Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

50 хвилин тому, Магда сказав:

Хух! (витирає піт з чола...)

Натусику, не нервуй:biggrin:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 годин тому, РАДУШКА сказав:

та ніяк. Давно куплене, багато та сильно напружно експлуатувалося. тому й ламається. За 2024 рік в мене поламалися хлібопіч, мікрохвильова, пралка, м'ясорубка М'ясорубку маю надію відремонтувати, бо чай собі я можу різаний зробити, а хлопцям вже усе накоплене раніше віддала. Зараз нема нічого навіть  своїм, за шпиталь та на лбз взагалі мовчу вже. Без хп та мікро якось проживу. Без пралки напряжно. Але я сама живу. Якось буду обходитись. Жили ж раніше без пралок.

Анічка, прочитала, що тобі треба… ну хоть би щось було… Пралка є ,але ж не  автомат…звичайна , мʼясорубка , тільки ручна… може хоть таку? Вона нова. . Може , ще щось? 
вибач, що ми ото хвастаімся… Повір, ми всі розуміємо, як не солодко бідному нашому  Харкову… У мене троюрідний брат  з Харкова, всю війну терпів, але вжепросто не мав сили, і вже 2 місяці живе у нас в місті. До речі, при срср був комсоргом  на Малишева. 

Поділитися повідомленням

1 година тому, Магда сказав:

Просто потрібно самій собі усвідомити, що в житті все можливо, а там дивись - і попадеться якесь вигідне оголошення. 

Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково  попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. 

Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення.

IMG_20241228_200131.jpg

Поділитися повідомленням

2 хвилини тому, Natali06 сказав:

може хоть таку?

Дякую! Не треба. Листя вона не візьме(вірніше, я не зможу), а так, при потребі, чи чопером розбиваю, чи беру у сусідки ручну. Вона рідко буває потрібна. Моя може відремонтується до літа. Якщо підлягає ремонту. Все буде добре. Це не головне у нашому житті зараз

Поділитися повідомленням

Олю, вітаю ! Класні чашки! Я теж подивляюсь на гігінтів, алепоки ціни кусаються..  Покажи клеймо? До речі, Сумський завод випускав просто фантастичні речі. 

Поділитися повідомленням

1 хвилину тому, РАДУШКА сказав:

Дякую! Не треба. Листя вона не візьме(вірніше, я не зможу), а так, при потребі, чи чопером розбиваю, чи беру у сусідки ручну. Вона рідко буває потрібна. Моя може відремонтується до літа. Якщо підлягає ремонту. Все буде добре. Це не головне у нашому житті зараз

Анічка, я тебе розумію… Нещодавно говорила зі своєю знайомою зприфронтовоі зони. Кажу ій: відправляй до мене, більш- меньш цінне. А вона відповіла, що все, що раніше здавалося цінним тепер не має значення… Цінності змінилися… Все кинули і виіхали… Оце я чую і в твоєму голосі… 

якщо щось потрібно, не соромся пиши. Що маємо, зрадістю поділимося

Поділитися повідомленням

Ось клеймо. Чиї вони я не знаю.

Шукай, обов'язково попадеться.

IMG_20241228_202301.jpg

Поділитися повідомленням

Киів)  мені здається, колись у нас дома такі були( як я була дівкою) Ех… зуміли люди все зберегти… А в нас, як на « зарваній вулиці» все побили…

Поділитися повідомленням

У мене хлібопічці, мультиваркам Панасонік вже 14 років. Поки працюють, але в хлібопічці ведро протікати почало. Чоловік там щось полагодив, але іноді все ж таки тече, нове відро коштує туєву кучу грошей, поки буде так. У маленькій мультиварці при натисканні кнопки буває що перескакує на іншу програму, також поки терпимо. Добре що у великій до війни замінила покриття чаши, зараз би не робила таке. Пральна машина в тому році зламалася, яка відпахала 15 років, купила в оплату частинами, що дуже виручило, бо відразу дуже треба було піднапрягтися на таку суму.   

Поділитися повідомленням

2 години тому, Natali06 сказав:

До речі, Сумський завод випускав просто фантастичні речі. 

Це правда. Маю їх кавовий сервіз "Конвалія", чоловік іноді любить з нього кави випити

Поділитися повідомленням

2 години тому, Natali06 сказав:

Цінності змінилися…

Не цінності змінилися. Ми змінилися. Звісно, не усі, але, багато хто. Обстріл, прильоти. Опитування рідних, потім близьких друзів, потім тих, хто не такий близький. Питання - Ви як?  Вікна? Вода? Світло? Давно пропрацьован маршрут та перелік дій "якщо". Усі знають, що не залишуться наодинці з бідою, "якщо". Цього ні за які гроші не купити

Дякую, дівчата! 

Поділитися повідомленням

11 хвилину тому, Магда сказав:

Це правда. Маю їх кавовий сервіз "Конвалія", чоловік іноді любить з нього кави випити

Покажи фото 

Поділитися повідомленням

25 хвилин тому, Olima сказав:

Покажи фото 

Ось. Ще є кавник і цукерниця, але ми ними не користуємося, то вони заховані на найвищій полиці, туди я сьогодні зі своїм прибиранням не дійшла)

20241228_225955.jpg

Поділитися повідомленням

Гарний, такого ніколи не бачила, дуже ніжне забарвлення. Чоловік правий, що користується ним, бо я вважаю гарними речами треба користуватися, а не витирати з них пил. 

Поділитися повідомленням

Так, він дуже гарний, тонесенька легенька порцеляна, важко фотографувати - блікує. Чашечка маленька, десь 80 мл, якраз на еспресо з гейзерної кавоварки.

У нас нічого просто так не лежить, ми усім користуємося, навіщо відкладати, я така змалечку, люблю сервірувати стіл) Приїхала на навчання в університет на перший курс в гуртожиток з чайним і столовим сервізами з супницею і салатниками) пів "общаги" збігалися подивитися) Моя університетська подруга досі з мене сміється, як згадує це)

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз