Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця)  і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти)  чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 години тому, Natali06 сказав:

Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця)  і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти)  чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу)

О, це ж пугач!

Згадалося, як в дитинстві мені виділили окрему свою кімнату, а я мала, років 7, така щаслива і горда тим була, але все ж боязно було там самій спати) і батькам признатися не хотіла, що мені страшно, бо це ж ціла пригода спати в своїй кімнаті) Я любила вночі з ліжка вдивлятися в зоряне небо, верхівки дерев, це було так містично і цікаво) Аж якось однієї ночі лежу, дивлюся в ніч і тут бачу на ліхтарі, навпроти вікна, в місячному світлі ось такого величезного пугача. Сидить нерухомо, великий, надутий і здоровенними очиськами з отими грізними бровами дивиться мені прямо в очі. Він не кліпає, і я не кліпаю, і не дихаю) Скільки часу пройшло - не знаю, пів ночі, точно) Аж тут мама, наче як щось відчула, зайшла до мене в кімнату - пугач повільно і поважно хлопнув крилами і полетів. Ох і страшно мені тоді було! Але в той же час якось захопливо і цікаво) А маму я тоді від себе не відпустила до ранку) Скільки років пройшло, а я досі це пам'ятаю)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз