Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

В 04.02.2025 в 18:31, УкраІнка сказав:

А якщо використати замість кефіру в пиріг або кекс?  

У Ані - Qween був рецепт кексів "с красивой шапочкой",  так там можна різні варіанти молочки брати.

Ось він : 

Так, вже один пакет викинула, а завтра спробую другий відкрити і якщо не гіркий, то зроблю ті кекси.

Дякую!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН.  Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно!

А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло. 

20250305_081507.thumb.jpg.ff03e9e285dfcb3f0a0dd6d5e0b1da36.jpg

20250305_081540.thumb.jpg.314bfa1fc61dc88aff94b111cb1bf561.jpg

Поділитися повідомленням

Вчора пекла на подарунок своїй начальниці велику вісімку з тіста, ще оставалося тісто і я наваяла отаких пиріжків! Дві круглі булки без начинки, остальне з абрикосовим джемом своїм. Вже штук 5 пиріжків з*їв... і я допомагала. Купила сухі дріжджі Саф для здобної випічки, це бомба! Піду ще наберу.

Вісімку забула сфоткати, красива була!

20250308_144225.thumb.jpg.c704ec8b8f151369c14a4a106cdc1984.jpg

А вона сьогодні приїхала до мене додому і поздоровила квітами, рошенівською коробкою Київ вечірній і подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!:girl_haha:

20250308_144243.thumb.jpg.7e7cf7c3a22a6d0c8ed87563df53e377.jpg

Змінено користувачем Справжня господиня

Поділитися повідомленням

Анічка,  дівчатка зі святом!

IMG_2409.jpeg

Поділитися повідомленням

В 08.03.2025 в 13:07, Справжня господиня сказав:

... подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!:girl_haha:

Господиня, не обмажусь, а купи на всю суму одну класу люкс помаду (я дивилась.. можна знайти). Бо ти того варта. :girlhand:

Поділитися повідомленням

Девчатки, появились много разных интересностей.

Сковородки, утятницы, кастрюли - алюминий и нержавейка премиум сегмент. Очень хорошие антипригарные покрытия.

Чашки, ложки, вилки, тарелки - большой ассортимент. Я вам все здесь просто показать не смогу.
Вы можете написать мне в личку 097-903-82-24 и скажите что с муки.

https://invite.viber.com/?g2=AQAPDFByCZaKCEvlHWX0S2gnzr93AkwmdNLYo9DYvgpJ7iYDS4SS%2BHaYnyzPgvII можете в вайбере посмотреть, там есть фотки и цены. И постоянно прибавляется. Будут и чайники и всякая мелкая бытовая. И дешевле (хорошее слово).

Поділитися повідомленням

В 28.12.2024 в 18:13, Olima сказав:

Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково  попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. 

Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення.

IMG_20241228_200131.jpg

А мы тоже с таких пили у подружки. Они реально огромные.

Мне в последнее время нравятся чашки с двойным дном. Есть 2 серии: одна - можно в посудомойку, вторая - нельзя. Так вот то, что нельзя - немного другие (прозрачность стекла). А те что можно - прозрачность такая просто прелесть. Что-то типа "под хрусталь". В итоге можно наблюдать как чай заваривается, листья опускаются. И пить приятно как цвет меняется наблюдаешь. Лучше теплое держат - эффект от стенок как в термосе. И даже 500г есть. Но вот по форме тоже часто вспоминаю именно такие как вы скинули. По-моему они топчик) И уже не делают...

Поділитися повідомленням

image.thumb.png.78bd1a3c4a45bd382851d994147d84ef.png*Форма для паски* – ідеальна для святкової випічки! 🎂

💙 Вуглецева сталь – рівномірний нагрів та міцність
💙 Антипригарне покриття – мінімум мастила, випічка не прилипає
💙 Можна мити в посудомийці
💙 Витримує температуру до 250°C

⚖️ 12×10 см – 207 грн
⚖️ 14×12 см – 231 грн

📲 097-903-82-24 - дівчатко знижка форуму 10%. Тільки це дуже терміново. Ми вже відгружаємо зі складу. Потім неможливо буде. Вони дуже круті по якості. Це гарнюські.

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз