Дякую за рецепт медівника. Дійсно, смачно і швидко! 7 AlenaT, lana19, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 22 травня, 2016 @Фрезия,Ир,а ты пекла в мультиварке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 22 травня, 2016 Таня, пекла в духовке, взяла кольцо для бисквита, температура та же, что в рецепте, до сухой палочки 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 травня, 2016 (змінено) Ірочка,на здоров'я! Це тобі дякую,що скористалась рецептом. Гарненький в розрізі! Дійсно, смачно і швидко! Мені теж подобається,що швидко . Змінено 22 травня, 2016 користувачем Уляна-ляна 2 fronya40 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 23 травня, 2016 @Уляна-ляна, Собираюсь сделать кексики, возникли вопросы: 1. Сколько их получается из этой порции? 2. Формочки заполнять на половину или две трети? 3. Изюм добавить можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 травня, 2016 damilaj,Люда,можливо вже не актуально,але тільки щойно зайшла на форум. 1. Сколько их получается из этой порции? З цієї норми я спекла кекс у формі діаметром 24см і висотою 10см ( і ще на пробу зробила одну закладку в вафельниці і одну в кексниці на 8 маленьких штучок.).Якщо малі кексики,то їх має бути чималенько,але точно не можу сказати. 2. Формочки заполнять на половину или две трети? Наливала 2/3 3. Изюм добавить можно? Я додавала заморожені вишні ,смородину і родзинки теж. Смачно з усіма наповнювачами. 1 damilaj reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 24 травня, 2016 @Уляна-ляна, Спасибо, буду дерзать 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 24 травня, 2016 Напекла, все чудесно, только на мой вкус корицы многовато, гвоздику не клала вообще. 5 fronya40, AlenaT, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 385 Опубліковано: 24 травня, 2016 Симпатюльки какие! Это через капучинные трафареты?))) 2 lana19 та damilaj reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 24 травня, 2016 Это через капучинные трафареты?) Ага 2 lana19 та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 травня, 2016 Напекла, все чудесно, только на мой вкус корицы многовато, гвоздику не клала вообще. Які гарнесенькі !!! З сердечками Краса !!! Мій чоловік кориці не любить,то я дуже часто ділю тісто на дві частини і в одну даю коричку,а в іншу-ні. Люда,пекла в духовці,чи кексниці? 3 lana19, fronya40 та damilaj reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 25 травня, 2016 @Уляна-ляна,Пекла в духовке, около 30 мин, духовка старая подозреваю, что плохо держит температуру. Верх при остывании задубел, а сегодня стал мягче. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 28 травня, 2016 Я приготовила сегодня в вафельнице. Забыла добавить сахар Какие же вафельки вкусные,и я съела одну,жую и думаю- а они и не такие уж сладкие,не приторные...потом вспоминаю,что сахара то вообще не добавила... Так что теперь и не буду добавлять,меда достаточно.Но это мне. Дочке было не сладко.а как вкусно со сметаной!!! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Малинка 162 Опубліковано: 30 вересня, 2017 Вкуснотища!!! 3 Уляна-ляна, Фрезия та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах