Наташшшка 982 Опубліковано: 17 годин назад 50 хвилин тому, Магда сказав: Хух! (витирає піт з чола...) Натусику, не нервуй 1 1 Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 106 Опубліковано: 17 годин назад 9 годин тому, РАДУШКА сказав: та ніяк. Давно куплене, багато та сильно напружно експлуатувалося. тому й ламається. За 2024 рік в мене поламалися хлібопіч, мікрохвильова, пралка, м'ясорубка М'ясорубку маю надію відремонтувати, бо чай собі я можу різаний зробити, а хлопцям вже усе накоплене раніше віддала. Зараз нема нічого навіть своїм, за шпиталь та на лбз взагалі мовчу вже. Без хп та мікро якось проживу. Без пралки напряжно. Але я сама живу. Якось буду обходитись. Жили ж раніше без пралок. Анічка, прочитала, що тобі треба… ну хоть би щось було… Пралка є ,але ж не автомат…звичайна , мʼясорубка , тільки ручна… може хоть таку? Вона нова. . Може , ще щось? вибач, що ми ото хвастаімся… Повір, ми всі розуміємо, як не солодко бідному нашому Харкову… У мене троюрідний брат з Харкова, всю війну терпів, але вжепросто не мав сили, і вже 2 місяці живе у нас в місті. До речі, при срср був комсоргом на Малишева. 4 РАДУШКА, Olima, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 193 Опубліковано: 17 годин назад 1 година тому, Магда сказав: Просто потрібно самій собі усвідомити, що в житті все можливо, а там дивись - і попадеться якесь вигідне оголошення. Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення. 5 Наташшшка, Natali06, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 17 годин назад 2 хвилини тому, Natali06 сказав: може хоть таку? Дякую! Не треба. Листя вона не візьме(вірніше, я не зможу), а так, при потребі, чи чопером розбиваю, чи беру у сусідки ручну. Вона рідко буває потрібна. Моя може відремонтується до літа. Якщо підлягає ремонту. Все буде добре. Це не головне у нашому житті зараз 4 Магда, Дяна, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 106 Опубліковано: 17 годин назад Олю, вітаю ! Класні чашки! Я теж подивляюсь на гігінтів, алепоки ціни кусаються.. Покажи клеймо? До речі, Сумський завод випускав просто фантастичні речі. 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 106 Опубліковано: 17 годин назад 1 хвилину тому, РАДУШКА сказав: Дякую! Не треба. Листя вона не візьме(вірніше, я не зможу), а так, при потребі, чи чопером розбиваю, чи беру у сусідки ручну. Вона рідко буває потрібна. Моя може відремонтується до літа. Якщо підлягає ремонту. Все буде добре. Це не головне у нашому житті зараз Анічка, я тебе розумію… Нещодавно говорила зі своєю знайомою зприфронтовоі зони. Кажу ій: відправляй до мене, більш- меньш цінне. А вона відповіла, що все, що раніше здавалося цінним тепер не має значення… Цінності змінилися… Все кинули і виіхали… Оце я чую і в твоєму голосі… якщо щось потрібно, не соромся пиши. Що маємо, зрадістю поділимося 2 1 Дяна, РАДУШКА та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 193 Опубліковано: 17 годин назад Ось клеймо. Чиї вони я не знаю. Шукай, обов'язково попадеться. 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 106 Опубліковано: 17 годин назад Киів) мені здається, колись у нас дома такі були( як я була дівкою) Ех… зуміли люди все зберегти… А в нас, як на « зарваній вулиці» все побили… 2 Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 193 Опубліковано: 16 годин назад У мене хлібопічці, мультиваркам Панасонік вже 14 років. Поки працюють, але в хлібопічці ведро протікати почало. Чоловік там щось полагодив, але іноді все ж таки тече, нове відро коштує туєву кучу грошей, поки буде так. У маленькій мультиварці при натисканні кнопки буває що перескакує на іншу програму, також поки терпимо. Добре що у великій до війни замінила покриття чаши, зараз би не робила таке. Пральна машина в тому році зламалася, яка відпахала 15 років, купила в оплату частинами, що дуже виручило, бо відразу дуже треба було піднапрягтися на таку суму. 4 Наташшшка, Natali06, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 143 Опубліковано: 15 годин назад 2 години тому, Natali06 сказав: До речі, Сумський завод випускав просто фантастичні речі. Це правда. Маю їх кавовий сервіз "Конвалія", чоловік іноді любить з нього кави випити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 14 годин назад 2 години тому, Natali06 сказав: Цінності змінилися… Не цінності змінилися. Ми змінилися. Звісно, не усі, але, багато хто. Обстріл, прильоти. Опитування рідних, потім близьких друзів, потім тих, хто не такий близький. Питання - Ви як? Вікна? Вода? Світло? Давно пропрацьован маршрут та перелік дій "якщо". Усі знають, що не залишуться наодинці з бідою, "якщо". Цього ні за які гроші не купити Дякую, дівчата! 4 Olima, Дяна, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 193 Опубліковано: 14 годин назад 11 хвилину тому, Магда сказав: Це правда. Маю їх кавовий сервіз "Конвалія", чоловік іноді любить з нього кави випити Покажи фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 143 Опубліковано: 14 годин назад 25 хвилин тому, Olima сказав: Покажи фото Ось. Ще є кавник і цукерниця, але ми ними не користуємося, то вони заховані на найвищій полиці, туди я сьогодні зі своїм прибиранням не дійшла) 3 Natali06, Olima та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 193 Опубліковано: 13 годин назад Гарний, такого ніколи не бачила, дуже ніжне забарвлення. Чоловік правий, що користується ним, бо я вважаю гарними речами треба користуватися, а не витирати з них пил. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 143 Опубліковано: 13 годин назад Так, він дуже гарний, тонесенька легенька порцеляна, важко фотографувати - блікує. Чашечка маленька, десь 80 мл, якраз на еспресо з гейзерної кавоварки. У нас нічого просто так не лежить, ми усім користуємося, навіщо відкладати, я така змалечку, люблю сервірувати стіл) Приїхала на навчання в університет на перший курс в гуртожиток з чайним і столовим сервізами з супницею і салатниками) пів "общаги" збігалися подивитися) Моя університетська подруга досі з мене сміється, як згадує це) 3 Дяна, Olima та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах