Справжня господиня 3 561 Опубліковано: 4 лютого В 04.02.2025 в 18:31, УкраІнка сказав: А якщо використати замість кефіру в пиріг або кекс? У Ані - Qween був рецепт кексів "с красивой шапочкой", так там можна різні варіанти молочки брати. Ось він : Так, вже один пакет викинула, а завтра спробую другий відкрити і якщо не гіркий, то зроблю ті кекси. Дякую! 2 Olima та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 561 Опубліковано: 5 березня Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН. Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно! А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло. 8 lana19, Lika_N, Наташшшка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 561 Опубліковано: 8 березня (змінено) Вчора пекла на подарунок своїй начальниці велику вісімку з тіста, ще оставалося тісто і я наваяла отаких пиріжків! Дві круглі булки без начинки, остальне з абрикосовим джемом своїм. Вже штук 5 пиріжків з*їв... і я допомагала. Купила сухі дріжджі Саф для здобної випічки, це бомба! Піду ще наберу. Вісімку забула сфоткати, красива була! А вона сьогодні приїхала до мене додому і поздоровила квітами, рошенівською коробкою Київ вечірній і подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся! Змінено 8 березня користувачем Справжня господиня 8 2 цифра, Наташшшка, РАДУШКА та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 437 Опубліковано: 8 березня Зі святом, дівчата! 4 5 inucya, Живчик, Natali06 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 8 березня Анічка, дівчатка зі святом! 5 4 Наташшшка, УкраІнка, inucya та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 705 Опубліковано: 9 березня В 08.03.2025 в 13:07, Справжня господиня сказав: ... подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся! Господиня, не обмажусь, а купи на всю суму одну класу люкс помаду (я дивилась.. можна знайти). Бо ти того варта. 4 inucya, Дяна, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 512 Опубліковано: 25 березня Девчатки, появились много разных интересностей. Сковородки, утятницы, кастрюли - алюминий и нержавейка премиум сегмент. Очень хорошие антипригарные покрытия. Чашки, ложки, вилки, тарелки - большой ассортимент. Я вам все здесь просто показать не смогу. Вы можете написать мне в личку 097-903-82-24 и скажите что с муки. https://invite.viber.com/?g2=AQAPDFByCZaKCEvlHWX0S2gnzr93AkwmdNLYo9DYvgpJ7iYDS4SS%2BHaYnyzPgvII можете в вайбере посмотреть, там есть фотки и цены. И постоянно прибавляется. Будут и чайники и всякая мелкая бытовая. И дешевле (хорошее слово). 3 Lika_N, lana19 та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 512 Опубліковано: 25 березня В 28.12.2024 в 18:13, Olima сказав: Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення. А мы тоже с таких пили у подружки. Они реально огромные. Мне в последнее время нравятся чашки с двойным дном. Есть 2 серии: одна - можно в посудомойку, вторая - нельзя. Так вот то, что нельзя - немного другие (прозрачность стекла). А те что можно - прозрачность такая просто прелесть. Что-то типа "под хрусталь". В итоге можно наблюдать как чай заваривается, листья опускаются. И пить приятно как цвет меняется наблюдаешь. Лучше теплое держат - эффект от стенок как в термосе. И даже 500г есть. Но вот по форме тоже часто вспоминаю именно такие как вы скинули. По-моему они топчик) И уже не делают... 2 Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 512 Опубліковано: 26 березня *Форма для паски* – ідеальна для святкової випічки! 🎂✨ 💙 Вуглецева сталь – рівномірний нагрів та міцність 💙 Антипригарне покриття – мінімум мастила, випічка не прилипає 💙 Можна мити в посудомийці 💙 Витримує температуру до 250°C ⚖️ 12×10 см – 207 грн ⚖️ 14×12 см – 231 грн 📲 097-903-82-24 - дівчатко знижка форуму 10%. Тільки це дуже терміново. Ми вже відгружаємо зі складу. Потім неможливо буде. Вони дуже круті по якості. Це гарнюські. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах