Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 січня, 2017 Девочки, прошу помощи зала! Подскажите мне какой-нибудь не жирный рецепт блюда из риса со специями, можно с овощами, но минимум... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 24 січня, 2017 Девочки, прошу помощи зала! Подскажите мне какой-нибудь не жирный рецепт блюда из риса со специями, можно с овощами, но минимум... http://cookorama.net/uk/blog/drugi-stravy-z-krup/smachnyj-rys-z-multyvarky.html делаю всегда только такой рис 4 Qween, Grypana, Явдоха та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 січня, 2017 делаю всегда только такой рис Рецепт прочитала... Вроде нормальный, завтра попробую сделать. Только какие специи использовать, чтобы было необычно и остренько? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 24 січня, 2017 делаю всегда только такой рис Рецепт прочитала... Вроде нормальный, завтра попробую сделать. Только какие специи использовать, чтобы было необычно? я даю соль,перец и куркуму. 2 Явдоха та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 січня, 2017 я даю соль,перец и куркуму. Света, у меня тот же набор, а хочется чего-то нового... 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 Люблю рис. Хочу попробовать. Но я в замешательстве, так сколько же воды??? У меня совсем другие обозначения(( Я не постоянна. То просто посолю, то с перчиком, то хмели-сунели, то кориандра набросаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 24 січня, 2017 я на 3ст.риса даю 5ст. воды.стакан от МВ 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 @Светл@нка, спасибки, Светуль! Попробую!!! 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 24 січня, 2017 я даю соль,перец и куркуму. Света, у меня тот же набор, а хочется чего-то нового... Тань,там автор хвалит набор специй для плова от .Эктора.попробуй .потом нам расскажешь 2 Явдоха та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 24 січня, 2017 @Светл@нка, спасибки, Светуль! Попробую!!! у меня сын плов вообще не ел,как только я его не готовила .но этот ест с удовольствием. :vkusno 1: 2 Qween та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 січня, 2017 Тань,там автор хвалит набор специй для плова от .Эктора.попробуй .потом нам расскажешь Хорошо. Завтра куплю, если найду и сделаю. Интересно, что входит в этот набор... 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 Хозяюшки, загляните на гречку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 січня, 2017 Я люблю рассыпчатые каши. Рис в мульте всегда готовлю 1х2. беру пропареный 3 lana19, Алцьона та Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 січня, 2017 Ответьте мне, как так может быть? Двое весов у меня. Одними пользуюсь постоянно, вторые лежат на всякий случай)). И вот сейчас, нужны весы. Достаю, первые - батарея села(((. Не расстраиваюсь, достаю запасные)), и что вы думаете, там тоже села батарея((( Закон подлости мой вечный спутник! 5 lana19, Світл@нка, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 24 січня, 2017 Оксанчик! А ты знаешь зачем дома пульты от техники? что бы вытащить из них батарейку 5 Світл@нка, Natali06, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 24 січня, 2017 @lana19, Я бы вытащила незадумываясь (всегда так делаю ), да только батарейки в пультах пальчиковые, а в весах "таблетка" 5 lana19, Алцьона, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 25 січня, 2017 @lana19, Я бы вытащила незадумываясь (всегда так делаю ), да только батарейки в пультах пальчиковые, а в весах "таблетка" Что такое не везет и как с этим бороться 3 Алцьона, Світл@нка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 січня, 2017 А у меня в весах крона. Стараюсь всегда держать запасную, но бывают нежданчики))) 5 Сусля, Світл@нка, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 січня, 2017 прийшла, ні, прибігла хвалитися мені сьогодні на іменини чоловік подарував таку книжкууууу, таку красивущу, я з самого ранку ходжу з нею і обіймаюсь, все мені подобається і все як я люблю, і фото і рецепти 22 lissaKi, SanaT, valuhka та 19 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 25 січня, 2017 @Сусля,поздравляю с именинами .ну а с таким подарком тем более .я тоже теперь такую хочу . 3 Сусля, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 січня, 2017 Сусля,поздравляю с именинами дяяякую! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 25 січня, 2017 @Сусля,Тетянка, вітаю з Днем ангела! прийшла, ні, прибігла хвалитися мені сьогодні на іменини чоловік подарував таку книжкууууу, таку красивущу, Яка гарнюня!!! 3 lana19, Світл@нка та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 січня, 2017 Танюша, вітаю з днем ангела!!! Така гарнеька авка)) І подарунок пречудовий!! Тепер чекаємо нових рецептів!!! 3 Світл@нка, lana19 та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 січня, 2017 дякую Тепер чекаємо нових рецептів!!! аха, епоху вівса закінчити і почати нове, до речі там є такі цікаві рецептики , вже лапи чешуться спробувати 7 valuhka, Явдоха, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 січня, 2017 @Сусля, до речі, про овес))) У вас там посіяти хоч лишилось? Не випили весь? Така істотна підбірка вівсяних напоїв вийшла)) 3 Сусля, lissaKi та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах