TATA* 162 Опубліковано: 23 лютого, 2016 Ингредиенты: ТестоМука - 400гРазрыхлитель - 10гВанилинСахара - 100гРом - 1 ст.л.Масло сливочное - 140гЖелтки яичные - 3 шт.Сметана - 2ст.лНачинка:Белки - 3 шт.Орехи грецкие (молотые)- 100гПовидло фруктовое - 3 ст.л.(с горкой)Сахар - 100г Способ приготовления Из продуктов, предназначенных для приготовления теста, вымесить однородную массу крепкой консистенции и разделить ее на 2 неравные части (2/3 и 1/3). Для начинки белки взбить в крепкую пену, добавить остальные продукты и осторожно перемешать. Противень равномерно покрыть 2/3 теста.На тесто выложить ложкой приготовленную начинку и покрыть ее тестом (второй частью) натертым на крупной терке.Выпекать тертый пирог при температуре 180г приблизительно 40мин. Горячее изделие нарезать кусками. 16 Фрезия, Ksynya, lana19 та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 23 лютого, 2016 Наконец-то домучила этот рецепт, то меня глючило, то компьютер , как получилось две темы не знаю, обнаружила после перезагрузки компа. Надеюсь рецепт кому-нибудь подойдет. Варенье лучше брать с кислинкой у меня абрикосовое, тесто раскатывать прямо на противне, подсыпав мукой. 2 lana19 та Николаишна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 23 лютого, 2016 какой симпатюшненький! отличный рецепт, спасибки 3 TATA*, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 25 лютого, 2016 Ммм.... Очень люблю такую выпечку. :vkusno 1: Спасибо за интересный вариант пирога. 2 fronya40 та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 2 березня, 2016 Танечка, спасибо за рецепт! Заслуженная победа в категории " рецепт недели"! Поздравляем! 2 lana19 та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 12 березня, 2016 ТАТА, поздравляю!!!! Отличный рецепт. Обязательно попробую 2 lana19 та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Такого рецепта тертого пирога я ще не бачила. В мене просто з варенням і горіхами. Поставила на чергу ! Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 1 березня, 2023 Випадково натрапила на цей пиріг. Дуже цікава начинка, таке ніколи не робила. В мене тертий пиріг теж не такий, як у всіх, але в Тані він як мерседес проміж машин. Обов*язково такий спечу, горіхи дівати нікуди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 1 березня, 2023 У мене теж зовсім другий рецепт цього пирога. У меня з майонезом. Буває трапляється що залишаеться трошки майонеза, котрий вже в салат не зовсім свіжий. Тоді использую ці остатки майонеза вТертий пиріг. У Тані ті сто з роком, якого у мене ніколи не було. Мабуть можно замінити на горілку, но це вже не те буде. А начинка мені така знайома. У мене є рецепт рогаликів Мутаки, так там начинка білок з горіхами змішується. Зараз прочитала про начінку і думка виникла - а чьому би мені не спробувати добавить в мою начінку з білка і горіхів трошки повидла. Обов'язково спробую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах