Natali06 18 066 Опубліковано: Понедельник в 15:02 Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця) і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти) чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу) 470039219_8727799413997574_6058527562292110501_n.mp4 5 Справжня господиня, РАДУШКА, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: Понедельник в 19:34 4 години тому, Natali06 сказав: Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця) і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти) чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу) О, це ж пугач! Згадалося, як в дитинстві мені виділили окрему свою кімнату, а я мала, років 7, така щаслива і горда тим була, але все ж боязно було там самій спати) і батькам признатися не хотіла, що мені страшно, бо це ж ціла пригода спати в своїй кімнаті) Я любила вночі з ліжка вдивлятися в зоряне небо, верхівки дерев, це було так містично і цікаво) Аж якось однієї ночі лежу, дивлюся в ніч і тут бачу на ліхтарі, навпроти вікна, в місячному світлі ось такого величезного пугача. Сидить нерухомо, великий, надутий і здоровенними очиськами з отими грізними бровами дивиться мені прямо в очі. Він не кліпає, і я не кліпаю, і не дихаю) Скільки часу пройшло - не знаю, пів ночі, точно) Аж тут мама, наче як щось відчула, зайшла до мене в кімнату - пугач повільно і поважно хлопнув крилами і полетів. Ох і страшно мені тоді було! Але в той же час якось захопливо і цікаво) А маму я тоді від себе не відпустила до ранку) Скільки років пройшло, а я досі це пам'ятаю) 4 РАДУШКА, Справжня господиня, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах